μασάω ένα γαρύφαλλο…
Γεία σου ρε Cynic μάστορα:lol::lol::lol:
Μετά το σεξ κατούρημα απαραίτητα!
:lol: :lol: :lol:
Μαλακα μπλιντιν…
fixed8)
Bleedine ΘΕΟΣ!!!:lol::lol::lol:
Ρε σεις εξαρταται απο το σεξ…Αμα ειναι η πρωτη φορα(με την συγκεκριμενη κοπελα,εννοουμε παντα…) κανει οπωσδηποτε αγκαλιτσες,φιλακια γουτσου γουτσου!!Και ολα αυτα για να υπαρξει και 2η…8)
Τωρα αμα εχεις την ιδια στο κρεβατι συχνα αφου τελειωσετε της δινεις ενα φιλακι και πας μεσα ανοιγεις την tv και επειδη ειναι κυριακη το γυρνας στο Σκαι να δεις την ματσαρα των Celtics επειδη εκεινη την ωρα ολα τα αλλα καναλια εχουν μλκιες!!!
Τrue Story…8)
ΤΡΟΥ true story! :thumbup:
Νάτος αυτός που ξέρει!
Αν και νομίζω το 'χει πει και ο Major Payne στην καμένη ομώνυμη ταινία.
Λοιπόν, απάντησα αυτόματα ύπνος, αλλά ας το φιλοσοφήσουμε.
Αν το σεκς δεν είναι καλό, είναι ας πούμε ουδέτερο, τότε και κανά ψιλοουδέτερο χαζοτρυφερο γούτσου γούτσου, με την ελπίδα είτε να ακολουθήσει καλύτερο σεκς, είτε να περάσει ένα ασφαλές χρονικό διάστημα ώστε να την κάνουμε χωρίς να θεωρηθούμε αγενείς.
Αν το σεκς είναι καλό, τότε γυρνάμε ανάσκελά, κοιτάμε με λατρεία το ταβάνι, ύστερα γυρνάμε πλάι, αγκαλιάζουμε το σεντόνι, προαιρετικά το έτερον ήμισυ, και κοιμώμεθα. Ή χουζουρεύουμε. Μετά τον ύπνο, αγκαλίτσες και φιλάκια για να ακολουθήσει ακόμα καλύτερο σεκς.
και μετά φαί.
Έτσι πάει.
Αλλά κεκτημένη ταχύτητα, μετά από καλό σεκς εγώ γυρνάω πλευρό και κοιμάμαι, και αυτό παρακαλώ να μην θεωρηθεί καθόλου φαλλοκρατικό, γιατί θέλει να αισθάνεσαι και μία άνεση με τον άλλο για να μπορείς να το κάνεις αυτό. δλδ ποτέ δεν είχα προβλήματα του στυλ “γαδούρι, που μου γυρνάς πλάτη και κοιμάσαι”. συνήθως τα ροχαλητά ήταν αμοιβαία
Πώωω… τι μου θυμίσατε…
Ηταν μια περίοδος που με έπιανε τρομερή νύστα ρε μπούστη… δεν ξέρω γιατι.
Σε φάση να θέλει εκείνη ποστ-σεξ ζουζουνίζματα και να μην τη παλεύω καθόλου.
Ήταν άλλη περίοδος που γούσταρα φαί, όχι κάτι που να μυρίζει το στόμα(όχι πολύ)… μετά ίσως καμιά ταινία όχι ερωτικού περιεχομένου και μετά επανάληψη της διαδικασίας.
Εχει τύχει να βγάλω και τον σκύλο μου βόλτα ας πούμε.
Γενικά ότι προκύψει.
Την άλλη φορά έψαχνα να βρώ φτυάρι στις 3 η ώρα τα ξημερώματα.
???
Την πέθανες στον π%#%&ο??!!?!?
ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ;
Έτσι την βρήκα
:!::lol2: Μαλακες, τι λέτε/?
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Τι λες ρε Deckard γαμώ τα καντήλια σου:lol::lol::lol::lol:
L.Eye εντάξει,σεβασμός!
[-X[-X[-X
Φαΐ και κανα DDO αν υπάρχουν λίγες αντοχές ακόμα.
Εναλλακτικά φαΐ και ύπνος.
manager
Με την κοπέλα σου αγκαλιά ελπίζω όμως.
manager σκέτο, ουγκ