Τι επιρροες εχουν οι δασκαλοι σας?

απτα βιντεο…:lol:

ααααααααααααααααα.Λεω και γω,εχουμε γνωριιστει και δεν θυμαμαι :stuck_out_tongue:

χαχαχα…οχι ρε…

Τα εχω δει και εγω αυτα τα βιντεακια…κορυφαια…
Εσυ ποιος εισαι ρε??..να ξερουμε…

ο page στα βιντεακια ειναι ο αριστερος…που ειναι ΙΔΙΟΣ o gus g…

λίγο ανούσιο και νουμπίστικο θρεντ…:roll::roll:

lol αυτο παλι που το ξες :lol::lol: οντως αυτος ειμαι(αν και δεν νομιζω πως μοιαζω στον Gus

Βασικά ο Gus G είναι μέταλλο και έχει το μαλλί να ανεμίζει ενώ ο Page το έχει πάντα μαζεμένο αλογοουρά ως σωστός jazz-fusion παίχτης! :lol::stuck_out_tongue:

αν δεις τον gus με μαζεμενο μαλλι ειναι ιδιοι!!

εσυ το ειχες πει στ ιδιο ποστ με τα βιντεος σου…:lol:

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
ειναι εντελος οφτομικ αλλα την ριχνω…ειναι κακο να ειναι κανεις αυτοδιδακτος?

Γτ οχι…καθολου κακο δεν ειναι να εισαι αυτοδιδακτος…
ειδικα αν παιζεις ετσι…http://www.youtube.com/watch?v=RFCNwo8tnjA&feature=related

:stuck_out_tongue: το παλευω
παιζω δυο χρονια κιθαρα αυτοδιδακτος και νομιζω οτι δεν υπαρχουν ιδιετερες διαφορες αν προσπαθεις

παλαβε μου που ξες αμα υπαρχει διαφορα αφου δεν σε εχει διδαξει καποιος δασκαλος για να συγκρινεις…:stuck_out_tongue:

και εγω ελεγα οτι δεν υπαρχουν διαφορες μεχρι που αρχισα μαθηματα…

:wink:

ρε ποιος μενει αθηνα να ψηθει για κανα τζαμαρισμα??

Κυριως Jaco Pastorius , Marcus Miller , Ray Brown , Christian McBride και πολλα αλλα.

εμ ρε συ τοσοι φιλοι μου κανουν μαθηματα.

Μία προσωπική συμβουλή.Μην έχεις είδωλα κιθαρίστες σαν τον χετφιλντ.Νέμεν έχουν φτιάξει μερικά κορυφαία τραγούδια αλλά από τεχνική άντε γεια.Προτιμότερο είναι να έχεις είδωλα σαν τον ρόουντς πχ και να προσπαθείς να παίζεις σαν και αυτούς για να βελτιωθείς πάρα πολύ.Και μην ξεχνάς,για να μάθεις καλή κιθάρα θέλει καθημερινή ενασχόληση και προσεχτική

Ναι πράγματι, ο Hetfield είναι πολύ άμπαλος κιθαρίστας, ειδικά τα ρυθμικά του είναι χάλια! :wink:

Άμα τον σύγκρινες με τίποτα jazz κιθαρίστες ξέρω’γω ή shredders θα συμφωνούσα. Αλλά δεν παίζει κι ο καθένας τα μέρη του με την ίδια ακρίβεια!

Εγω εχω φρικαρει! Ακουω Thrash και αυτος Blues & Fusion…
Ειδικα στο πως θα κραταω την πενα σφαζομαστε…