χρόνια πολλά στο Γιάσονας, και επειδή δεν πρόλαβα να σου πάρω δώρο, σου στέλνω πάλι το ίδιο:
η λεζαντα τα σπαει!
Ευτυχισμενο το καινουργιο Γιασονας.
Χρονια πολλα mr_giasonas.
Οτι ποθας !
Και αρχισε τα ουισκια εκει που εισαι ρε!
Χρονια πολλα και παντα ευτυχισμενος μαν:D:D:D
Χρονια πολλα κυριεπωσελενε.
Παντα ευτυχισμενος να σαι.
Χρονια πολλα Ιασωνα:D
Πολύχρονος Jason, ότι ποθάς!
Χρονια πολλα κι απο μενα μεσιε ιασονας!
Thanks καλλιτεχνα, καλα που γυρισες ορισμενα θρεντ ειχαν παει απατα
Πφφ, συκοφαντιες. Εγω απλα αντλω πληροφοριες για την επιστροφη της Μεγαλης Ελλαδας. Ενας ειναι ο λαος.
Thanks ρε!
Απαπα, το πιοτο ειναι του σατανα πραματα.
Ρουμι χμιεχ
Θενκς και σε σενα, ευχομαι το πλεη να αναγνωρισει την προσφαρα σου και να σου στησει το αγαλμα που σου αρμοζει
Θενκς συνεταιρε! Και μαιο ραντεβου στο ποστο
Ευχαριστω ρε ψηλε! Και με σενα θελω σουβλακια. Με ολους θελω σουβλακια
Ευχαριστω φιλτατε
Σε σας να πω πως ερχεται νεο παραμορ :razz:
Ευχαριστω σας ολους, κι ας θυμομαστε εναν μικρο οσιο
edit: Azoso σευχαριστω και σενανε. Ωραια κιθαρα
Χρονια πολλα emo,πολυχρονος(και θενκς γτ μεσω εσου εχω κολλησει λιγο τωρα με Paramore:D)…και πινε μπυρες,πολλες μπυρες εκει…
Έτσι όλοι Paramore!!!
Χρόνια πολλά Jasonic, ότι επιθυμείς!
Χρόνια πολλά ρε various user!:lol:
Γιορτάζουν και οι Ιάσονες; :blink:
Χρόνια πολλά μικρέ :!:
ααχ, που θα παει, σε λιγο θα μαθετε ολοι την αληθεια. Οι εκλεκτοι εχουν ηδη διαλεχθει απο καιρο 8)
Να’σαι καλα αλοη, να μας ξεθαβεις πιο συχνα το αμπιεντ θρεντ
Τενκγιου Τενκγιου ω Σκουρτζε!
Πφφ, κι ας μην ειχα γενεθλια περιμενα τουρτα Αβεντζεντ.
Aντε και φετος χρεη σωφερ σε μαστοντον σου ευχομαι, πρεπει ανετα ναναι απο τις καλυτερες φασεις!
Ντανκε σεν Γρακχε
Θελω να σε πετυχω σε κανα μυτινγκ σενανε, να δω τα πεσιμομουβς απο κοντα:p
To έχουμε κόψει γενικά με τις ευχές και τις αβρότητες στο φόρουμ μου φάινεται… :-s
Χρειάστηκε να ψάξω στα έγκατα του off topic και να ανασύρω το γαμωθρέντ για να ευχηθώ σε κόσμο! #-o
Λοιπόν:
Xρόνια Πολλά στον σύγγαυρο και συνήθη συμπαίχτη στις μάχες των τιτάνων τον Κρισπ για χθες και σε όλους τους υπόλοπους Χρήστους/Χριστίνες του φόρουμ.
Χρόνια Πολλά στο δεύτερο account μου τον Vic Vega, τον χρήστη με τον οποίο γουστάρω περισσότερο να διαφωνώ για “απλά πράγματα” τον Γράκχο, τον μοδεράτορα/spambot/Tιτάνα Μάνο 87 και όλους τους υπόλοπους Μανώληδες/Εμμανουέλες για σήμερα (ή χθες με βάση τα Κρητικά έθιμα)
Χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααα