ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟΟΟΟ!!!!!

κυριες και κυριοι,παιδια και μεγαλοι…!!!εχω την τιμη να σας παρουσιαζω την ΘΕΑ που κερδισα πριν απο λιγο σε δημοπρασια στο eBay και θα εχω στην αγγαλια μου σε 2 βδομαδες!!!..λειντις εντ τζεντλεμεν!!!

Charvel Model 2…!!!..φτιαγμενη καπου στο 1987,σε παρα πολυ καλη κατασταση,εφοδιασμενη με jackson floyd rose tremolo και με εναν φτιαγμενο να σκοτωνει humbucker!!!
και εννοειτε και το φινο χρωματακι:lol:

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:drunk::drunk::drunk::drunk:

http://img206.imageshack.us/my.php?image=bpdtetgwkkgrhgohd8ejlll.jpg

http://img206.imageshack.us/my.php?image=bpdtnuwbwkkgrhgohdeejll.jpg

καλο εκτελωνισμο σου ευχομαι:bleh:

χαχαχα:lol: ποσο % ειναι ξερει κανεις??

βασικα μολις πληροφορηθηκα οτι δεν πληρωνω φορους και μλκιες!!!.απο Αγγλια ερχεται το εργαλειο!!!..ευρωπαικη ενωση ftw!!!

τουμπανο το κιθαρονι ε?

κοιτα βασικα μου χει πει ενα πουλακι παιζει να σαι αρκετα κωλοφαρδος ωστε να μη σου χρεωσουν τπτ ή και αρκετα ατυχος ωστε να γινουν ολα με το νομο και να πληρωσεις καμποσο (ποσοστο δεν θυμαμαι οποτε πρακτικα το ποστ μου καθισταται αχρηστο:p)

ε ναι ρε αμα ειναι ΕΕ δεν πληρωνεις
και ποσο πηγε η δημοπρασια ??

στις 265 λιρες εκλεισε…μαζι με μεταφορικα και ασφαλεια για εως και 500 λιρες συνολικα θα μ βγει 370 ευρω…

και γω το ψηνα να παραγγειλω ενα ενισχυτη απο αγγλια αλλα μασησα με τις πιστωτικες κτλ
και τον πηρα απο ελλαδα τελικα
απο κει θα μου ερχοταν 270 συνολο
απο δω 330

βλακεια μου αλλα λιγο η ανυπομονησια λιγο η ανασφαλεια σχετικα με μεγαλη αγορα, λιγο και η ταλαιπωρια με πραγματα που δεν γνωριζω (πιστωτικες)

αλλα εχουν γαμω τις τιμες εκει

αντε σε καλη μερια

ετχαριστω παρα πολυ φιλε!!!..εγω στην αρχη ψηνομουν για model 4 η Model 6…αλλα εκτος απτο οτι ξεφευγουν αρκετα εκεινες,θελω να παρψ και αλλο εξοπλισμο,ενισχυτη,πεταλακι κτλπ…και μιας και αυτη βγηκε 370 μου περισσευουν αρκετα…και ειναι και πολυ καλη κιθαρα…!!!..anyway.!!!ανυπομονω να ρθει!!!..ειναι και τα γενεθλια μ μεγαλυ Παρασκευη…:smiley:

καταρχάς χρόνια πολλά προκαταβολικά…:)8)
και καλορίζικη η κιθαράρα…ελπίζω ν σοθ βγει όπως την περιμένεις…και ακόμα καλύτερη…
πρώτη σου κιθάρα θα είναι??:-k

να σου ζησει!:stuck_out_tongue: ωραιο χρωματακι! μεγιες!:wink:

Μεγεια!

Δυσκολευομαι να τη βλεπω να παιζει γαμημενα χιεβι πραμα, αλλα δεν βαριεσαι :slight_smile:

Γκουντ ντηλ θαρρω

nop!!!..εχω μια dean dimebag tribute τωρα…αλλα εχει μηνες που παλευω να μου κατσει μια καλη Charvel!!!..και εγω το ελπιζω φιλε!!!..και ευχαριστω γ τ χρονια πολλα…:wink:

αν δυσκολευτω και γω της παταω εναν seymour duncan super distortion humbucker και διευκολινομαστε ολοι μαζι!:lol: ευχαριστω κ σενα!!!

Αντε καλοριζικη και καλοπαιχτη!!! Και να μην το ξεχασω χρονια πολλα και για τα γενθλια σ!!

Μολις την παρεις στα χερια σ,περιμενουμε ακομα περισσοτερες φωτογραφιες,ριβιου και ενα βιντεακι…

Καλορίζικη και καλές ριφοσολιές!

Να υποθέσω ότι δε σου αρέσει ο Κρις Ολίβα (έπαιζε κι εκείνος με Charvel) καθόλου,ε?:stuck_out_tongue:

εεεεε…οχι…ιδεα σ…:lol: στην αρχη θα επερνα μια ασπρη preadator σαν του Ολιβα…αλλα δεν ειχε feedback αυτος που την πουλουσε,και ηταν κ πιο ακριβη…:p:p

Να σου ζησει!Εννοειται πως περιμενουμε να ποσταρεις στα δικα μας βιντεο κανα λινκ με σενα και το καινουριο σου οπλο.Αντε και εφταχορδη!(αν δεν εχεις)

χεχε…ευχαριστω πολυ παιδες…θα ποσταρω με το που την παρω στην αγγαλια μ…

αυριο το πρωι ξεκιναει απο Αγγλια…!!!..μεχρι την αλλη παρασκευη…αει μπιλιβ αει γουιλ χαβ ιτ>!!!

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

εκτος απο το ραγισμα πανω στ μανικι π φαινεται που δεν ειναι big deal ολα τελεια!

εχω προβλημα ομως παιδες με τις χορδες…ηδη κοπηκε η μια…οπως φαινεται και στην φωτο και δεν ξερω πως να τις αλλαξω γιατι απο πισω δεν εχει τρυπουλες…δωστε μου τα φωτα σας να της δοσω λιωσιμο!!!και επισης…τι πρεπει να κανω στα τρεμολο λοκινγκ νατσ για να την κουρδιζω και για να περναω τις χορδες???