Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Από νεκρούς, όπως γίνεται με νόμιμο τρόπο στις περισσότερες χώρες.
Δεν τα πωλούσαν κάποιοι για να επιζήσουν, ούτε υπήρχε οργανωμένη μαύρη αγορά με δολοφονίες (βλ. Κόσοβο) 8)

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/oikogeneiakh_paradosh_me_diafora_sththoys.1843227.html
έχουν πληθύνει τελευταία οι βλαμμένες μητέρες, ή είναι η ιδέα μου;:?

http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=128179&catid=7

:(:(:frowning:

http://www.aniwthoi.net/2012/07/vid_5998.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Και που να το δει ο Κασιδιαρης :lol::lol::lol:

[B]
Για ξέπλυμα χρήματος κατηγορείται η HSBC
[/B]

Οι μπασταρδοι που το εκαναν αυτο ευχομαι να βρουν αργο και βασανιστικο θανατο

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=70345
πραγματι εχει ο καιρος γυρισματα

Ο τύπος που σκότωσε έξι άτομα σε έναν ναό Σιχ στις ΗΠΑ ήταν τραγουδιστής σε ναζι πανκ συγκρότημα.

The soldier who ranted about ‘racial holy war’ before being discharged for drunkenness: Portrait of white supremacist who killed six in Sikh temple massacre

Wade Michael Page was kicked out of the army in 1998 after six years
Soldier would rant about 'racial holy war', according to a friend

[B] Became lead singer in neo-Nazi punk band after leaving military[/B]
Shot dead six people and injured three others at a Sikh temple on Sunday

Στην Ελλάδα είμαστε τόσο μπροστά που κάτι τέτοιους τους κάνουμε βουλευτές.

E για αυτο μωρε ξεσπανε αυτοι εκει περα,επειδη δεν εχουν βημα να μιλησουν.Ενω εμεις τους δικους μας τους κατευναζουμε ετσι :wink: Αμα δεν εισαι κακοηθης μπορεις να συνειδητοποιησεις ποσο διορατικοι ημαστε εμεις οι Ελληνες…

[B]ΗΠΑ: Εκτελέστηκε κατάδικος με νοητική υστέρηση[/B]

και το σχόλιο από κάτω…

Για να ειμαστε δικαιοι, στο Τεξας αυτος ο δεικτης νοημοσυνης δεν ειναι πολυ χαμηλοτερος του μεσου ορου

Και ποιος καθόρισε τον δείκτη νοημοσύνης του, η mensa ; #-o
Ούτε υπάρχει συσχέτιση μεταξύ ελαφρώς χαμηλού δείκτη νοημοσύνης και διάπραξης εγκλήματος λόγω αυτού. Οπότε, απλά υπάρχουν ως δεδομένα: α) η τυπικά νομική διαδικασία, και β) η παγκόσμια υστερία για κατάργηση θανατικής ποινής χωρίς σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Kαι πείστε με ότι εντολέας της σφαγής δεν ειναι η, βρετανικών συμφερόντων, πολυεθνική Lonmin. Πείστε με ότι δεν τρίβουν τα χέρια τους απο χαρά οι CEO της εταιρείας. Πείστε με ότι δεν είναι ευχαριστημένοι οι μέτοχοι που “αντε να γαμηθούν οι αράπηδες, θέλουν και απεργία, θέλουν και δικαιώματα”. Πείστε με ότι αυτό δεν είναι καπιταλισμός.

[B]Σφαγή διαδηλωτών μεταλλωρύχων στη Νότια Αφρική
[/B]

Aυτο ερχομουν να ποσταρω…Φρικη

Σε περίμενα πλέον πιό ενημερωμένο σχετικά με το τί είναι και τι δεν είναι καπιταλισμός…:wink:

Στο θέμα:
H Nότια Αφρική έχει δυστυχώς την ιστορία που έχει και τα σημάδια του Απαρτχάιντ δεν έχουν εξαφανιστεί…
Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Απαρτχάιντ κατέρευσε κάτω από την -καθυστερημένη- πίεση του δυτικού κόσμου, τα εμπάργκο και τον αποκλεισμό από τις διεθνείς αγορές κλπ.
Ρατσισμός, μίσος και εκμετάλευση υπάρχουν και χωρίς καπιταλισμό. Να σου θυμίσω τους Έλληνες που στην ΕΣΣΔ αν ήθελαν να επιβιώσουν έπρεπε να αλλάξουν τα επώνυμα τους με ρωσικές καταλήξεις, τα πογκρόμ του Στάλιν κατά των Εβραίων κλπ.

