Γειαααααααααααα

Γεια σας!:slight_smile:
Με λενε Pixie αγαπημενο τραγουδι ειναι το ‘where is my mind’ των Pixies και ακουω post punk
Ηρθα για να συμπαρασταθώ στην φιλη stray cat γιατι ειδα οτι πολυ της κολλατε!!Ενταξει ο Sean μπορει να μην ειναι και πολυ ωραιος αλλα εχει κατι ρε παιδι μου που σου εξαπτει τη φαντασια…:lol::metal:

Ωχ νεα απειλη για το topic “ο πιο ομορφος”.Εχουμε να παθουμε πολλα εγκεφαλικα

Καλωσηρθες:D

Αχου μη τα λες αυτα καλε, αγαπαμε ομως Pixies :smiley:

Aλήθεια, επειδή το χα απορία… τα αγόρια στην παρέα σας είναι σαν αυτούς που ποστάρει η στρεηκατ?:-k

OXI !!![-X Αλλά θα θέλαμε να είναι:oops::stuck_out_tongue:

Καλως ηρθες!!!

Τι είπες μ@ρή…τώρα για καλό σου είπα να μπεις; καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς/γράφεις:lol:
Αντε βρε καλως ήρθες! :slight_smile:

welcome:-)

Welcome!:slight_smile:

Καλως ηρθες.Δοξα τω Θεω απο μουσικη κατι κανεις,γιατι κατα τ’ αλλα…#-o
Αντε,φτανει τοσο το καλωσορισμα,τωρα πανε μια βολτα απο το ποσταρετε τις μαπες σας,προτιμουμε σε ολοσωμη με μαγιω,ευχαριστουμε!:smiley:

τσ τσ κοιταχτε το ληγουρι:p
τα σαλια του τρεχουν:har:
αισχος!!

καλως ηρθες κοπελια!!!

Γειάααααααααα!!!Ήρθα και εγώ στην παρέα σας…Δεν λέω πολλά απλά να ξέρετε ότι είμαι κοπέλα, πληροφορικάρια και η Νεφέλη( η γκρινιάρα που λέτε ) είναι αδερφή μου! :smiley:

Καλώς σας βρήκα :bye::bye:

Ανοιξε δικο σου θρεντι βρε!

Α,κοπελα,τελεια,δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο,νιωθω σαν να σε ξερω χρονια:D:p:p

Xαχ, έχεις το πιο γαμάτο νικ έβερ!

Kai eipa na prolabw na to kanw delete i ubern00b prin me parete xampari! A re dark of the sun pou den mou to kanes liana pou prepei na to grapsw :stuck_out_tongue:

Μη γράφεις με greeklish όμως, νε?

Συγνώμη:cry::cry::cry:

Welcome:) Καλη διαμονη στη φορουμικη παρεα μας, καλα πο(υ)στς κλπ κλπ:)

μαζεψε τα σαλια ρεεε:p

γουελκομ!