Το οπλο αυτο το κατεχει ο στρατος αν διαβασα καλα και απ οτι φαινεται δεν ειναι προς χρηση για διαδηλωσεις στο εσωτερικο. Και το θεμα των ελευθεριων που αναλυαμε στο αλλο τοπικ εχει να κανει με τις ελευθεριες στο το εσωτερικο. Αυτη ηταν η ουσια. Απλα για συννενοουμαστε ετσι;
Α, είναι για να επιβάλλει την ελευθερία στο εξωτερικό… οκ :roll:
δεν διαφωνω, αλλα η κουβεντα ηταν συγκεκριμενη…
Καλά, κάτσε να δούμε τι θα χρησιμοποιηθεί και πού όταν χειροτερέψουν τα πράγματα…
καλα οταν το χρησιμοποιησουν στο εσωτερικο, οπως δεν χρησιμοποιησαν την ατομικη βομβα (:p), εδω θα ειμαι εγω να απολογηθω που προετρεξα…
Δεν θα είμαστε όμως εμεις εδώ.
Αυτα ηταν ολα οσα ειχες να προσθεσεις στην κουβεντα;
ειλικρινα δεν καταλαβα που κολλησε η ειρωνια εδω
Δεν ήταν ειρωνικό όμως, απλά ήθελα να πω ότι θα ήμουν εκεί που θα χτυπούσε το όπλο αυτό.
Χρειάζεται τρομερή προσπάθεια να μην δεις τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια(προσπάθεια,γιατί δεν είναι τόσο θέμα ηλιθιότητας) και να το παρομοιάζεις με οτιδήποτε άκυρο προκειμένου να μην παραδεχτείς ότι είναι γάτα.Ενδιαφέρον
Ενδιαφερον; τι να σου πω, αλλα με την ιδια λογικη με τοσα οπλα και ισως χειροτερα απο αυτο που εχει εφευρει ο Αμερικανικος στρατος τοσες μα τοσες δεκαετιες πισω, που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν καλλιστα σε συγκεντρωσεις, καθε φορα οχι απλα θα ηταν πολυ πιο ευκολο να καταστειλουν συγκεντρωσεις, αλλα καθε φορα θα μετρουσαν και νεκρους. Το θεμα ομως που εθιξε ο καμελοτ ηταν τοσο συγκεκριμενο και ακριβως σε αυτο αναφερομουν. Αμα σου φαινεται τοσο λαθος η λογικη μου, πασο.
Το να υπάρχουν συχνά νεκροί σε κάθε πορεία από τη μεριά του κράτους ή οποιαδήποτε πολύ χοντρή καταστολή μόνο την αστική κυριαρχία δεν συμφέρει (μακροπρόθεσμα).Αυτό θα δείχνει και στα μάτια του πιο σφοδρού υπερασπιστή (ντάξει,όχι και του πιο σφοδρου,αλλά σε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι κόσμου) το πόσο άθλιο είναι αυτό που στηρίζει.Μπορεί να σπέρνει φόβο αυτή η τακτική,αλλά μακροπρόθεσμα υπονομεύει το ίδιο το αστικό σύστημα.Αν δεν το υπονόμευε εξάλλου θα το είχαν ήδη κάνει.
Με τη λογική σου διαφωνώ,γιατί όταν βλέπεις σε βίντεο τέτοιο μηχάνημα και λες αυτά που λες, ηθελημένα δεν θες να παραδεχτείς γιατί φτιάχτηκε.(τουλάχιστον έτσι πιστεύω).Το γεγονός ότι φτιάχτηκε δείχνει και ποιες είναι οι διαθέσεις τους.Αν εσύ βλέπεις ότι μπορεί να φτιάχτηκε για να λιώνει τους τοίχους και τις ντομάτες να τις κάνει κέτσαπ τότε πάω πάσο.
Για την πρωτη παραγραφο μπορω να πω οτι ειναι μεγαλη κουβεντα, ενδιαφερουσα απο μονη της.
Στη δευτερη που ειναι το προκειμενο, δεν ειπα ποτε οτι δεν φτιαχτηκε για να λιωνει ντοματες, ακριβως αυτο που ολοι καταλαβαινουμε ειναι, απλα αδυνατω να πιστεψω (το ¨παραδεχτω¨, γιατι αραγε το χρησιμοποιεις, τι νομιζεις οτι προσπαθω να υπερασπιστω;), οτι θα το χρησιμοποιουσαν οι Αμερικανοι για διαδηλωσεις στην Αμερικη, οι Ουγγροι απεναντι σε Ουγγρους και παει λεγοντας. Γι αυτο το λογο αλλωστε και εκανα και την παρεμβαση, το οποιο αλλωστε ειναι πολυ φανερο στη στιχομυθια μου με τον comealot
Ε τότε γιατί το φτιάξανε?Ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να χτυπήσουν τις διαδηλώσεις,είτε με τη χρήση αυτού,είτε με την απειλή της χρήσης του…
γτι κκατι τετοια δεν θα ηταν χρησιμα σε καποιο Ιραν η σε καποιο Αυγανισταν ξερω γω; πολυ πιο χρησιμα απο το να διαλυσουν ενα αντιστοιχο occupy wall street κτλ. Υποθετω, γι αυτο ειπα πιο πανω οτι εδω θα ειμαι εγω να με διαψευσετε αν χρειαστει:p
Στο Ιράν η στο Αφγανιστάν ας πούμε τι αντιμετωπίζουν?Άνθρωποι είναι και αυτοί.Και εξάλλου μην μιλάμε για γεγονότα και τα θεωρούμε μακριά.Παλιότερα δε νόμιζε κανείς ότι θα μπούμε στο ΔΝΤ αλλά μπήκαμε.Τέσπα
Είτε θα το αντιμετωπίσουν στο εσωτερικό τους είτε στο εξωτερικό, το ίδιο κάνει
Κλασσικά η ελευθερία υπάρχει μέχρι απειληθεί το συμφέρον κάποιου
δεν κοιταξες προφανως τι λεγαμε…κανουμε κυκλους και το κουραζουμε χωρις λογο!
Ναι το κοίταξα απλά συμφώνησα και εγώ με το μέρος μου σε όσα λέγονται εδώ και στα άλλα topic. Δεν ήταν απάντηση σε εσένα ή σε κάποιον εδώ
χαχα ναι οκ, πιο πολυ στον οτιναναι αναφερομουν εγω:)
=D> =D> =D>
Η ελευθερία και του σπέρματος στο Αμέρικα!! Πολύ μπροστά!