Νέες Κυκλοφορίες 2009

Καταπληκτικό το αποπάνω.
Ειδικά το A Party to the Unsound Method είναι κομματάρα.

Bloody Panda - Summon

Δεύτερο album από τους bloody panda.
Προσωπικά τους ήξερα (σαν όνομα) από το split με τους kayo dot.

Αργό doom, μεγάλη διάρκεια τραγουδιών, γυναικεία φωνητικά.
Στο last.fm έχει σαν similar artists τους Buried at Sea,Orthodox,Khanate,Corrupted,Unearthly Trance,Burning Witch
αν και πιστεύω πως είναι σχετικά εύκολη η ακρόαση του album.
Φοβερό το 20+λεπτο Miserere.

ακουσα καινουργιο behemoth χτεσ(μια φορα) και μάλλον γαμάει.

Και πάνω που προχτές αναρωτιόμασταν με τον Dyingfreedom αν υπάρχει κάτι καλό τις μέρες της απουσίας να 'το το νέο Sylvan.

αυτά είναι.

Aυτη η υποψια σε λιγο θα γινει βεβαιοτητα8)

Εγινε.
κτηνωδια.

rockάρει, groovάρει με τα απίστευτα rock/blues/jazzy vocals της Nienke de Jong
δυσεύρετο διαμάντι

εχουμε και νεο andre matos

τελος του μήνα κυκλοφορεί κανονικά…όποιος θέλει να πάρει μια ιδεα, έχει ήδη διαρρεύσει

συνολικά μέτριος προς το καλόςτ… έχει μερικά πολύ καλά και τυπικά oriordan κομμάτια ( π.χ. Skeleton, Switch off the moment, fly through) αλλά αρνείται να μας κεράσει κομματάρες… μάλλον το προηγούμενο ήταν καλύτερο…πάντως ακούγεται ευχάριστα και είναι οτι πρέπει για τις καλοκαιρινές μέρες…

αντε να γίνει κανα reunion τώρα…

To προηγούμενο ήταν δισκάρα, αυτο δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα αν και το έχω κατεβάσει. Ελπίζω να είναι ωραίο γιατι γενικά η κοπελιά είναι σούπερ.

Ενα reunion θα το γούσταρα πολύ όμως…

Το νέο single των Creed - Overcome, ψιλογαμάει ε.
Και ο Tremonti και ο Stapp και η παραγωγή.

Υπάρχει κανείς που να ασχολείται ακόμα με τους Theatre of Tragedy???

Επειδή είναι παλιός έρωτας, να αναφέρω απλά οτι στις 18 Σεπ βγαίνει το καινούργιο τους άλμπουμ.

Τα samples που έχουν ανεβάσει στο site τους αποκαλύπτουν την επιστροφή των brutal φωνητικών και μια προσπάθεια προσέγγισης της aegis ατμόσφαιρας…

Υ.Γ. : Επειδή μιλάμε για ατμοσφαιρικό μεταλ, ήθελα να 'ξερα ποιός φωστήρας τους έπεισε να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τον ίδιο μήνα με την επιστροφή των ΘΕΩΝ!!!

εδιτ: Ο αποπάνω να αφήσει τα creed* και να ακούσει καμια μουσική της προκοπής…α και να αγοράσει το 1ο theatre of tragedy

*ωραίο ρε…όντως!

είπαμε μου το πουλας 5?;

να ψάξω στα σουβέρ που έχω μην έχει ξεπέσει κανα τελευταίο theater of tragedy πάντως…:stuck_out_tongue:

επίσης, άκουσα το νέο single Sonata Arctica και μου φάνηκε μετριότατο. Αν ξεφούσκωσαν και αυτοί πάει για τα καλά το ευρωπαϊκό power. Οι πραγματικά σπουδαίοι δίσκοι καθαρά του ιδιώματος ήταν από αυτός και από τον Sammet την τελευταία δεκαετία, απ’ όσο θυμάμαι (Avantasia I,II, Hellfire Club, Winterheart’s Guild και Reckoning Night).

Υ.Γ. : Επειδή μιλάμε για ατμοσφαιρικό μεταλ, ήθελα να 'ξερα ποιός φωστήρας τους έπεισε να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τον ίδιο μήνα με την επιστροφή των ΘΕΩΝ!!!

Έλά ντε, εδώ ολόκληροι Katatonia και κολώσανε να συμπέσουν με τους Θεούς (η κυκλοφορία του δίσκου τους πήγε για Νοέμβριο αντί για αρχάς Οκτωβρίου που προοριζόταν) :p. Πάντως έαν επιχειρήσουν μία επιστροφή στον ήχο του Aegis θα περιμένω με περιέργεια να ακούσω το αποτέλεσμα

Eνδιαφέρον ακούγεται το Theatre of Tragedy…θα το ακούσω λογικά.

Πω ρε φιλε, τραγουδαρα μεγαλη! Εχει βγει καποιο Album ή μονο single ;
Αν εχεις info πες μας!

Ένας δίσκος που περίμενα χρόνια επιτέλους βγήκε…
Αν και δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει στα δισκοπωλέια ακόμα!
Ελπίζω σε λογική τιμή.

Masters Of Reality - Pine/Cross Dover

Στο ίδιο -υψηλό- επίπεδο οι συνθέσεις!

Πάρτε και τα δύο εξώφυλλα:

Ο Chris Goss το έκανε πάλι το θαύμα του!

το single έχει “κυκλοφορήσει” μόνο. κατά τα άλλα :

Creed have revealed the track list for their upcoming new album ‘Full Circle’, due out October 27th, check it out below:

1. A Thousand Faces
  2. Slow Suicide
  3. Just Fine
  4. Don?t Give Up
  5. Full Circle
  6. Bread of Shame
  7. Catch Me
  8. Overcome
  9. Milan Song
  10. Suddenly
  11. Away in Silence
  12. On My Sleeve

Καινούριο cd απο τους Casualties (street punk USA) που με μια ακροαση μου φανηκε σχετικα μετριο. :slight_smile:

Ότι έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια είναι μέτριο…Εξαίρεση το on the front line

διαφωνω μπρο…και το προηγουμενο (under attack) μου αρεσε…το ακουγα για μερες…τωρα αυτο δεν με τρελανε…γουστα ειναι αυτα.:slight_smile: