ωραίες εποχές :lol:
Καποια τα εχω ξαναδιαβασει, τρελο γελιο, σε μερικα φτανω πατωμα… :lol3: Οντως ωραιες εποχες που λιγο της εζησα λογω ηλικιας…
Σταματησα να διαβαζω στο 3ο γραμμα γιατι κοντεψα να ξυπνησω τους παντες στο σπιτι με το γελιο μου! :lol:#-o
Ω Ευκολα! Και αμα κερδισετε, θα εχω και λογο να ερθω στην συναυλια:p
Good luck guys:!:
ευχαριστούμε γιά τις ευχές Γιάννη
σήμερα το λάηβ στην Πάτρα!
στο Stone μαζί με τους White Raven
ticket στην πόρτα? πόσο έχει?
και ξερεις τι ωρα ακριβως βγαινει η καθε μπάντα γιατι κατεβαινω απο αθηνα και ίσως προλαβω? (αν δεν ειμαι κομματια)
φίλε μου δεν πρόλαβα να σου απαντήσω, συγνώμη!
η συναυλία ήταν έπος, ευχαριστώ όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν και ειδικά τον outshined
Οι Ανώριμοι μεγαλώνουν γενιά μεταλλάδων.
Δεν θα ξεχάσω όταν αρχίζει η διασκευή στο “The Hunter” να ρωτάνε 3 πιτσιρίκια (18χρονα, έτσι τα βλέπω πλέον) το ένα το άλλο, τι είναι αυτό και τελικά ένας να καταλήγει ότι είναι Metallica και οι άλλοι 2 να συμφωνούν. Ήξεραν βεβαια όλα τα τραγουδια των Ανώριμών…
Πέραν από τα τυπικά που μπορεί να πει κανείς και τα ξέρει όποιος τους έχει δει live (ενέργεια, γέλιο, κέφι κλπ) εγώ θα μείνω σε μια συζήτηση με τον ηχολήπτη του μαγαζιού που τον ξέρω και έχει κάνει ηχοληψία σε κόσμο και κοσμάκη.
“Φίλε είναι παικταράδες” μου απάντησε όταν του έδωσα τα εύσημα για τον ήχο.
Πολλοί παραβλέπουν το πόσο καλοί μουσικοί είναι τα παιδιά - μεγάλο λάθος.
Και φυσικά Τραμπάκουλας να ερμηνεύει γωνατιστός στο “Battle Hymns”.
Φινάλε με Καργιόλα και Πρώτο Ραντεβού και τση πουτάνας.
Την επόμενη φορά με περισσότερα μούσια…
πρόλαβα στο τσακ εξαιτίας της κίνησης στην εθνική από αθήνα αλλά και κυρίως γιατί χάζευα αφίσες στους δρόμους, τα παιδιά από το παράρτημα έχουν μερικές πολύ καλές αλλά όλα τα λεφτά (rofl δηλαδή) είναι το επικό κάλεσμα ενάντια στον Αλέξη [SPOILER][/SPOILER]
Μόλις μπήκα στο Stone Bar (που δεν το λες συναυλιακό χώρο, πχ για να δεις τον ντράμερ πρέπει να πας τουαλέτα ) βγήκαν οι [B]WHITE RAVEN[/B] [SPOILER]
[/SPOILER]
Kλασικό heavy power, γουστάρανε οι ίδιοι και οι φίλοι/γνωστοί/συμμαθητές από κάτω Respect από μένα στο ότι έχουν και παίζουν δικά τους κομμάτια (τσεκάρετε myspace) και δε βγάζουν όλο το σετλιστ μόνο με διασκευες όπως τόσες και τόσες άλλες μπάντες στην ίδια φάση.
Μικρό break και στη σκηνή οι [B]ΑΝΩΡΙΜΟΙ[/B] [SPOILER][/SPOILER], με ιαχές χαράς από οπαδούς και μη
Νot my cup of tea (οφείλω να ομολογήσω) αλλά μ’αρέσει ο αυτοσαρκασμός τους (τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στους τίτλους των δουλειών τους, και μη ξεχνάτε την αγάπη του τραμπάκουλα για τους manowar) και όταν βλέπεις ο κόσμος να περνάει καλά ε, δε θα πέσεις στο τριπάκι να κριτικάρεις αν έχει νόημα πια να έχουμε τόσα και τόσα masturbation metal γκρουπ, γιατί διάολε για 2 ώρες+ μια μπάντα έπαιζε (και μάλιστα καλά) και ο κόσμος γούσταρε από κάτω σε όλα τα κομμάτια τους και στην τελική θα πέρναγα ωραία ακόμα και χωρίς τις διασκευές (maiden, iced earth, manowar + μια έπληξη…). Μπράβο!
Εδώ το [B][U]καμικάζι[/U][/B]
ωραία ποιότητα το βιντεάκι!
ευχαριστώ που ασχολήθηκες να το τραβήξεις και να το ανεβάσεις
[B]Peinao san poustis tour[/B] ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τώρα το είδα!!!
λέμε μόνο αλήθειες!
:lol:
Για Αθήνα τίποτα??Σας έχουμε ανάγκη!!!
αργούμε διότι παλεύουμε γιά κάτι μεγάλο… ίσως μέσα στον απρίλη…
Και θα ειμαστε εκει…
Σε αντιθεση με τα υπολοιπα…Στα @@ μας λεει:lol::lol:
σάββατο 14/5 οι Anorimoi επιστρέφουν στη Σαλονίκη και στο Eightball γιά μία ζωντανή εμφάνιση που θα μαγνητοσκοπηθεί γιά τις ανάγκες του DVD
τη βραδιά θα ανοίξουν οι Parafernelia και οι Full Throtle
Εκτος απροοπτου, θα σας τιμησω με την παρουσια μου για 4η φορα. 8)
Ναι ρε ΤΡΑΜΠ, εκεί θα είμαστε, είναι και κολλητός μου ο drummer των Throttle, αλλά έτσι και αλλιώς θα ερχόμανε… Θέλουμε και ποιηματάκια ε, μην παραλείψετε…
έχουμε ολοκαίνουργια ποιήματα, από τα πιό δυνατά που έχει γράψει ο Κόμης! c u there guys!