[SPOILER][/SPOILER]
πραγματικα δακρυσα:lol3::lol3::lol3::lol3::bow2::bow2:
ΚΛΟΤΣΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ :p:p
Υπνο για ξεκουραση:p
αλλο=τσιγάρο ή πίπα ή ναργιλέ
αν η πράξη γίνει τα χαράματα και είμαστε πτώμα τότε μαικλ ντάγκλας και δε ντρεπόμαστε
αν η πράξη γίνει σε φυσιολογική ώρα κι έχουμε αντοχές, τότε γούτσου γούτσου για να υπαρξει δευτερη (Χ-στη) φορα και μετά πάλι ύπνος.
Τελικά ο μαικλ ντάγκλας είναι αναποφευκτος
τι λες ρε Sherlock ! ρε θεε καπνιζεις πιπα ? εκτος αν εννοεις αλλου ειδους
…αναλογα την ωρα που γινει και τον τοπο… μπορει υπνο… μπορει φαγητο, …μπορει και να βγουμε απο τις τουαλετες να δουμε και την υπολοιπη συναυλια !!! 8)
προτιμω το τσιγαρο αλλα και η μια πιπα μετα την πραξη δεν με χαλαει
νταξει υποκλινομαι! εισαι ο πιο μεγαλος θεος!
εγω παλι το πιο στανταρ που κανω ειναι μπανιο (ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει και μαλιστα ως τοτε δεν θελω ουτε γουτσου γουτσου λογω του ιδρωτα κλπ). τωρα, αν δεν ιδρωσω και δεν με σιχαινομαι η γουτσουγουτσου η υπνος, οτι μου βγει. γενικα δεν τρωω μετα το σεξ. τρωω πριν συνηθως!
Βασικά τώρα το καλοκαίρι δε θέλω ούτε να με ακουμπάει μετά το sex λόγω ζέστης κι έτσι, μέχρι να ξεϊδρώσω(τι χάλια που φάινεται γραπτά αυτή η λέξη) και να πέσει λίγο η θερμοκρασία μου
μετά το σεξ και άλλο σεξ…
Τωρα που ναι καλοκαιρι μπανιο χαλαρα…Με την αηδια τη ζεστη προτιμω και μεσα στο μπανιο αν γινεται(η στη παραλια:ok:)…Οπως και να χει ο υπνος ειναι απαραιτητος για να επανελθουν τα αλκαλια στα νουμερα τους.
Αναλόγως την ώρα… αν είναι νύχτα, μπανάκι (ειδικά τώρα καλοκαίρι) και ύπνο!
Άκου γουτσου-γουτσου… Όπως προαναφέρθηκε… πρέπει να επανέλθουν τα αλκάλια και όχι μόνο
οσοι ειπατε για αλκαλια με τρομαζετε, ε.
προτιμαμε τσιγαρο και κλισε ατακες με υφος.
γι αυτο και ειστε “γυναικες” αλλωστε… :lol:
‘‘Πιες μια πορτοκαλαδα και ξαναπροσπαθουμε’’
αχαχ, οχι, κλισε αηδιαστικα και γλυκερα, για αλληλοξενερωμα. =ρ
Δεν καταλαβα λενα, που ειναι το προβλημα, εγω συζητω συχνα μετα το σεξ, ιδιως για Νατριο και Καλιο.
ο καθενας οτι του βγαινει μωρε, εχω ταμπου στα αλκαλια.
Εγω προτιμω τα ευγενη αερια, αλλα πριν το σεξ.
Ισως επειδη μαρεσει το αλλο ατομο να ειναι Ξενο, Αργο και Νεο