Για το ίδιο μπήκα κι εγώ…
http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/18/egypt-violence-day-three
:?:?:?
Για το ίδιο μπήκα κι εγώ…
http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/18/egypt-violence-day-three
:?:?:?
Αρρώστησα ρε φίλε. Στρατιώτες δεν ειναι αυτοι? Αν ναι, φαντάζομαι ότι και στην Αίγυπτο είναι κληρωτοί ή όχι. Δεν είναι μπάτσοι με μισθό, που αναμένεις να “τιμήσουν” αναλόγως τον μισθό τους. Από την άλλη χούντα έχουν, δεν θα στείλουν όποιους κ όποιους να καταστείλουν τη λαϊκή εξέγερση.
καλημέρα
Πέθανε ο ηγέτης της πιο αυταρχικής και απομονωμένης χώρας στον κόσμο,Kim Jong Il,από καρδιακό επεισόδιο πιθανότατα (από όσα λένε).
Ο γιος του,30 χρονώ είναι,δύσκολα θα αναλάβει εξουσία,αλλά όλα αυτά θα φανούν σε καμιά 10ρια μέρες όπου θα χουν τελειώσει με κηδείες και τα ρέστα…
Ενώ φαίνεται καλή εξέλιξη για την χώρα και τις προσπάθειες επανασύνδεσής της με τον έξω κόσμο (και γω αυτό σκέφτηκα με το που άκουσα την είδηση),θα μπορούσε να δημιουργήσει τις ακριβώς αντίθετες αντιδράσεις,με τους βορειοκορεάτες να έχουν να δείξουν στον κόσμο ότι το ‘πνεύμα’ του αγαπημένου τους ηγέτη ζει.
εδιτ:Έγραψα πριν δω το αποπάνω ποστ
ίου ρε #-o [-X :?
μπρός στα κάλλη τί είναι ο πόνος.
εντωμεταξύ μετά τον θάνατο του ηγέτη της βόρειας κορέας η νότια κορέα έθεσε σε συναγερμό το στρατό της.
Που ειναι οι “μεσιστιες σημαιες” για το μεγαλο ηγετη της Λαοκρατικης Δημοκρατιας της Κορεας? Δεν τον συμπαθουσαμε αυτον?:-s
Τον συμπαθούσε κανείς από δω μέσα? :?
Σοβαρά? :-k
Ελπιζω πως οχι, απλως ο Ελληνας εχει μια παραδοση να συμπαθει “αντιαμερικανους ηγετες”
E εντάξει δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο και για αυτόν
Υστερικές αντιδράσεις από κορεάτες…
http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw&feature=player_embedded
κορυφαίο κομεντ:
Is the Starcraft servers down?
Εγω πιστευω οτι με το ζορι κλαινε τα πιτσιρικια, για να μην φανει τυχον οτι δεν συμπαθουσαν τον Ηγετη και τους βαλει στο ματι το Καθεστως. :):p:-k
Ακριβως ενα κομμεντ αυτο λεει : Lol, CRY OR YOU’LL GET SHOT
Anyway, δεν ξερω τι ειναι ποιο τραγικο: Να κλαινε στ’αληθεια ή προσποιουμενοι…
Ξεχνάς πριν κάποια χρόνια (στα 90’s κάπου; ) που όταν πέθανε ο πρώτος ηγέτης τους (πατέρας αυτού που πέθανε χτες), τι δημόσιο θρήνο έκαναν; Εντάξει, οι δημοσιογράφοι κλπ εν μέρει και προσποιητά ίσως για να παρασύρουν και τον κόσμο, αλλά ο λαός εκεί θα έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου τόσες δεκαετίες που δεν με εκπλήσει αν σε μεγάλο βαθμό είναι αυθόρμητα…
Και η μοναρχία συνεχίζεται…
Νομίζω πως είχε της συμπάθειες του όπως και η Εθνική ποδοσφαίρου της χώρας…
Ο πατέρας του είναι ακόμα -χρόνια μετά τον θάνατο του- τυπικά ο αρχηγός του κράτους αν θυμάμαι καλά. Είχε βγεί και ειδικός όρος για να περιγράφει το πολίτευμα αυτό: “Nεκροκρατία” :roll:
Διάδοχος θα είναι ο μπους ο νεότερος. ανακοινώθηκε πριν λίγο.Δημοκρατία παντού. δεν συμβιβαζόμαστε με τπτ λιγότερο
R.I.P. Best Korea !!!
και στα δικά μας
Τι και στα δικά μας μωρέ??? Στην κορέα θα αναλάβει ο γιος .επίσης εδώ εμείς ψηφίσαμε τον πρωθυπουργό μας. ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε. ναι.
Τι έκανε ο λαός στην κυβέρνηση Παπαδήμου? :roll: