Η φημες ειναι για να λεγονται.Τωρα το ποιες ειναι μουφες,θα το δειξει η πορια.
Το να σου πω εγω τωρα οτι ακουσα απο τον θειο της ξαδερφης της κουμπαρας του περιπτερα μου οτι οι Black Sabbath θα κανουν ενα και μοναδικο live στην Ελλαδα τον Ιουλιο με Ozzy & guest συμμετοχες απο Martin, DIO(θα ειναι καλα τοτε) θα το θεωρησεις φημη…??
Γιατι αν το πιστεψεις εστω και λιγο με στοιχειωδεις γνωσεις της επικαιροτητας εγω παραδινομαι…
Καπως ετσι ηταν η φημη που σου ειπε ο φιλος σου…
Τελοσπαντων δεν κατηγορω κανεναν απλα προσπαθω να προλαβω εγκεφαλικα γιατι υπαρχουν και μερικα ατομα που, ειτε λογω ελλειψης ενημερωσης ειτε επειδη θελουν να το πιστεψουν, δινουν βαση σε κατι τετοια…Απλα αυτο…
Συνεχιστε τωρα με την κουβεντα σας…Απλη παρεμβαση εκανα…
Led Zeppelin έκλεισαν παιδιά. Απομένουν οι ανακοινώσεις.
Ωχ…Θα γινω μαντης τωρα και θα προβλεψω οτι τα 10-15 επομενα ποστ θα ειναι σαν του Οπλαρχηγου απο πανω…:p:p
μην τα λέτε έτσι εύκολα που να πάρει ο Δίας…
Δεν διαφωνω καθολου.Απλα ολοι ξερουμε πως οι maiden ειναι πολυ πιθανο να ερθουν.Ουτε εγω πιστευω την ακριβη ημερομηνια που μου εδωσε αλλα επειδη το poll μιλαει για φημες τις οποιες ακουσα, θεωρω πως ειναι καλο να τις πω.Και ξαναλεω πως η φημες ειναι για να ακουγονται…
Οτι θα ερθουν φετος οι Iron Maiden ειναι κατα 99% σιγουρο, αλλα ημερ/νιες κτλ, οτι ακους ειναι ραδιο αρβυλα. Και ειναι απιθανο να ειναι αυτο το τελευταιο tour που θα κανουνε, εχουν ακομα να κυκλοφορησουν τις συνεχειες των history dvd’s και αναλογα tour και αν μετα απο το αλμπουμ που αναμενεται, αποφασιζαν να το διαλυσουν, θα εκαναν σιγουρα καποιο αποχαιρετιστηριο tour, το εχουν αναφερει και σε συνεντευξεις αλλωστε.
Και αυτο προκυπτει αποοοοοο…?
Θα κυκλοφορησουν καινουριο αλμπουμ την ανοιξη του 2010 και στην συνεχεια θα περιοδευσουν για αυτο. Τα τελευταια χρονια μας ερχονται σε ολες τις περιοδειες που κανουν, εχουν μεγαλο κοινο και πολλες πωλησεις στην Ελλαδα και ενα σιγουρο sold out. Γιατι να μην ερθουν?
Παιδες…
Γνωστός φίλος μου το διέρευσε…
Behemoth μέσα στον Μαρτιο 2010 !!!
:yahoo::yahoo::yahoo:
Den Saakaldte,Skitliv,Panteon I προς ανοιξη μερια…ακομη δεν ειναι σιγουρο αλλα πολυ πιθανον…
Δε πιστευω οτι το αλμπουμ θα προλαβει να κυκλοφορησει την ανοιξη παντως…
Φανταζομαι οτι στη κανονικη περιοδεια για το αλμπουμ πιθανοτατα θα ειμαστε μεσα αλλα μαλλον αυτο το κοβω για το επομενο Φθινόπωρο/Χειμώνα…
Το καλοκαιρι ισως κανουν κανα tour σε φαση Gimme 'ed και μακαρι να γινει αυτο και να ειμαστε μεσα…
Τεσπα πολυ καιρο εχει να γινει κανα update και εχω αρχισει βαριεμαι…
Τα σχεδια ειναι να κυκλοφορησει το αλμπουμ την ανοιξη. Αν οχι, δεν ξερω τι θα κανουνε. Αλλα λογικα θα κυκλοφορησει το αλμπουμ και θα περιοδευσουν χρησιμοποιοντας παλι το Ed Force One. Αν οχι λοιπον το καλοκαιρι, οταν βγει το αλμπουμ θα τους δουμε. Αυτο τον καιρο γραφουν ολοι ιδεες για τα νεα τραγουδια και μετα τις γιορτες θα αρχισουν οι ηχογραφησεις, τωρα αν καθυστερησουν…
Ξεφυγε το θεμα…εχει γινει Iron Maiden Thread
με katatonia τι γινετε?? θα ερθουν τελικα?? κατι για αρχες 2010 ειχε ακουστει
any updates?:roll:
ναι ρε μαγγες θελω FIREHOUSE!!!
τωρα τους παιρνω τηλ…
κανενας αλλος να του φερω καμμια μπαντα;
Tίποτα νεότερο παίδες,για ότι μάθω θα ενημερώσω…
Αντώνη πιάσε μία Bon Jovi για μένα:p
αμα εχεις το τηλεφωνο του bryan johnson…Θα με διευκολυνες πολυ…:lol::lol::lol: