Ο Γκουσγκούνης θα είναι λογικά στη λίστα με τους Έλληνες με μεγάλο ^%(@#^ πέος.
ναι και εγώ συμφωνώ με το ότι δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό, όχι τόσο τουλάχιστον όσο το παρουσιάζει το κανάλι. Επίσης θα ήταν προτιμότερο να κάνουν κάτι τέτοιο ξεχωριστά για κάθε περιόδο κ έτσι και όχι όλες μαζί. Κατά τα άλλα:
Νιώθω καλά που 'μαι από την χώρα σου Σωκράτη, και ας έχω τσίμπλα στο 'να ματι…
Σωστότατο. Αλλά και πάλι, όταν βλέπω στην ίδια σειρά το Μπελογιάννη με το χουντοδικτάτορα Μεταξά, μου γυρνάνε τα συκώτια. Μάλλον θα μαι ο μόνος:|…
Επίσης άλλα μαργαριτάρια
Βελουχιώτης με Βουγιουκλάκη :lightsabre:
Λαμπράκης με Λαζόπουλο:?
Σωκράτης με Σημίτη:cold:
Επίσης, να αναφέρω ότι η ιδέα του Σκάι δεν είναι και τόσο πρωτότυπη. Αντίστοιχο γκάλοπ έγινε στη Ρωσία πέρυσι.
εγω παντως θα εβαζα ΟΛΟΥΣ τους καλλιτεχνες που ανηκουν στο χωρο της εντεχνης μουσικης κ του ελληνικου ροκ8)
To ότι συνέδεσε το όνομά του με μια σημαντικότατη περίοδο της χώρας.
Έτσι μου φαίνεται πιο ωραίο ρε γμτ. Και μην πεταχτεί κανείς να πει ότι χτίστηκαν δρόμοι και γέφυρες και τα σχετικά…
Ροκ καλλιτέχνες υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα. Rock ελάχιστοι, και ναι θα άξιζαν μια θέση σε μια τέτοια λίστα. Επίσης θα έβαζα και άτεχνους, ας μην είμαστε ρατσιστές.
Ακριβώς αυτό. Το ότι ήταν η χειρότερη περίοδος της Ελλάδας δεν την κάνει μη σημαντική.
Αλφαβητικα ειναι,δεν εχει καταρτιστει ακομα η τελικη 10αδα με την σειρα.Για τον μπουτσερ Αλεκο συμφωνω,για τον Παπανικολαου διαφωνω καθετα,το οτι υπαρχει μεσσα στην 10αδα ισα ισα ειναι η μονη ευχαριστη εκπληξη κατα τη γνωμη μου απο το ολο γκαλοπ,σκεψου μονο ποσες ζωες εχει σωσει χαρη στο τεστ που ανακαλυψε.Μακαρι να βγει και πρωτος,επιτελους να δειξουμε οτι εχουμε και κατι αλλο να υπερυφανευομαστε εκτος απο τους αρχαιους ημων προγονους,που πολυ αμφιβαλλω αν απο τους ελλαδεμπορες που τους γλυφουν και τους εκθειαζουν σε βαθμο αηδιας εχουν διαβασει εστω και μιση αραδα απο τον καθενα
Το δημοψηφισμα ειναι για την πιο μεγαλη προσωπικοτητα της καθε χωρας (στα ελληνικα ο τιτλος ειναι μεγαλυτεροι Ελληνες,στα αγγλικα Greatest Britons και ουτω καθ’ εξης),αρα ειναι για τους πιο αξιολογους και με την μεγαλυτερη προσφορα.Τωρα αν πιστευεις οτι οσοι ψηφησαν Παπαδοπουλα το εκαναν για ιστορικους λογους…
Αν είναι για Greatest πάω πάσο.
Χαλαρά η πιο άκυρη-σιχαμένη λέξη για να χαρακτηρίσεις μουσική. Δηλαδή υπάρχει και “άτεχνη”?
Πώς ορίζει κανείς την έντεχνη μουσική? Πρέπει να έχεις μεγάλη μύτη, μούσια και να τραγουδάς με ένα τσιγάρο στο ένα χέρι και στο άλλο μια κιθάρα -ηλεκτρακουστική- και να κοιτάς τον ουρανό? Μήπως να σε παίζει και κανένας σταθμός της ερτ?
Αν παίζω black metal και φοράω ανάποδους σταυρούς, γιατί δεν είμαι έντεχνος? Ή αν τα σπάω στα μπουζούκια?
Στη τελική μου κάνει για ένα άτοπο και ηλίθιο δημιούργημα των δισκογραφικών εταιριών ο εν λόγω όρος.
Οφτοπικ ενδ.
Αν έχεις ακούσει ποτέ Χατζη-κλάνει, έχεις τον ορισμό της άτεχνης μουσικής.
A δεν ξερω τι λες εσυ. Ενας φιλος μου επαιζε σε ποστ-εντεχνη μπαντα. Και αρεσε σε κατι τυπους με γυαλια και ωραια σακακια. Και μετα εγιναν κουλ. Και τους ακουγαν. Ειναι κουλ. Ειμαστε κουλ. Εισαι κουλ? Οχι, εισαι μεγαλυτερος ελληνας χμιεχ
για να λεμε και του στραβου το δικιο ομως, υπαρχει και το αρτ ροκ. δηλαδη το υπολοιπο ροκ δεν ειναι τεχνη?
Ε εκει παει αυτο που λεμε ‘η μουσικη για την μουσικη’
Εδώ ακριβώς φάινεται πόσο άκυρο είναι να φτιάχνει κανείς μία λίστα με πρόσωπα από τρεις χιλιετίες. Γιατί αρχίζουν να γίνονται κρίσεις με σημερινά κριτήρια, με το αν γουστάρουμε εμείς σήμερα αυτούς που επικαλούνται κάθε τρεις και λίγο τον Μέγα Αλέξανδρο, και καταλήγουμε να γράφουμε άκυρες χαριτωμενιές.
ρε παιδια εγω περα απο παπαδοπουλο,λαζοπουλο,χριστοδουλο δεν νομιζω οτι η λιστα ειναι κακη.
και για ζαγορακη,γκαλη,ωναση σωστα νομιζω μπηκαν στη λιστα γιατι εκαναν σημαντικα πραγματα για τη χωρα σε αλλα επιπεδα περα απο την ποιηση,λογοτεχνια,τεχνες.
οθων,αγνωστος στρατιωτης,μεγας κωνσταντρινος ασχολιαστοι#-o
Παιδιά η λίστα είναι τουλάχιστον γελοία. Λείπει ο Μάρκος Μπότσαρης, η Τζένιφερ ¶νιστον, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, η Ελένη της Τροίας, ο πρώτος Έλ από τον Σείριο ο ιδρυτής του γένους μας, ο Μέμος Μπεγνής, ο Καραγκούνης, ο Φίνος Φιλμς, ο άγνωστος εμπνευστής του ελληνικού καφέ και τόσοι άλλοι.
Η Λιτσα Λιτσακη η σουβλατζου λειπει!
Η λίστα είναι κατ’εμέ αναμενόμενα αστεία. Γιατί δε λέει όμως κι ο καθένας εδώ μέσα μια πεντάδα από αυτούς που θα ψήφιζε;