Δεύτερο album από τους bloody panda.
Προσωπικά τους ήξερα (σαν όνομα) από το split με τους kayo dot.
Αργό doom, μεγάλη διάρκεια τραγουδιών, γυναικεία φωνητικά.
Στο last.fm έχει σαν similar artists τους Buried at Sea,Orthodox,Khanate,Corrupted,Unearthly Trance,Burning Witch
αν και πιστεύω πως είναι σχετικά εύκολη η ακρόαση του album.
Φοβερό το 20+λεπτο Miserere.
τελος του μήνα κυκλοφορεί κανονικά…όποιος θέλει να πάρει μια ιδεα, έχει ήδη διαρρεύσει
συνολικά μέτριος προς το καλόςτ… έχει μερικά πολύ καλά και τυπικά oriordan κομμάτια ( π.χ. Skeleton, Switch off the moment, fly through) αλλά αρνείται να μας κεράσει κομματάρες… μάλλον το προηγούμενο ήταν καλύτερο…πάντως ακούγεται ευχάριστα και είναι οτι πρέπει για τις καλοκαιρινές μέρες…
To προηγούμενο ήταν δισκάρα, αυτο δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα αν και το έχω κατεβάσει. Ελπίζω να είναι ωραίο γιατι γενικά η κοπελιά είναι σούπερ.
Υπάρχει κανείς που να ασχολείται ακόμα με τους Theatre of Tragedy???
Επειδή είναι παλιός έρωτας, να αναφέρω απλά οτι στις 18 Σεπ βγαίνει το καινούργιο τους άλμπουμ.
Τα samples που έχουν ανεβάσει στο site τους αποκαλύπτουν την επιστροφή των brutal φωνητικών και μια προσπάθεια προσέγγισης της aegis ατμόσφαιρας…
Υ.Γ. : Επειδή μιλάμε για ατμοσφαιρικό μεταλ, ήθελα να 'ξερα ποιός φωστήρας τους έπεισε να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τον ίδιο μήνα με την επιστροφή των ΘΕΩΝ!!!
εδιτ: Ο αποπάνω να αφήσει τα creed* και να ακούσει καμια μουσική της προκοπής…α και να αγοράσει το 1ο theatre of tragedy
να ψάξω στα σουβέρ που έχω μην έχει ξεπέσει κανα τελευταίο theater of tragedy πάντως…
επίσης, άκουσα το νέο single Sonata Arctica και μου φάνηκε μετριότατο. Αν ξεφούσκωσαν και αυτοί πάει για τα καλά το ευρωπαϊκό power. Οι πραγματικά σπουδαίοι δίσκοι καθαρά του ιδιώματος ήταν από αυτός και από τον Sammet την τελευταία δεκαετία, απ’ όσο θυμάμαι (Avantasia I,II, Hellfire Club, Winterheart’s Guild και Reckoning Night).
Υ.Γ. : Επειδή μιλάμε για ατμοσφαιρικό μεταλ, ήθελα να 'ξερα ποιός φωστήρας τους έπεισε να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τον ίδιο μήνα με την επιστροφή των ΘΕΩΝ!!!
Έλά ντε, εδώ ολόκληροι Katatonia και κολώσανε να συμπέσουν με τους Θεούς (η κυκλοφορία του δίσκου τους πήγε για Νοέμβριο αντί για αρχάς Οκτωβρίου που προοριζόταν) :p. Πάντως έαν επιχειρήσουν μία επιστροφή στον ήχο του Aegis θα περιμένω με περιέργεια να ακούσω το αποτέλεσμα