Γειά σας

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ !!!

ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΣΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ POST ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑ .
THN MAMHΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ …!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΩ ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!! :?

Μαθήματα ηθικής δέχομαι από άτομα που με σέβονται και εκτιμούν αυτό που κάνουμε (όχι μόνο εγώ προσωπικά) εδώ στο Rocking. Άτομα που μοναδικός τους σκοπός είναι να βρούνε αμφισβητούμενα σημεία και να κάνουν παρατηρήσεις με την πρώτη αφορμή συγγνώμη αλλά δε με πολυενδιαφέρουν. Όπως επίσης για άτομα που προσπαθούν να “παγηδεύσουν” τους άλλους έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα μετά να τους την πουν δεν αφιερώνω ιδιαίτερο χρόνο. Κι επειδή πολύ καλά γνωρίζω ότι το όλο θέμα έγινε επειδή θέλησες να μου τη φέρεις για να είσαι μετά στην πλεονεκτική θέση να μου τη βγεις.

Όσον αφορά το χιούμορ μου, είναι κάτι που σαφώς δε σε αφορά και δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ, αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά εάν και σε τι δόση το διαθέτω.

Η αντιλογία είναι καλό να υπάρχει αλλά μόνο με μέτρο και όταν υπάρχει λόγος ύπαρξης της. Αν θεωρείς πως να αντιτίθεσαι στα πάντα, απλά για να εκφράσεις μια αντίθεση άποψη και μόνο, δείχνει μια υποτιθέμενη “επανάσταση”, δεν έχει κάποιο νόημα και ελπίζω να το έχεις καταλάβει.

Και για να κλείνουμε, θα είχα ζητήσει κάλλιστα συγγνώμη εάν δεν το είχε αναφέρει βέβαια 2 φορές. Αυτό σε μένα λέει ότι εσκεμμένως έγιναν όσα έγιναν…

Τις μάπες από τον Tommy τις έφαγες ή ακόμα…;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τις μάπες από τον Tommy τις έφαγες ή ακόμα…;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ποιος ειναι αυτος ? :roll:

1. Μήπως φοράς και ανάλογο string;

Μα υποτίθεται ότι η σύνδεση είναι μία, πως γίνεται να μιλάς και με τις δύο;
[/quote]

Δτο τηλεφωνο μιλαγαμε Ηλια , οχι εδω μεσα , εξαλου δεν εχω κανενα messenger στη δουλειά .

Τώρα το είδα! Εντάξει έλεος!

Ερωτεύτηκα τον kourou τόσο πολύ που έφτασα σε σημείο να τον ερωτευτώ (…) σε αυτό το θρεντ.

:slight_smile:

Απορώ για το τι παίρνουν μερικοί…Από πότε το μπάφο αποτελεί βασικό συστατικό επιτυχημένου επαγγελματικού χώρου? Μήπως σας βάζουν τπτ στον καφέ για να παραμένετε μπάζα στη δουλειά? τεσπά, συνεχίστε το κουτόχορτο, βοηθάει και στη δίαιτα…