Γιαυτο σαγαπαω:D
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου, αμοιβαια τα αισθηματα, οταν κοιταζομαστε στα ματια, νιωθουμε σκιρτιματα… (για να επιστρεψουμε στη ερωτικη θεματολογια! :lol:)
δεν μπορω να ξεχωρισω.αναλογα τη φαση που βρισκομαι.
για κοινωνικοπολιτικους χαλαρα pain of salvation γιατι ο τυπος σκεφτεται…πιστευω ειναι απο τους λιγους πραγματικα προβληματισμενους,ενω ειναι υπερ-ανοιχτομυαλος.
στιχους στυλ rage against the machine,thrash κ.τ.λ. τους βλεπω αρκετα ρηχους,αν και γουσταρω τρελα τη μουσικη αυτη.
μαλλον μου αρεσουν περισσοτερο οι στιχοι που δεν εχουν να κανουν και πολυ με την αμεση πραγματικοτητα,οπως φιλοσοφικοι,επικοι και προσωπικοι.
Έχεις μπει με φόρα εσύ και το προσφέρεις απλόχερα
Ρηχοι οι ratm.
Καλο ηταν μαλακες.
instrumental
αρα εσυ ΔΕΝ γουσταρεις κοινωνικο-πολιτικο στιχο:)…
αρκει να πεις αυτο…και οχι να τους βρεις “ρηχους”#-o
Kυριως πολιτικοι,επαναστατογαμωθεικοι στιχοι,αλλα μου αρεσει και ο χαβαλες με χαζοστιχακια τυπου blink 182.Τωρα καψουροστιχακια και τελειως ‘‘στον κοσμο τους’’ στιχοι που δεν τους καταλαβαινει ουτε αυτος που τους εγραψε μονο σε μερικες περιπτωσεις.
οπως ειπα γουσταρω τετοιου ειδους στιχους απο λιγες μπαντες και κυριως απο pain of salvation.
Ναι αλλα οι RATM μονο ρηχους στιχους δεν εχουν.
αναλογα την περισταση,αλλα ψηφισα κοινωνικοπολιτικους.και οι fantasy γαμω,γιατι δεν μπηκαν?[-X
Νταξει ρε χαλαρωστε με το fantasy!Ας το βαλει καποιος μοντ στο πολλ.
οκ.το παιρνω πισω για τους r.a.t.m. .δεν ειναι ρηχοι, αλλα υπερβολικα ‘‘αριστεροι’’.
ελπιζω να με ‘‘πιανετε’’.δεν μπορω να το εκφρασω οπως το σκεφτομαι.
respect παντως.
Καποιος το ειπε κ πιο μπροστα, στιχοι που αφηγουνται μια ιστορια.κατα προτιμηση γοτθικου ή λαβκραφτικου τρομου
morbid fuckin’ angel
Α μπραβο!κ οχι μονο βεβαια.απο nick cave μεχρι legion of the damned
επέλεξα κοινωνικό-πολιτικό επειδή από τέτοιους στίχους μαθαίνεις τι γίνεται:wink:.Τώρα και οι καψουροστίχοι καλοί είναι αλλά λίγο πολύ όλοι ίδιοι είναι.i loved you but you betrayded me,but know i think i am stronger but i still love you:p
Καταθληπτικο - Ψυχεδελικο … Αυτα τα lyrics εχουν μεσα νοηματα που μου μενουν
ναι αλλά για να τα βγάλεις αυτά τα νοήματα πρέπει ν τους διαβάσεις 50 φορές και να κάνεις ανάλυση όπως στα κείμενα της λογοτεχνίας:p
Οπ.ξεχασες τν προσπαθεια αυτοκτονιας κ το ατελειωτο κλαμα