καλοριζικη παπαρδελα!!!
ευχαριστω πολυ φιλε!
Mεγεια ρε!
Nταξ Παπαρδελας εγγυηση ακομα δε πηρε κιθαρα εσπασε χορδη!:lol::lol:
Eιμαι γουρλης ρε μαλακα παπαρδελα:lol:
Μεγεια ρε!
(gay πενα)
Με γεια. Καλό jamming. Για τη χορδή θα σου πει κάποιος πιο ειδικός εγώ είναι noob.
οχ τωρα την ειδα την πενα…ρε παπαρδελα τι ειναι αυτα…
ευχαριστω ρε!!!
τι εχει η γιαλυστερη,στρατιωτικη πενα μ?
ειναι λιγο gay
βασικα αυτην δεν εχει ουτε μια βδομαδα π την πηρα και δεν με βολεψε…απλα απτην χαρα μ να βγαλω φωτος αρπαξα οτι βρηκα μπροστα μου…συνηθως παιζω με μια stainless steel…παντως οσον αφορα τις χορδες βλπεω βιντεακι αρκετα καλο στο youtube…
ωραιος ρε αλλαξε την και αρχισε να jammareis
Λογικα δεν θαχει τρυπες απο κατω, αλλα πισω απο τη γεφυρα. Για το τρεμολο δεν ξερω, αλλα θες κλειδακι για το head lock.
βρηκα πως να αλλαξω τις χορδες…μεσα απτο 1 λοκινγκ νατ λειπει το παξιμαδακι του και δεν μπορω να το επαναβιδωσω…επισης το μανικι επανω που το προσεξα τωρα εκτος απτο ραγισμα στην ακρι λειπει τελειως ενα κομματι που ο τυπος το εχει λυμαρει και και δεν φαινοταν ουτε στις φωτος που μου εστειλε…εφυγα για negative feedback και ας ελπισω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος…
α ρε παπαρδελα
γαμησε τα…
ανοιξα dispute στο paypal…περιμενουμε να δουμε τι θα απαντησει ο τυπος και προχοραω σε papardeloclaim μπας και γινει τπτ…
Εγω ειμαι της λογικης πως οτι εγινε-εγινε, και οι μαλακιες πληρωνονται
βρε και εγω αυτης της λογικης ειμαι…και να σ πω την αληθεια την ερωτευτηκα αυτην την κιθαρα…αλλα ξες μ την εδωσε…
Ασε ρε παπαρδελα… Πρωτα μαθε να παιζεις και μετα παιρνεις κιθαρα:p
Πλακα ηταν πλακα:p:p:p
Πολυ ωραια η κυρια. Ωραιο χρωμα εχει το φουστανι της.
Πάρα πολύ όμορφη κιθάρα!!!
Καλορίζικη!!!
Τελικα τι εγινε η κιθαρα?την εφτιαξες?