Eπαναλαμβανω, πείσε με ότι εντολέας της σφαγης δεν είναι η Lomnim. Πείσε με ότι Lonim δεν θα συνεχίσει ατάραχη την εξόρυξη λευκόχρυσου, ριχνοντας κροκοδείλεια δάκρυα για τους νεκρούς…

Α και τι σημαίνει καπιταλισμός επίτρεψε μου να το ξέρω πολύ καλά… Και οι 2 γονείς βιομηχανικοί εργάτες, ο ένας μάλιστα ούτε σύνταξη δεν πρόλαβε να πάρει…

Α και η ΕΣΣΔ που εμπλέκεται στη σφαγή της Ν. Αφρικής; Δεν υπάρχει ΕΣΣΔ… 2012, Καπιταλισμο έχουμε, παντού…

Ώπα, δεν μπορείς να κατηγορείς και να περνάς σε άλλους το βάρος της απόδειξης λέγοντας “πείσε με”. :wink:
Πως θα συνεχίσει η εταιρεία αυτή να δραστηριοποιείται και μετά τη σφαγή, δεν αμφιβάλλω (και ούτε και το θεωρώ λάθος αφού δεν προκύπτει από πουθενά η εμπλοκή της στη σφαγή!).
Αν θέλεις τη γνώμη μου, δεν μπορώ καθόλου να αποκλείσω την διαπλοκή της εταιρείας αυτής με τις αρχές της Ν. Αφρικής που σίγουρα έχουν και την άμεση ευθύνη για ό,τι έγινε. Ειδικά στις χώρες της Αφρικής πολλά γίνονται έτσι. Από την άλλη πλευρά, δεν φαντάζομαι πως βγήκαν και τους είπαν “φάτε τους” ακόμα και αν είναι κυνικοί ρατσίσταροι γιατί καμμία δυτική εταιρεία δεν θέλει τέτοια δημοσιότητα, ειδικά σήμερα που τίποτα δεν μένει κρυφό.
Η πραγματικότητα είναι πως ειδικά οι πολυεθνικές συνήθως προσαρμόζονται στις συνθήκες που βρίσκουν εκεί που εγκαθίστανται αλλά δεν τις επιβάλλουν.

Να ξέρεις και εσύ πως η δική μου βιομηχανική εμπειρία είναι πρώτο χέρι, όχι από συγγενείς. Και βιομηχανία μπορεί να υπάρξει σε μη καπιταλιστικές συνθήκες, ο Μαρξ ήταν που φετιχοποίησε την βιμοηχανική παραγωγή, και οι ανατολικές χώρες που έπεσαν με τα μούτρα σε αυτή, από υπηρεσίες και εμπόριο δεν πολυσκάμπαζαν… :roll:

Η αναφορά μου στην ΕΣΣΔ καταλαβαίνεις που κολλάει αν διαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου.

Aλλά μιά και έγινε η αναφορά στην ΕΣΣΔ, ας καμαρώσουμε το άξιο φυντάνι της τον Πούτιν (που κάποιοι στα υγρά όνειρα τους βλέπουν ως δυνάμει ευεργέτη-σωτήρα και σύμμαχο της Ελλάδας) πως αντιλαμβάνεται την ελευθερία και τη δικαιοσύνη:

Μου κάνει εντύπωση πως το θέμα δεν έχει αναφερθεί καθόλου ως τώρα σε μουσικό φόρουμ…
“Χουλιγκανισμό” χωρίς σχέση με αθλητισμό πρώτη φορά ακούω…

[I]Russia enters WTO after 18-year wait[/I]

Διάβασα τις “απολογίες” των μελλών των Pussy Riot από λινκ που δημοσίευσε ο… Alex Skolnick των Testament! 8)

Tις βρήκα ενδιαφέρουσες γενικά για τα όσα λένε τόσο για τον Πούτιν όσο και για την κατάσταση στη σημερινή Ρωσία (αυτή που μπήκε στο WTO…)
Iδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες έχουν όσα αναφέρει η πρώτη στην σειρά απολογία για τον ρόλο της ορθόδοξης εκκλησίας στη Ρωσία σήμερα. Θυμίζω την άνευ προηγουμένου παρέμβαση του Πούτιν στο θέμα της προφυλάκισης του γίγνατα του real estate και της ορθοδοξίας Εφραίμ…