Χααχα,στ @@ σας οι δασκαλοι οσοι εχετε προβληματα…
Το χειροτερο θα ναι οι ντραμερς, να ακουνε τπτ πανκ κ να τους πρηζει ο δασκαλος, κ αυτοι να του λενε με υφος “θελουμε τουπα-τουπα”
εγω τον Hetfield τον θεωρω πολυ μεγαλο μουσικο,μπορει να μην εχει την καλυτερη τεχνικη στην κιθαρα…αλλα εχει ενα δεξι χερι απιστευτο…και τα riff που εχει γραψει ειναι αξεπεραστα…
εννοειτε ρε…απλα δεν ειναι το καλυτερο παραδειγμα αυτοδιδακτου που μπορεις να δωσεις…
μονο δεξι εχει τουμπανο ο χετφιλντ.καλα μακαρι να μουν σαν τον χετφιλντ…
ποιος έλεγε για jam στην Αθήνα? εγω είμαι μέσα με τα χίλια!
ο δικός μου ο δάσκαλος , ακουει πολυ blues και rock του 70s-80s, και εγώ ακούω glam/sleaze metal και black :p.
Και για αυτό που λέγατε πριν για αυτοδίδαχτους, εγω μάθημα ,για παράδειγμα, έκανα 6 μήνες σταθερα κε τόρα μια φορά στο τόσο όταν έχω καμια ερώτηση, αυτό που κάνω και που μπορεί να βοηθήσει : βλέπω τα tabs ενός κομματιού που μου αρέσει, για παράδειγμα το shout at the devil απο Motley Crue , και βλέπω " α, αυτός παίζει σινδιαζμο power chords με σιγχωρδίες τετάρτης και κλίνει στο τεταρτο μέτρο με ενα riff που ακούγετε ετσι". Μετά δοκιμάζω να φτιάξω κανένα κομάτι 8 μέτρα με αθτές τις βάσεις .
ελα μαν εγω ελεγα για τζαμ και το ψηνω τρελα…αλλα…διαφορετικα ακουσματα δυστυχως…
Στη Θεσσαλονικη ειμαστε πολυ μπροστα :lol: Το καναμε περσι το φορουμικο jamarisma
εγώ παίζω drums και ο δάσκαλος μου είχε αυτά τα ακούσματα
Yes, Genesis, Mahavisnu Orchestra, Police, Black Sabbath, Rush… κλπ κλπ
ξεκινήσαμε με κομμάτια τον Foreigner και AC\DC
και όταν σταματήσαμε να κάνουμε μαθήματα (πριν 10 χρονια δηλαδή)
Παίζαμε Toto, The Who, Asia, Iron Maiden
και ο δεύτερος drummer είχε επιρροές από Dream Theater, Miles Davis, Deep Purple, αλλα περισσότερο Jazz καλλιτέχνες…
και ο στόχος μας ήταν να μάθω latin ρυθμούς και παραδοσιακούς ελληνικούς…
αλλα και γενικά παραδοσιακούς από όλο τον κόσμο…
βεβαια δεν κάναμε πολύ 2,5 χρονάκια μονο αλλα κάτι πήρα και από εκεί!!!
Πάντος εγώ ψίνομαι πολύ για jam, όποιος θέλει pm.