Κοίτα εμένα σαν σύνολο δεν με είχε πορώσει αλλά ομολογώ ότι το in it for life και το fallen heroes είναι απο τα πολύ καλά τραγούδια που έχουν βγάλει
Επίσης μια από τις καλύτερες -κατ’ εμέ- νοτιόκαλιφορνέζικες πανκ μπάντες, οι STRUNG OUT βγάζουν καινούριο άλμπουμ!! Ελπίζω να επιστρέψουν στις παλιές γαμάτες εποχές
Ξυπνατε χωριανοιιιιι,ανεβασαν ενα τραγουδι απο το επικειμενο σιντι οι pelican.Δεν τρελαθηκα κιολα αλλα προς το τελος γινεται αρκετα ωραιο κομματι.Προβλεπω οτι το νεο σιντι θα ειναι στα χναρια του city of echoes και οχι κατι το πρωτοποριακο.
link ---------->http://www.myspace.com/pelican
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο αλμπουμ απο μια καταπληκτική μπάντα…έχω καιρό να φαω τετοιο κόλλημα με δίσκο. Για τους λατρεις της ταμπέλας αρτ-ροκ δίσκος με αλτέρνατιβ και προγκρέσιβ στοιχεία (προσωπικά βρίσκω αρκετά musical στοιχεία στο στυλ των τραγουδιών). Για τους λάτρεις της καλής μουσικής χωρίς πολλά πολλά…είναι δίσκος αστείρευτος, με ποικιλία του θανατά, ΜΕΛΩΔΙΕΣ απίστευτες, και τρομερό concept και lyrics. Για περισσότερα:
Όντως είναι φοβερό, αν και εγώ έχω κολλήσει ακόμα στο Act II.
πολυ καλη μπάντα.για να δουμε.
only attitude counts ανεβασαν καινουριο κομμάτι.
για τις εμο αγαπες μου να πω πως κυκλοφορησε το νεο σαοσιν
emo αγαπούλη πολύ μούφα το καινούριο saosin, τόσο πολύ που στη μέση του album έβαλα να ακούσω λίγο circa survive για να έρθω στα ίσα μου.
πειτε μου ειστε ΕΤΟΙΜΕΣ!;!;!1
Θέλω [SIZE=“5”]ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΕΒΥ ΠΙ ΕΜ[/SIZE].
τσιμπηστε και το βιντεο κλιπ
:thumbup:
πολυ καλη προγευση
Dead By Sunrise - Out Of Ashes ( September 30 - Europe)
Και το video απο το πρωτο single, “Crawl Back In” που κυκλοφορησε σημερα.
Αρκετά μέτριο το τραγούδι.
Υποψήφιος για oscar poserιας ο chester, όχι οτι οι emo φίλοι του πάνε πίσω…
Πως και δεν υπαρχει ξεχωριστο θεμα για το νεο των Rammstein…16 οκτωβρη ανακοινωσαν θα βγει!!!:D:D
ε στο γκρουπς αντ αρτιστς συζητιεται
Εν αναμονή του παρθενικού τους άλμπουμ ακούω και ξανακούω το κομμάτι που έχουν ανεβάσει στο myspace τους
Ο οποίος πάει και αυτός για τους καλύτερους της χρονιάς.
Το έχει ακούσει κανείς άλλος?