Φημες για συναυλίες

Μακάρι…έπρεπε να μπει νέα δεκαετία για να τους δουμε αυτούς…ξέρεις κάτι ή μιλάει το φανμποιλίκι?

Το παλεύω εδώ και καιρό…αναμείνατε στο ακουστικό σας…

Μακάρι αδερφέ…νομίζω είναι πολύς ο κόσμος που θα ήθελε να τους δει…μπάντα στα καλύτερα της…δεν ξέρω απαιτήσεις και δυσκολίες αλλά νομίζω θα το στηρίξει ο κόσμος αυτό το live

Μακάρι!

Ωραία φάση θα είναι οι Riverside. Τι ωραία? Καταπληκτική… Πάντως θα προτιμούσα σε κανένα κλαμπάκι Μάρτη-Απρίλη, παρά καλοκαίρι, αλλά όπως και να έχει θα είναι γαμάτα να έρθουν…:slight_smile:
edit: Τώρα το είδα το αρκετά νωρίτερα… Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε…

[SIZE=“6”]οχι στο ροντεο[/SIZE]

κούλαρε.
Στο ροντέο φέρνει μόνο ο αλτεργκράου.

Με τις ευλογίες μας.:papas:

ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ PRODIGY?[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<

Τώρα αν σου πω πως το γκαντέμιασες εγώ θα φταίω? :stuck_out_tongue:

Μόλις μου ήρθε ανακοινώση από Alterground, 7 Μαιου στο ξέρετε που. Και 8 Μαιου στο Πρινσιπαλ, Θεσσαλόνίκη.

Θεσσαλονίκη principal γράφουν :smiley:

Πάλι θα ανεβείτε :stuck_out_tongue:

αχαχαχαχαχ, γειά σου ρε μεταλλά αλτεργκράου! #-o

Πλάκα κάνεις…οχι ρε πουστη μου γαμω το σπιτάκι τους…όχι riverside εκει…

ω ναι κι όμως.

αντε, κάντε το και τόπικ γιατί εγώ είμαι άσχετος, και μαλλιοτραβηχτείτε.

Το principle είναι καλός χώρος…?θα το ψήσω να ανέβω δεν είναι κατάσταση αυτή…θα μου πείς πάλι alterground είναι αλλά τουλάχιστον αν λέει ο χώρος και οι συνθηκες είναι αλλιώς τα πράγματα…και νομίζω 23 euros…τιμή σχετικά οκ…αλλά rodeo ποτέ!

Από τους καλύτερους χώρους για συναυλίες στη Θεσσαλονίκη. Κάποιος Αθηναίος θα μπορέσει να το συγκρίνει με κάποιο αντίστοιχο για να καταλάβεις.

αξίζει κατά την γνώμη σου τα 23?

Ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα κατά την γνώμη μου, δεν είναι μέσα στην Θεσσαλονίκη όμως αλλά γύρω στα 20χλμ στο δρόμο προς Χαλκιδική. Τρελή μόντα, τόσους μήνες συζητήσεις για να το πάρει η αλτερ. Αφήστε που πέφτει πάνω σε άλλη συναυλία…τώρα το αν θα συνεχίσει να πέφτει είναι άλλο θέμα…

Κάτω από 20? εισιτήριο δεν έχω δει στο principal.

Σίγουρα αξίζει άμα μπορείς να ανέβεις. Καμία σχέση με το rodeo.
Κανονικά άμα έχει 23? στο principal στο rodeo θα έπρεπε να είχε 3? το εισητήριο.

αχαχαχαχαχ μαλάκες κλαίω (το βάζω εδώ για να μη σπαμμάρω στο άλλο θρεντ)

Έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα [SIZE=“5”]για μία και μοναδική συναυλία[/SIZE] τη στιγμή που διανύουν την καλύτερη περίοδο της μέχρι σήμερα καριέρας τους.

και ανακοινώνει 2 μέρες!!!

:lol3::lol3::lol3:

ντάξει τα ίδια έλεγε και με μέλβινς και ήταν πάλι δυο μέρες. ΘΕΟΣ! :lol::lol::lol:

θα το ψήσω σοβαρά…δεν ξέρω πως θα είναι τότε τα πράγματα αλλά λεώ να ανέβω…rip θα σε έχω απο κοντά!