Το καινούριο Grave Digger το ακουσε κανείς? Καλό είναι, έχει και μια μπαλάντα με γυναικεία φωνητικά. Δεν φτάνει τα επίπεδα των Hearts Of Darkness & Tunes Of War αλλά ακούγεται ευχάριστα.
Μέτριο μου φάνηκε εμένα. Αν και δε περιμένω πολλά από αυτούς πια…
και μενα μαρεσε.Σιγουρα δεν ειναι επος αλλα ακουγεται.Βασικα οχι απλα ακουγεται αλλα και κατι παραπανω.Ενα 8αρακι απο μενα γεματο.Ασχετο αλλα πρωτη μου συναυλια grave diigger 1998 ahhhh
To εγραψα και στο πουστο-τοπικ.Δεν το εχω ακουσει ακομα…
Δεν ηξερα οτι εχουν τα εναπομειναντα μελη απο Windir !
Μου φαινεται θα ριξω καμια αυτια σ’αυτους.
Το έχω ακούσει μπόλικες φορές από χθες, όντας τεράστιος φαν της προηγούμενης δουλειάς τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την πλησιάζει…
Ακούγεται ευχάριστα πάντως και το Requiem For The Lovers είναι κομματάρα από τις λίγες…
Το “Dark Third” είναι αριστούργημα.
Και παρόμοιας φάσης άλμπουμ να έβγαζαν, πάλι θα ΄ταν δύσκολο να ξεπεράσει το απίστευτο “Dark Third”.
Το καινούριο έχει μερικές καλές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ μπλιμπλίκι, λίγες κιθάρες και γενικώς αρκετά εμπορική στροφή και απομάκρυνση από το ύφος του πρώτου.
Με ξενερώνετε.
Poly apogoiteysi gia mena kai den exei na kanei me tin strofi tous. Toulaxiston stin proti akroasi kai tha to afiso pros to paron mipos kai den imoun se fasi gia tetoia mousiki…
διερρευσε και η κρυάδα…
Chris Cornell - Scream
το Mad και το MTV βρήκαν καινούργια μουσικά χαλιά (και με διαφορετικό τονισμό αν θέλετε) για τις διαφημίσεις τους.
και το μεγάλο ερώτημα που γεννιέται. Στα επόμενα Mad Music Awards ή στο πρώτο MTV Greece Awards? Και μετά πόσο πιο χαμηλά;
The day he tried to live, we fell on black days.
Eλα μωρέ πόσο χάλια μπορεί να είναι?
και όμως…
και μετά ακούς κάτι από Garden και σε πιάνει κατάθλιψη.
και το προηγούμενο ήταν μέτριο (πολύ) αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο.
να είμαστε δίκαιοι 2-3 ωραίες μελωδίες εδώ και εκεί υπάρχουν (όπως και ένα καταπληκτικό blues bonus track) αλλά είναι τόσο κακό το όλο εγχείρημα που χάνονται και αυτές.
Paradise Lost
Scorpions
Heaven and Hell
Michael Schenker
Anathema
Queensryche
My Dying Bride
Aerosmith (αντε επιτελους)
Κυκλοφόρησε το καινούριο album των Psyopus
Πλάκα έχει το συγκρότημα, είναι τρομερά άρρωστοι.
E ksereis…21 = x * 3 >6 kai istories gia agrious. Me exoun kourasei mousikes xoris psyxi…
Kitharistas Lucky Luke pyrobolo pio grigora kai apo tin skia mou kai den symazeyetai. Allaksane katholou style i mia apo ta idia?
Μια απο τα ίδια (χωρίς αυτό να είναι κακό για μερικούς)
Εσύ άκουσες το καινούριο των The Appleseed Cast?
Oxi, ematha oti yparxei pleon, gia lege…
Δεν το άκουσα ακόμα, δεν ξέρω τι να πρωτο-ακούσω.
To kainourio ton Mono tha se ferei sta isa sou :lol: Just kiddin den ksero ti ginetai me ayto :roll:
Δεν πιστεύω οτι μπορούν να μας απογοητεύσουν οι Mono, πιο πολύ για τους ISIS φοβάμαι.
Το θέμα είναι να βρούμε λεφτά να αγοράσουμε τα βινύλια.
Θεωρητικά έχει κυκλοφορήσει απο τέλη Ιανουαρίου και το Pure Air apo Agua De Annique(u know με την Anneke van Giersbergen την πρώην τραγουδίστρια των The Gathering) αλλά δεν έχω δει κάτι στα cd-άδικα…
Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο απο το Air, που ήταν για μένα τουλάχιστον μια τέλεια δουλειά.