καμιά έκπληξη για το τι ψήφισαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. καμιά ελπίδα γι’ αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ. αφανισμός των ΕΛΛΗΝΩΝ τώρα. είμαστε επικίνδυνοι.
ποιός το σήκωσε τελικά? Αλέκος?
Nαι ο Αλεκος…
Ειδα αρκετα την εκπομπη. Ακουσα πολλα καλα πραγματα αλλα το πιο σωστο ηταν οτι ψηφισαμε αυτο που θα θελαμε να ειμαστε… Κατακτητες και Ιμπεριαλιστες…:-k
δυστυχώς όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, μοναδική σταθερά παραμένει η γκρίνια αλλά μιας και ζούμε σε μιά δημοκρατική κοινωνία ο καθένας έχει το ελεύθερο της άποψής του. ή μήπως όχι. άλλος διαμαρτύρεται για “σφαγείς των λαών” και “αιμοδιψείς ιμπεριαλλιστές” και αμέσως μετά προτείνει μαζικό αφανισμό αυτών που δεν συμμερίζονται την άποψή του. άλλος γουστάρει το χίτλερ, άλλος το βελουχιώτη, άλλος το λάκη λαζόπουλο. ότι νάναι δηλαδή.
όπως και να΄χει (anyway εις την βαρβαρική) εγώ από τη δεκάδα μάλλον το κυβερνήτη καποδίστρια θα ψήφιζα. τον άνθρωπο που πολέμησε το ναπολέωντα γιά να έρθει μετά στην πατρίδα του και να τον καθαρίσει ένας τσιφλικας στο στενάκι. χαλαρά η πιό τραγική φιγούρα από τους 100. όχι μόνο τους 10.
ακοθσα οτι βαλανε τον Λαζοπουλο… ελεοσ…
μάλλον έπρεπε να τα κάνω και μπολντ και να χρησιμοποιήσω ακόμη πιο πομπώδη γραφή για να φανεί ότι είχε χιουμοριστική διάθεση το ποστ και να μην χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα γκρίνιας και οτινανισμού. σε αντίθεση με μένα πάντως, που αν θέλεις το πιστεύεις, δεν θέλω πραγματικά να αφανιστεί ο ελληνισμός (τιπ: σωκράτη θα ψήφιζα, αν ψήφιζα), πολλοί έλληνες πράγματι θεωρούν τον αλέξανδρο τον μεγαλύτερο έλληνα. αυτό ναι, με φοβίζει και το θεωρώ επικίνδυνο, δεν αστειευόμουν στο συγκεκριμένο σημείο.
το πόστ μου ήταν εν πολλοίς γενικό και αναφερόταν και σε άλλα πόστς. δεν ήταν απάντηση επι προσωπικού. άλλωστε δεν ήταν καν απάντηση αλλά επισήμανση. και δεν νομίζω πως θα έπρεπε να σε τρομάζει η επιλογή του αλέξανδρού. η λίστα των 100 έχει πιό τρομακτικά ονόματα και απο τις δύο όχθεις, πολύ πιό φρέσκα χρονολογικά και με “έργο” που είναι πολυ πιο ξεκάθαρο και ιστορικά εξακριβωμένο. ο αλέξανδρος είναι πολύ έυκολος στόχος κριτικής γιατί έζησε 2500 χρόνια πρίν και όλοι μας πολύ άνετα μπορούμε να κάνουμε κριτικές του καναπέ και διαπιστώσεις γιά μιά εποχή που το προσδόκιμο μόλις που ξεπερνούσε τα 20 χρόνια. δηλαδή 9 στους 10 που εκφέρουν άποψη και αναθεματίζουν δεν θα ζούσαν καν για να υπερασπιστούν τις θέσεις τους…
Στημενο…
μίζες και παιχνίδια των πολυεθνικών να το πάρει ο Αλεξ. Γιουροβίζιον καταντήσαμε!
Ειναι δυνατον 4ο ο Κραμανλης και 9ος ο Πλατωνας ?
Μη τρελαθουμε με τελειως τωρα με τις δεξιουμπες…
Fail
Πως διαμορφωθηκε τελικα η εθνικη μας δεκαδα??Εκτος του Αλεκου…
δεν τα θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι παπανικολάου στο 2, ο γέρος του μοριά στο 3 και στο 5 νομίζω ο σωκράτης.
ελα ντε…αμαν πια με τον Καραμανλη.Ελεος δηλαδη να τον εχουν βαλει μπροστα απο Σωκρατη,Πλατωνα και Αριστοτελη.#-o ξυλο και ψοφο σε οσους ψηφισαν ετσι
Ποσταρε φωτος με τα παπαρια τους για να τους δειξεις αυτους εσυ!
fixed!
Γελοιότητες! Ο Καραμανλής τέταρτος??? Ως τι? Ως ο άνθρωπος που επι χούντας έφυγε σαν χέστης και μας τον επιβάλανε ως ¨σωτήρα". Ο κολλητός του παλατιού?? Ο άνθρωπος που η πολιτική του ανάγκασε κόσμο και κοσμάκι να φύγει από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη τύχη σε άλλες χώρες και ηπείρους? Αηδίασα! Αν και ποτέ δεν έχω γράψει για πολιτικά αυτή τη φορά δεν άντεξα. Όξω κομματόσκυλα!!
μηπως να καταλαβαινες τι ειναι σοβαρο και τι οχι και να το εκοβες? :roll:
Α το θεωρεις σοβαρο αυτο εσυ δηλαδη.
Σορρυ δεν το ξερα,παω εξω να γελασω δυνατα.
κοιτα…εγω η φωτογραφια που ηθελα να ποσταρω στους Doors ηταν σοβαρη.Το οτι μου βγηκε ομως μια αλλη ασεμνη μετα δε φταιω εγω.Ενταξει,καναμε τη πλακα μας,γελασαμε,ωραια ηταν.Τωρα με το να κοροιδευουμε και τους αρχαιους φιλοσοφους και να το τραβαμε κι αλλο δε νομιζω να χρειαζεται,ουτε πλεον εχει πλακα.
Οοοκεη,συγγνωμη αρχαιοι φιλοσοφοι που αναφερθηκα στα παπαρια σας.