Γειά σας λοιπόν. είμαι ένα καινούργιο μέλος αυτού του site. Τί πιστέυετε
οτι σημαίνει το zafmel το οποίο είναι το ψευδώνυμό μου;
Να πούμε καλύτερα ποιος/ποια πιστεύουμε ότι είσαι;
ZAFEIRIS MELAS?
Κάπως ετσι. Θα μου πείς τώρα πώς βρέθηκα εγώ σε αυτό το site,
…Ετσι για αλλαγή. Πολύ rock βρε παιδί μου !!!
Θα επρεπε να μας ενδιαφερει ? Ασε ρε εχουμε και σημαντικοτερα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε μαζι σου … Α ρε θεε βλεπεις αλλα δεν ριχνεις φωτια να καψεις τον / την καθε ψωνισμενη / ο ηλιθιο :evil:
Ναι ρέ.ψωνιο είμαι… Κακό είναι . με τι άλλο θέμα δηλαδή έχεις να ασχοληθείς;
χαχαχαχαχαχαχαα
Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο ζαφείρης;
ξέρω πολλούς εδώ μέσα που τους έχουν δει μάτια να πετάνε γαρδένιες σε γνωστά μπουζουκομάγαζα σε αστικά κέντρα αλλά και επαρχία…
Μπράβο βρε white snake. Με καταλαβαίνεις. Εσύ τί μουσική ακούς;
εγω παντως ακουω νησιωτικα…αν ενδιαφερεσαι για να ριξουμε κανενα χορο μεσα οποτε θελεις…
συμπαθητικο το ονοματακι σου, πως το είπαμε; ααα zafmel, λοιπόν κοίτα τι πιστεύω: είσαι στη δουλεία σου, δεν έχεις τι να κάνεις (σε κανα δημόσιο θα δουλεύεις -κοιτα ρε που βάλανε και pcΙΑ στο δημόσιο-) και κάνοντας serfάρισμα έπεσες σε αυτό το άγνωστο για εσένα site. Λοιπόν κούκλα μου γλυκιά ή και κούκλε μου -όπως θες παρτο- όπως προείπα καλό το ονοματάκι σου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ;;;;
hit_the_lights νόμιζα ότι σου κόβει αλλά αν και μετά την παρατήρηση συνεχίζεις να το παίζεις η έξυπνη της παρέας, τότε κι εγώ πρέπει να αναφέρω ότι
hit_the_lights = zafmel = the_unknown_X
Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις ηλίθιες εξυπνάδες ορισμένων.
νομιζες πως με βρηκες στη γωνια αλλα δυστυχως σε προλαβα…και επειδη οι δικες σου ηλιθιες εξυπναδες ειναι να ανακαλυπτεις και να ψαχνεσαι το μονο που δεν προεβλεψες ειναι οτι ειμαστε 3 διαφορετικοι users που ξηνουμε τα αρχιδια μας στην ιδια εταιρεια…και για επιβεβαιωση ρωτα και τον Αντρεα γιατι οτι εχω γραψει κατα καιρους εχεις βρει τροπους να το αμφισβητησεις…επειδη με εξεθεσες να εχεις υποψιν σου οτι δουλευουμε μαζι με τους 2 αλλους users και μπαινουμε απο το ιδιο συστημα και απο το ιδιο pc γιατι δεν εχουν ολα προσβαση στο ιντερνετ…απαιτω να μου ζητησεις συγγνωμη και να το παιζεις σερλοκ μονο οταν εισαι σιγουρος
Ψευτοεπαναστάτες με μόνο τους όπλο ένα γενικό πνεύμα αντιλογίας. Αν θεωρείς ότι με αυτόν τον τρόπο θα πέσω στην παγίδα σου (άκου εκεί 3 διαφορετικοί user από το ίδιο pc / ακόμα κι έτσι αν ήταν δε θα το παίζατε άγνωστοι στα μεταξύ σας posts) να σε ενημερώσω ότι δεν πείθεις. Έχω βαρεθεί να δέχομαι υποδείξεις για το ποια είναι η δουλειά μου στο forum και αν την κάνω σωστά. Αναλογίσου ότι αν δεν το 'παιζα όπως λες Σέρλοκ θα συνέχιζες να δουλεύεις όλους αυτούς που μπαίνουν εδώ μέσα. Σα δε ντρεπόμαστε…
Πριν απο λιγο μιλαγα με την Ηit_The_Lights και με την Unkown X (ειναι ι κοπελλα που ηταν μαζι της στο Τexas πριν μερικες βδομαδες οταν ηταν να γινει ο Gay αγωνας μεταξυ Πετρου και Τελη … (το gay παει για τον Tελη) ) οποτε οντως δεν ειναι Fake user αλλα διαφορετικοι .
