Λοιπον, λεω να κανω μια ανανεωση στον ενισχυτη.
Εχω εναν squier δεκαετιας (τον πηρα πριν 5 χρονια μεταχειρισμενο) 15 watt που κανει απο μονος του ηχους σαν να ακους το ummaguma των floyd.
Δεν ξερω αν αξιζει να τον φτιαξω αλλα οπως και να χει(δλδ θα φτιαχτει αργα ή γρηγορα εαν τα λεφτα ειναι λογικα) εχω ψηθει να αγορασω καινουριο γυρω στα 200-250 ευρω και γυρω στα 30-40 watt.
Στα λεφτα αυτα εχω δει και παιζουν Line6, Peavey και Fender (πετυχα εναν στα 220 ευρω κ ειναι 65 watt8O) και θα θελα να εχει κ εφε πανω.
Επειδη δεν ξερω πολλα για το αντικειμενο θα ηθελα την βοηθεια σας.:?
θα πρεπε να γραψω και τι θελω να παιζω??? απο κλασικα blues, rock,metal μεχρι isis κτλ.γενικως οτι να ναι…
Εγώ θα σου πρότεινα τον SpiderIII της Line6 τον 30wattο. Καθαρότατος ήχος, και έχει και 4 κανάλια πάνω (Clean, Crunch, Metal και Insane).
Βασικά πώς να μην στον προτείνω την στιγμή που τον έχω?
εσυ που εχεις τον spider για πε μου εντυπωσεις γιατι αφενος ειναι πιο φτηνοι και μου ειπαν οτι ειναι υπερβολικα αξιοπιστοι για τα λεφτα που δινεις (+ οτι δεν δινεις για πεταλια)…τι λεει γενικως??
(εγω τον 75αρη σκεφτομαι- http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_75112.htm)
απλα θελω να παρω κατι να με κρατησει καιρο - γιατι δεν μπορω ν αγοραζω ενισχυτη καθε 3 κ λιγο[-X
προς το παρον και δυστυχως σ αυτα τα φραγκα δεν εχω καταφερει να βρω κατι καλυτερο…
παντως μου ειπαν καλυτερα μοντελινγκ παρα τρανζιστορ…
Εγώ φίλε είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τον SpiderIIΙ. Μπορείς να πετύχεις πολλούς ήχους με πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά του.
Δές και αυτό το βιντεάκι, θα σε βοηθήσει…
Φίλε μου ψήσου για τον 75αρη τον line6,είναι πάρα πολυ καλός για τα λεφτά του…Άπειρες δυνατότητες και ατελείωτες ώρες να κάθεσαι απο πάνω να τον πειράζεις…Το μόνο κακό είναι οτι απλά δεν έχουν προσωπικότητα.
το σκεφτηκα και λεω και προβιτσα ή λαιβ να κατσει δεν προκειται να παω με τον ενισχυτη μου εκτος κ αν στησω δικο μου στουντιο οποτε ας τα δωσω στην ποιοτητα τα φραγκα…
γμτ εχω μπερδευτει ειναι και το μπατζετ περιορισμενο…#-o