εξαρτατε papardela γιατι μερικες κιθαρες ηλεκτρικες εχουν οτι και οι κλασσικες δηλαδη δενονται αλλα μια ibanez δεν νομιζω θα περνιουνται απο πισω
ναι ρε Κωστα απο πισω την εβγαλα την χαλασμενη…εγω δει πολλα βιντεο στο youtube πως να τις περνας…ενταξει δεν φαινετε κατι το τρομερο…λες να την βαλω μονος μου???
ναι βαλε την μονος σου καλητερα για να μαθεις κιολας.Ποια ειπες οτι σου εσπασε?
η μι του σπασε…η λεπτη
ααα αυτη σπαει ευκολα…
Ναι και γω ετσι νομιζα, και οταν τις πρωτοαλλαξα στη δικια μου εμαθα πως εχει αποσπωμενη γεφυρα
Γαμησετα
α τωρα που λεμε για χορδες…πηρα κατι μεγεθος 009 νομιζω…δεν ειμαι τοσο εξοικιωμενος με τα μεγεθη τους…λενε?
αν κανεις solo δηλαδη δεν σε ενδιαφερει μονο η ρυθμικη κιθαρα τοτε ναι 009 να περνεις η 010
τι εννοεις λενε??
ειναι αναλογως τι σου ακουγεται καλα και τι σε βολευει στο παιξιμο.ακομα και απο μαρκα σε μαρκα διαφερουν…
α ναι παπαρδελα τι μαρκα πηρες?
δεν ξερω…
τι?το πακετακι τι εγραφε πανω?
πω απο την ωρα που εκαν το προηγουμενο ποστ…κολλησα πανω στην κιθαρα…ηρθε ενας φίλος με την καινουρια του κιθαρα και ενισχυτη(μια ltd truckster και marshall avt 100αρι…)στο σπιτι μου επειδη πατριδα εχω μονοκατοικια και μπορουσαμε να τον ανοιξουμε στο τερμα!!!8)
Τεσπα στο θεμα των χορδων εγω εχω 009 και ειναι πολυ μαλακες…καλες για bends,οπως και οι 0010,αλλα οσο πανε σκληραινουν…απο μαρκα βαζω di’addario…τις αλλες δεν τις ξερω…
οκ θα προσπαθησω να την αλλαξω μονος μου τοτε…δεν ειναι αναγκη να τρεχω στον Τριμη για να παρω σωστα???και ο Νακας δεν θα εχει???το λεω γιατι ο Τριμης ειναι 1 ωρα μακρια και μεγαλη διαδικασια ενω στον Νακα στον Πειραια σε 15 λεπτα ειμαι εκει…τι χορδες να του πω να μου δωσει???
godsmack εγω θα σου λεγα να στην αλλαξει ο τριμης…
λες ε???εχεις δικιο ρε σι ετσι και αλλιως πρεπει να παω στον Τριμη για να τσεκαρουμε και το buzzing στις νοτες…ειδατε το βιντεακι απο το γιουτουμπ που σας εκανα λινκ πριν να καταλαβατε πως κανουν οι νοτες μ ε???
απο το να γινει χειροτερα η κιθαρα και να τρεχεις μετα και να δινεις περισσοτερα λεφτα καλυτερα πηγαινε στον τριμακο να σου κανει τη δουλεια…και πες του να σου δει3ει κιολας.δεν κανουμε πειραματα με κατι που δεν κατεχουμε.αποψη μου.θα φας πολυ ξενερα.
ναι το καταλαβα το μπαζ…πολλες καινουριες κιθαρες το κανουν.αναλογως το σεταρισμα που της εχει γινει…
By the way λίγο άσχετο με τα προηγούμενα επειδή καλή η ταμπλατούρα αλλά καλύτερα να ξέρουμε και λίγη θεωρία ρίξτε μια ματιά εδώ http://musictheoryblog.blogspot.com/ έχει τα βασικά της μουσικής θεωρίας. Eπίσης εδώ http://12bar.de/basics.php είναι μια σελίδα για blues αλλά έχει και αρκετή θεωρία για τα βασικά και πάλι, για να ξέρουμε πέντε βασικά πράγματα.
ρε σι μπερδευομαι επειδη ειναι στα κωλοαγγλικα…τπτ με ελληνικα δεν παιζει???
ααα και κατι αλλο ασχετο…ξερεις απο ηλεκτρικα κουρδιστιρια???