Αυτα … πω πω κοντευω να σκασω απο τον περιδρομο που εφαγα … :oops:
Και επανερχομεθα στο φλεγον ζητημα , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ .!!!
Σας αγαπω ολους , εκτος απο τον Tελη και τον Πετρο (γιατι μαλλον εχει παρεξηγηθει μαζι μου οποτε και εγω μαζι του , ετσι για να μαθει)
Finlande φοραω μπλουζακι Lapland … φαε σκατα !!! χαχ αχαχαχαχ
εγω φταιω που καθομαι και δινω και εξηγησεις…για ποια δουλεια σου μιλας;για ποιο δουλεμα ρε μεγαλε;ρε πας καλα ΞΕΚΟΛΛΑ λεμε…δηλαδη θελεις απλα να μας ξεφορτωθεις;μολις το καταφερες…καλο θα ηταν να ρωτας πρωτα και να μην εκθετεις κοσμο αλλα δεν περιμενες…αν δεις και απο που μπαινω τα απογευματα ισως και να καταλαβεις περισσοτερα.
Αντρεα ξεχασες να αναφερεις και την Ειρηνη που σου ειπαμε πως την εβριζες και γελουσαμε…μηπως Ηλια να ζητουσες συγγνωμη τωρα;
Ω ναι οντως ποθ απο οτι εμαθα , το ελαφρυτερο που ακουει ειναι Μελας , το βαρυτερο δεν θυμαμαι το ονομα του … μαλλον για Metallica ακουσα κατι …χα χαχαχαχ α χαχα
Μα υποτίθεται ότι η σύνδεση είναι μία, πως γίνεται να μιλάς και με τις δύο;
Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει. Εξηγήσεις δεν πρόκειται να δώσω, την προειδοποίηση την έκανα μόλις μετά το πρώτο μήνυμα του/της zafmel. Διάβασε τα παραπάνω μηνύματα όπου και καλά δε γνωρίζονται μεταξύ τους ('Λοιπόν κούκλα μου γλυκιά ή και κούκλε μου -όπως θες παρτο- όπως προείπα καλό το ονοματάκι σου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ;;;;"). Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αλλά αν κάποιος θέλει να το πάει στα άκρα ας το πάει.
καναμε πλακα αλλα επειδη δεν συνεχιζεις να καταλαβαινεις και το μονο που θελεις ειναι να διατηρησεις την ηρεμια και την ταξη της συνειδησης σου αυτο που ηθελες το καταφερες…εννοειται πως το χιουμορ δεν ειναι μερος της ζωης σου και εννοειται πως δεν προκειται να ξανασχοληθω…απλα εχεις πεσει εξω και δεν θελεις να παραδεχτεις το λαθος σου και να πεσεις τοσοο χαμηλα.μαθε λοιπον Ηλια γιατι εισαι μικρος ακομα πως καλο ειναι να παραδεχεσαι τα λαθη σου και να ριχνεις καμια φορα τα μουτρα σου…ουτε καν ο Αντρεας δεν σε επεισε…δεν προκειται να σε πεισω και δεν θελω να το κανω.οποιοι απο εδω μεσα με ξερουν μπορουν να καταλαβουν