Φημες για συναυλίες

Πως θα σας φαινότανε να βλέπαμε live τον Neil Young το καλοκαίρι; Για σημειώστε το από τώρα καλού-κακού ώστε να φτιάξετε εγκαίρως το πρόγραμμά σας. Αν ερχότανε στο Rockwave ας πούμε, δεν θα ήταν και πολύ σούπερ; Tην 9η Ιουλίου λόγου χάριν, ημέρα που έχει τα γενέθλιά της και η Νανά Τράντου, η ψυχή της Didi Music; Λέω, τώρα, εγώ…

9 Ιουλίου, ημέρα γενεθλίων της Νανάς. Από τα λεγόμενα του Κανελλόπουλου (και με τον τρόπο δηλαδή που τα λέει) μάλλον πρέπει να έχει κλείσει και η ημερομηνία. Το avopolis νωρίς το απόγευμα είχε ανεβάσει μάλιστα στα news ότι το βράδυ θα υπάρχει μία μεγάλη ανακοίνωση από το the other side.

Για να δούμε διότι απο τώρα έχω φτιάξει και ΚΛΙΜΑ

fingers crossed…

άρα λογικά φέτος το rockwave θα είναι 9,10,11 ιουλίου… μια χαρά, θα έχουμε τελειώσει και την εξεταστική…

Και επομένως Sonisphere διάφορο του Rockwave

όντως, έχεις δίκιο. Το βρήκα αυτό που λες. Δεν τον παρακολουθώ τον Κανελλόπουλο και δεν ξέρω σε τι ύφος γράφει :wink:

Το Other Side όπως φαίνεται έχει πληροφορίες για μία εξαιρετική συναυλία που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το καλοκαίρι. Έναν καλλιτέχνη που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

με πρόλαβες. Αρα και Sonisphere και Rockwave. Καλα για το πρώτο η ημερομηνία είναι fixed (24 Ιουνίου), τα ονόματα ψιλογνωστά και το μέρος επίσης γνωστό (Terra Vipe). Το άλλο απ ότι φαίνεται θα είναι το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Τώρα το θέμα είναι πόσες μέρες (δεν το κόβω για 4 που ήταν περυσι) και τι ονόματα θα έχει γενικά και πέρα από τον Neil Young.

8O8O8O

Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γράφονται έτσι εύκολα…

Αν δεν είναι αλήθεια θα απογοητευθώ πολύ!

Ποιο κάτω λέει και για Cranberries, δεδομένους κιόλας. Αυτά είναι, να έρθουν τώρα με best of και να ξανέρθουν του χρόνου με νέο δίσκο…

κάθε χρονιά οι “πηγές” ανακοινώνουν ότι όνομα θέλουν…

πριν κάποια χρόνια κάποιοι σκίζονταν να μιλάνε για jovi…

το πόσο τους είδαμε, το ξέρετε

Aν ερθει ο μεγας ΝΥ θα ειναι οτι καλυτερο για το καλοκαιρι…

Αυτο! Πραγματικα θα ειναι καταπληκτικα νεα αν οντως ερθει!

Μακαρι να ερθει.Ας περιμενουμε καλυτερα ανακοινωσεις(επισημες)και μην το δενουμε.οπως ειπωθηκε…finger crossed…

Πάλι η μή metal day θα σώσει τα προσχήματα:):!:

σχετικα με τον nel young

δεν θα μας χαλαγε που αν ερθει ο neil ,αυτο δυναμωνει την επιρροη στο να ψησουν να φερουν και τους pearl jam 8)

οι pj πινουν νερο στο ονομα του αρα ισως πιεσουν μεσω ny για αν ερθουν κ αυτοι

οι ημερες παντως κολλανε μιας κ 7/7 εχουν τελευτια ανακοινωμενη ευρωπαικη ημερομηνια

λεω εγω…:-k

Άκουσα στο ράδιο οτι υπάρχουν ήδη επιβεβαιωμένες ημερομηνίες για Rammstein & Robbie.

μπαα Φημες για συναυλίες ειναι μη δινεις σημασια…

για το rockwave ή γενικότερα?

Mακαρι να γινει αυτο…Φανταζεστε να δουμε και τους δυο την ιδια μερα;:papas:

Αυτός ο Κανελλόπουλος είναι και λίγο ράδιο αρβύλα. Θυμάμαι και πρόπερσι εμφάνιζε Νeil Young ως σίγουρο και μετά προσπαθούσε να τα μπαλώσει λέγοντας πως φταίνε δήθεν οι Ισραηλινοί διοργανωτές που δεν τον έκλεισαν στη χώρα τους και έτσι δεν μπορούσε να περάσει και από τα μέρη μας. Μακάρι πάντως να έρθει, όχι όμως Μαλακάσα γιατι θα χαντακωθεί όπως ο Leonard Cohen. Νομίζω πως πολλοί θα θελήσουν να τον δουν όμως δε θα πάνε λόγω απόστασης ιδίως αν πέφτει και καθημερινή.

δεν τον ξερω ττον κυριο “της αλλης πλευρας” αλλα…
ΜΑΚΑΡΙ να ερθει ο θεος.στανταρακι θα κατεβω να τον δω
αλλα νομιζω οτι θα απογοητευτουμε οσοι κραταμε μεγαλο καλαθι και θα μεινουμε με το… στο χερι (για μια ακομη φορά.
Οψωμεθα.