Νέες Κυκλοφορίες 2009

Πάρα πολύ όμορφο τραγούδι. Με εκνεύρισαν λίγο οι στίχοι όμως.

Η συγκεκριμένη κυρία γιατί ακριβώς παίζει anti-folk? (!)

εμένα μου αρέσουν αρκετά οι στίχοι, αν και δεν βγάζω τρελό νόημα. δημιουργούν πολύ έντονες εικόνες όμως, πράγμα ωραίο. τώρα γιατί είναι αντιφολκ… ίσως για τον λόγο που σε εκνεύρισαν οι στίχοι. δεν ξέρω γενικά τι παίζει με αυτήν τη σκηνή, παρά μόνο ότι ξεκίνησε από έναν περίεργο που τον πέταξαν έξω από διάφορα χιπστεράδικα λαηβάδικα, γιατί προφανώς ήταν πιο παράξενος απ’ αυτό που άντεχαν. τέσπα, έχει κι αυτή την παραξενιά της ομολογουμένως, αλλά, σε γενικές γραμμές, βλέπω μαζική αποδοχή της, οπότε μάλλον καταλήγουμε σε κουβέντα τύπου “spocks beard - prog”. πάρε και μερικά ακόμα που μου αρέσουν από τον δίσκο.

κατι πηρε το ματι μου για death threat καινουριο EP

Με προλαβες! Το ακουω απο προχθες σχεδον συνεχεια. Πανεμορφο

Ας κάνω και εγώ 3 προτάσεις σε power/prog καταστάσεις να έχουμε να λέμε. Τα ακούω αρκετό καιρό τώρα για να καταλήξω ότι είναι αξιόλογα και όχι της σειράς.

Ashent - Deconstructive τεχνικό metal που βαράει, prog/power λίγο Symphony X,λιγότερο Evergrey λίγο τα τεχνικά των πρόσφατων Angra. καλά όχι τόσο καλό, επιρροές λέω.

Manimal - The Darkest Room

power prog με δυνατή παραγωγή, ωραίες μελωδίες και ένα τραγουδιστή από εκείνους τους παλιούς που τραγουδάγανε ψηλά (Midnight, Tate, Matos, Kiske). Μερικές πολύ καλές ιδέες.

Inmoria - Invisible Wounds

Λέτρεψες ποτέ τους Morgana Lefay, σου έχει λείψει ο παλιός παλιός John Oliva; Αν όχι θα συμβούν και τα 2 όταν το ακούσεις.

Λεπον αυτους τους ειχα ακουσει οταν ητανε ακομη στα demos για ενα και μονο λογο. Θυμιζανε Queensryche. Ωραιοι ητανε ναι, οχι κατι το σουπεργουαου ρε παιδι μου, αλλα για εναν της φασης, μια χαρα κομπλε ακουγονται.

Edit: Το Inmoria θα το ακουσω οπως και δηποτε. Κοβω φλεβα για Morgana Lefay.

Το ακούω τώρα, αρκετά καλό.

Το riff του As I Die κλεμένο λίγο από Cloud Connected:p

Aπ το myspace των Gorgoroth

The ninth Gorgoroth album, “Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt”, has now been completed. The album was recorded in Tomas Asklund’s Monolith Studio, and features Infernus on guitars, Frank Watkins on bass, Pest on vocals and Tomas Asklund on drums.

Since Infernus wrote all the music for the album and extensive rehearsals and a pre-recording had also been made before second guitarist Tormentor re-joined the band last year, it was decided that it would be more convenient for Infernus to record all the guitars on the album.

The album is produced by Infernus and co-produced/engineered by Tomas Asklund. It will be mastered at Cutting Room Studios in Stockholm in July. It will be released in Europe on October 21 and in the US on November 11 by Regain Records.

Tentative track listing:

1. Introibo ad Alatare Satanas
  2. Aneuthanasia
  3. Building a Man
  4. Prayer
  5. Rebirth
  6. Cleansing Fire
  7. New Breed
  8. Human Sacrifice
  9. Satan-Prometheus

Ληκαρε και το Behemoth, κανεις που το ακουσε?

Kαλα ρε δεν εχουμε τοπικ για αυτα τα ειδη μουσικης ? [-X

Το Behemoth τωρα το ακουω πρωτη φορα,το εβαλα και μια χτες αλλα το εκοψα.

Καινούριο Black Mountain μέχρι το τέλος της χρονιάς. :yahoo:=D>:hippy::dance:

:trumpet:

νεο goatwhore κανεις??

Finnish melodic metallers SONATA ARCTICA have unveiled the new artwork, track listing as well as the album title of their forthcoming album. The Days Of Grays will see a worldwide release (excluding Asia) through Nuclear Blast Records on September 18th, September 22nd in North America.

Limited two-CD digipak:
‘Everything Fades To Gray’ (Instrumental)
‘Deathaura’
‘The Last Amazing Grays’
‘Flag In The Ground’
‘Breathing’
‘Zeroes’
‘The Dead Skin’
‘Juliet’
‘No Dream Can Heal A Broken Heart’
‘As If The World Wasn?t Ending’
‘The Truth Is Out There’
‘Everything Fades To Gray’ (full version)

Bonus Track:
‘In The Dark’

ελπίζουμε σε comeback.

Ουμπερ ληκατζ The Used αν ενδιαφερει κανα συτσουτσεκι.

Ολανδικο Ντεθ μεταλ που Γ#$@* και δερνει(Τραγουδα ο τενορος των Σινιστερ και πρων ντραμερ τους)

Εδω να σχολεια ειναι περιττα νομιζω

Σουηδικο ντεθ μεταλ με γκεστ φωνητικες συμμετοχες απο Τagtren και Caligula(Dark Funeral) ο οποιος ειναι πλεον μονιμο μελος της μπαντας.Ειδικα αυτο οι φιλοι του ειδους ας το τσεκαρουν ειναι Απιστευτο!!!

Δεν ξέρω αν αγγίζει κανέναν το παρακάτω συγρότημα, αλλά εγώ το περίμενα πως και πως…

Insomnum - Across the Dark

Μελωδικό death απο του Φιλανδούς με λοξές ματιές προς Amorphis/Dark Tranquillity. Μελαγχολικές μελωδίες κατά βάση σε up-tempo ρυθμούς.

κυκλοφορεί ανάμεσά μας :wink:

Ελα εβγαλαν καινουργιο?
Ειχα αγορασει παλια το Ιn the Halls Of Awaiting oταν ειχε κυκλοφορησει(μου αρεσε αρκετα) αλλα για καποιο λογο μετα δεν πολυασχοληθηκα στη συνεχεια.

Θα τσεκαρω.

Stevens και Plate από Savatage, Leff και Rapoza από Trigger Effect, hard n’ heavy metal μουσικές, καλό σε γενικές γραμμές, οι φανς τσεκάρετε.

και Arctic Monkeys leakάκι φιλτατοι

Darren White. Η επιστροφη.

Πρεπει να σκληρυναν τον ηχο σε σχεση με τα EP. Αλλα και παλι ακουγεται λιγο εμπορικουρα, κρινοντας απ το δειγμα στο myspace. Anyway, εγκυκλοπαιδικα και μονο θα τσεκαρουμε, 12 Οκτωβρη βγαινει.

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΔΙΣΚΑΡΑ!!!