Eσωτερικοι / Φιλοσοφικοι / Συνειδησιακοι / Συμπαντικοι / Αισιοδοξοι / Κοινωνικοι στιχοι.
Πολιτικοι. Γι’αυτο κ αγαπημενη μπαντα οι RATM και ας ειμαι μεταλλας…
Την βρισκω αρκετα και με τους καφρικους (οχι ντεθ, μπλακ) που μιλανε για ξυλο-πιτ-συναυλιες
προσπάθεια αυτοκτονίας έχουν μόνο τα εμοκόρια σε φάση:
i loved you but you betrayded me
but i became stronger
but i still love you…
you cant be mine
i will get ten piles in a line
i will commit suicide
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Xεχε , αυτο μ αρεσει σε τραγουδια με βαθεια νοηματα! Σε καθε ακροαση πιανεις κ κατι νεο !
εγώ βασικά προσπαθώ από το βιβλιαράκι,ακούγοντας τους δεν τους πιάνω εύκολα.αλλά και πάλι μου φαίνεται δύσκολο ν προσπαθείς να κατανοήσεις κάτι που δεν έχει λογική συνάρτηση.μπορεί να εννοεί χίλια πράγματα ο ποιητής
ε το θεμα ειναι πως εσυ το αντιλαμβανεσαι , πως εσενα επηρεαζει μια καλιτεχνικη συνθεση…
ναι το ξέρω,απλά για να πεις ότι το αντιλήφθηκες σωστά θέλεις χρόνο.Δηλαδή εσύ σαν άτομο μπορείς να το αντιλαμβάνεσαι όπως θες αλλά το θέμα με τους στίχους είναι να δεις τι θέλει να πει αυτός και όχι να αντιληφθείς αυτό που εσύ θες να αντιληφθείς.Άμα αντιλαμβάνεσαι αυτό που εσύ θες να αντιληφθείς τότε δεν πιάνεις το πραγματικό νόημα των στίχων.Δηλαδή καλό είναι αυτό που θα αντιληφθείς να ταιριάζει ή να είναι κοντά με αυτό που θέλει ν πει ο ποιητής και όχι να εξάγεις τα δικά σου συμπεράσματα άσχετα με το τι λέει ο ποιητής.Τώρα αν είναι ψυχεδέλεια και λέει ότι νάναι τότε μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς γιατί ούτε αυτός καταλαβαίνει τι θέλει να πει:p
Λιγο απ’ολα!
Τα παντα εκτος με δρακους και ιπποτες που ντροπιαζουν την μουσικη μας…Πρωτα απ΄ολλα αυτα που κατηγορουν τους παντες και τα παντα…ειδικα την εκκλησια, την πολιτικη και το Hollywood
Όπα, κάτσε, πώς το λες αυτό; Ντροπιάζουν τη μουσική οι Blind Guardian ας πούμε? [-X
Listening to: Amon Amarth - Gods Of War Arise
via FoxyTunes
Αρχηκα ακουω Βlind Gurdian kai Iced Earth kai Hammerfall κ.ο.κ. αλλα για την μουσικη οχι γιατι βρισκω ενδιαφερον στην θεματολογια…και οχι μονο τους ακουω αλλα φωναζω και τους στοιχους
Ωραία, respect που τους ακούς, εγώ στο ρήμα που χρησιμοποίησες είχα την ένσταση. Το “ντροπιάζουν” είναι πολύ βαρύ για οποιοδήποτε είδος και στίχο.
Listening to: Amon Amarth - With Oden On Our Side
via FoxyTunes
Εξαρτάται τις στιγμές. Όλα κάποια στιγμή έχουν ένα αντίκτυπο…
Κυριως κοινωνικου-πολιτικου περιεχομενου. Στιχοι τυπου time των floyd σε τι ακριβως κατηγορια μπαινουν; Γιατι δε βλεπω κατι που να ταιριαζει απο το πολλ. Νταξει εκτος απο το αλλο :Ρ
Καλα για τους Floyd δεν εχω τιποτα να πω και μουσικα και στοιχουργικα ειναι ανωτεροι ειδικα μουσικα ειναι της κλασσης Βeethoven και Μozart του αιωνα που μας περασε
οι στίχοι του bruce springsteen είναι οι αγαπημένοι μ. δεν εντάσσονται σε κάποια από τις πάνω κατηγορίες…είναι για τις υποσχέσεις για τις δυσκολίες για την ελπίδα για την απόδραση…είναι ερωτικοι κ κοινωνικοπολιτικοί καταθλυπτικοί, μερικές φορές ακόμα και καφρικοι…οπότε αφού δν υπάρχει επιλογή όλα ψηφίζω άλλο…
θανατος…κλασσικο παραδειγμα…ολο το ride the lighting…
Οι στιχοι που χρησιμοποιουν Hardcore μπαντες οπως οι Hatebreed,Madball,Throwdown κλπ μ’εκφραζουν 1000%
Aυτο.
Μια απο τα ιδια, αν και εγω ακομα μεγαλωνω.
Και οι καφρικοι ειναι ωραιοι αναλογα με την περισταση, οπως και οι ιστοριες για μπυρες και pit