ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ακριβέστερος ορισμός της Παγκοσμιοποίησης;
Απάντηση: Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνας.
Ερώτηση: Και γιατί;
Απάντηση: Μια Αγγλίδα πριγκίπισσα, που με τον Αιγύπτιο φίλο της έχει ατύχημα σε μια γαλλική σήραγγα, μέσα σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο με ολλανδική μηχανή, που οδηγεί ένας Βέλγος μεθυσμένος από σκοτσέζικο ουίσκι, ενώ τους ακολουθούν από κοντά Ιταλοί παπαράτσι με γιαπωνέζικες μοτοσικλέτες, τυγχάνει των πρώτων βοηθειών από έναν Αμερικανό γιατρό με βραζιλιάνικα φάρμακα!
Και όλα αυτά σας τα γράφει ένας Έλληνας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Μπιλ Γκέιτς, κι εσύ πιθανώς τα διαβάζεις σε έναν από τους αμέτρητους υπολογιστές της IBM, που χρησιμοποιεί ταϊβανέζικα τσιπς, και κορεάτικη οθόνη, συναρμολογημένο από εργάτες της Μπαγκλαντές σε ενα εργοστάσιο της Σιγκαπούρης, που μεταφέρανε σε φορτηγά Ινδοί, και έκλεψαν Ινδονήσιοι και ξεφόρτωσαν Σικελοί λιμενεργάτες και μετέφεραν Μεξικανοί παράνομοι και τελικά σου πούλησαν Εβραίοι.
Αυτό είναι Παγκοσμιοποίηση!!!

Ξεχνας και τους Κολομβιανους βαρωνους που “χαριζουν” το χαμογελο σε ολους οσους εμπλεκονται σε αυτη τη διαδικασια…

Κάπου εδώ εμπλέκετει και η Ελλάδα… Δηλαδή ο Πύργος και η Καλαμάτα…

Καλα γινεται εμεις να ειμαστε απ’εξω??? Αν ειναι δυνατον δηλαδη…οπου χαρα και πανηγυρι…

8O

Ποτέ δεν είναι οι Έλληνες απ’ έξω γιατί κατά τα λεγόμενα του Λιακόπουλού είναι παντού και αν τους μετρλησουμε μπορεί να είναι ένα δισεκατομμύριο…

…και ο Mickey Mouse εχει ποντιακές ρίζες και μάλιστα το πραγματικό του όνομα είναι Μιχάλης Μαουσίδης αν και οι γνώμεις διίστανται, μπορεί να είναι και Ποντικίδης…Καλύτερη και πιο κατανοητή προσέγγιση στο θέμα δε νομίζω να υπάρχει telisvas…Μα που οδεύουμε επιτέλους!! 8O

ΕΤΣΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!! :smiley:

ΕΤΣΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!! :D[/quote]

Από που είσαι Εύα; Εγώ Καλαμάτα…

Κατά το ήμισι από Πύργο(αλλά δεν το φωνάζουμε πολύ!) :twisted:

Μεταξύ μας μή το μάθουν παραέξω ότι είσαι απο 'κει…

Δε σε κατάλαβα παλιοΚαλαματιανέ?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους Πυργιώτες?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Zητω ο Πυργος και η Καλαματα!!!

Ζήτω τα προΐόντα και οι παραγωγές του Πύργου και της Καλαμάτας…όχι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών!!! :wink: :wink:
Μακριά κι αλάργα!!! :lol:

Από κατοίκους…γάμα τα κι άστα!! Όσο για τα προϊόντα, εδώ βγήκε ο Νομάρχης Ηλείας σε τηλεοπτική συνέντευξη (δε θυμάμαι που τώρα…) και δήλωσε ευθαρσώς ότι έχουμε την καλύτερη ποιότητα!!(Έχει ξαναδεί κανείς σας νομάρχη Ηλείας σε παράθυρο από τότε? :P) Τα λόγια είναι περιττά από 'κει και πέρα…
Εδώ σου λέει παιδί μου, πιάνουν οι καλαμποκιές φωτιά και κρυφακούει ένα ολόκληρο χωριό… :roll:

Ο Νομάρχης Ηλείας δεν μας τα λέει καλά…

Εννοείται η Καλαμάτα βγάζει καλύτερη ποιότητα…

Άσχετο. Δεν έχω καπνίσει ποτέ μαύρο…