Down by the seaside
The Passenger
Freebird
Simple man
αυτά μέχρι στιγμής:p,πείτε και εσείς
TOOL : Parabol / Parabola
Portishead
To soundtrack του π
Kαι κανα cypress hill - DJ Krush
Porcupine Tree - Voyage 34
Tiamat - Divided
Στο πολύ άνετο.
το “τραγουδι” ειναι περιορισμος που δεν τον αγαπαμε.
για αρχη πρεπει να δοκιμασετε με αυτο εδω:
στη συνεχεια με μια συλλογη με απαγορευμενα ρεμπετικα που βρισκεται στο σκληρο μου απο αλλο φλορουμ και εχει και εισαγωγη (με σολο μπαγλαμα) η οποια διαρκει τοσο ωστε να στριφσεις.
μετα περναμε στο:
και φτανουμε στα “νυχια” που λεμε με:
όταν κανονιζεται χασισοκατασταση, στανταρ λαην απ ειναι pink floyd, neurosis, monster magnet και summoning και ulver 8) και περναμε ωραια…:roll:
γιατι δεν καταλαβα?
τσεκαρε τον τιτλο στο #2 ποστ.
θες απαντηση?
τι? οτι ειμαι χαζος? ε τι να κανω ας εχω και ενα αρνητικο…
χμ, δεν το χω σκεφτει, δεν εχει τυχει ετσι κι αλλιως αλλα φανταζομαι οτι οι στονεριες κολλανε, καμια ηρεμη ατμοσφαιρικη ινστρουμενταλ τζαζια ισως, δεν ξερω…
δηλαδη τον τιτλο του θρεντ τον αλλαξαν οι μοντς?
Ναι,και βαλαν κωδικα γραμματα.
Το παν είναι να δοκιμάζει τις αντοχές του κανείς. Δλδ, να βλέπει σε dvd το “Holy Mountain” του Jodorowsky με mute και να ακούει το “Altar” από Boris/Sunn O))).
Θρήνος & τραγωδία μαζί…
ε ειπαμε, ειμαι χαζος
παντως μαστουρωμενος ισως καταφερω να ακουσω σανο…
Οτιδήποτε από Meshuggah. Απλά θα κατάφερνα να τους αντέξω, ίσως και να τους καταλάβω
Listening to: My Dying Bride - Thy Raven Wings
via FoxyTunes
Δεν χρειαζεται να καταλαβεις κατι.Ειτε σ’αρεσει ειτε οχι
Για επιστροφη εντος θεματος.Τελευταια φορα την περασαμε με Burzum,Darkthrone & Immortal. 8)
εγώ ψηφίζω το soundtrack του Tenacious D. Καλά βέβαια, ακόμα και τσιφτετέλια να παίζει δεν υπάρχει πρόβλημα. βασικα και οτιδήποτε παρακμιακο, όπως πλοκάμι του καρχαρία, ή βρωμύλο, kafrillion, πνίχτε λούγκρες τα κουνέλια κλπ.
εκτός συναγωνισμού σίγουρα ολόκληρη η τελευταία εκπομπή του καναλιού 67.
αρκουδεϊδες.
Hawkwind- Sonic Attack.
Τέλος.
Down-Jail
Hawkwind - Hassan-i Sabbah
Σ’ έχω!
Και καπάκι όλο το Dopes to Infinity από Monster Magnet!
Nαι, αλλά δεν διευκρίνησες. Λάιβ από το space ritual είναι πολύ πιο χάσιμο. οπότε…