Μπα δεν το βλέπω για Ροκγουέηβ γιατί σύμφωνα με το Wikipedia το lineup του φεστιβαλ για το 2010 θα έχει:
“2010 Lineup
It is almost confirmed that rammstein , iron maiden , red hot chilli peppers and killers , will headline the rockwave festival 2010.Dates to be announced soon”
Νταξει δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας αφού ο καθένας μπορει να γράψει ότι γουστάρει αλλα έτσι, κουβέντα να γίνεται…
Eγω ξερω οτι οντως μπορει ο καθενας να γραψει οτι θελει αλλα μετα απο καμια ωρα αν αυτο που εχεις γραψει δεν ισχιει τις περισσοτερες φορες στο σβηνουνε…αλλα τωρα δεν ξερω τι να πω…
Αν ισχιουν παντως αυτα θα ειναι καυλα…και σονισφιρ και αυτα…μετα δεν θα θελω κατι αλλο στην ζωη μου!! ΛΟΛ
Καλά έτσι και κάτσει, μετά από τόσα χρόνια και μας έρθουν ΤΩΡΑ οι Peppers, που ακούγεται πως έφυγε ο Frusciante, θα χτυπιέμαι… #-o
Muse μακάρι να έρθουν αλλά κι εγώ δύσκολο το κόβω (αν και όχι ακατόρθωτο). Τους είδα πριν κανένα μήνα Ιταλία και ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. Φοβερή συναυλία. Το ίδιο και οι Depeche Mode. Είναι μεγάλη τύχη - από άποψης συναυλιών - να ζεις σε μια χώρα σαν την Ιταλία, που τους βλέπεις όλους δυο και τρεις φορές σε κάθε περιοδεία. Ή μεταναστεύουμε ή προσευχόμαστε να βγει κανένας σοβαρός ανταγωνιστής της Didi να ανέβουν τα πράγματα…
Ο Clapton με τον Winwood, μετά την υπερεπιτυχημένη περυσινή τους περιοδεία, ξαναβγαίνουν στον δρόμο παρέα φέτος. Και μεταξύ 10-16 (περίπου δεν θυμάμαι ακριβώς τις μέρες) Ιουνίου παίζουν Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Κωνσταντινούπολη. Ανάμεσα στις συναυλίες αυτές υπάρχουν κενές μέρες…
Δεν θα βρεθεί ένας κερατάς προμότερ να τους φέρει; :roll:
Θα τα κονομήσει σίγουρα!
Λοιπον, κατι που δεν εχει ερθει και θα κανει πολλους να χεστουν!(ακομα και μενα μεσα εχω ηδη χεστει βασικα:p)Θα τρελαθουμε πολλοι ομως.Δεν μπορω να πω κατι παραπανω αληθεια,οποτε πληζ μην με ρωτησετε δεν θα πω!:)Οποιος καταλαβε καταλαβε!