Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

οκ το λήγω εδώ ειρηνικά κι όμορφα :slight_smile:

Μάλιστα.

Λενε οτι ισως τον βαλουν στις πολυτελεστερες φυλακες του κοσμου, οπου το ‘‘κελι’’ ειναι ουσιαστικα ενα μικρο διαμερισμα με ψυγειο, κουζινα και τηλεοραση. Χωρις καγκελα αλλα με πορτα και τζαμι.
Σαν σε ξενοδοχειο φαντασου…

Τελικά ο Epitaph νομίζω ότι περιμένει κάθε φορά να μπει κάνας καινούριος χρήστης που γράφει πολύ, δεν ξέρει πώς πόσταρε κτλ., για να τον ψαρώσει και να σπάσει λίγη πλάκα χωρίς να καρφωθεί με τη μία. Και στο τέλος “το λήγει ειρηνικά και όμορφα” και περιμένει να βρει το επόμενο κορόιδο, χοχοχο!

Πάτημα είπα.

αν τρομαξετε ειναι γιατι το βιντεο ξεκιναει κατευθειαν

Τη φατσουλα που γελουσε στο τελος την ειδες η εκανες πως δεν την ειδες?:wink:
Και να μου εδινες τη διευθυνση σου δε θα ‘ρχομουνα ρε μεγαλε!Δεν εχω ρουκετες στην κατοχη μου!Εσυ απο που ψωνιζεις?
Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω.Αλλα μαλλον πρεπει κι εμεις να σου δειξουμε λιγο απο το φασισμο στον οποιο κατα τ’ αλλα δεν πιστευεις και να φας ενα [B]BAN[/B] From Here To Eternity!
Κλαιω με post Crimson!!!

Η πλάκα είναι ότι σας το λέμε πως είναι ο έπιταφ και συνεχίζετε να απαντάτε σοβαρά.

Παντως περα απο την πλακα, αυτες τις αποψεις υπαρχει πληθος κοσμου που τις υιοθετει.
Δεν θελω καν να φανταζομαι ποσοι γουσταρουν τετοιες ‘‘εκκαθαρισεις’’, απλα δεν τολμανε/ασχολουνται ωστε να το ποσταρουν στο ιντερνετ.

Εγω επειδη ειμαι πιο καινουριος στο φορουμ ομολογω οτι δε γνωριζω τι εστι Epitaph…
Night*Sky και Crimson εξελισονται σε λατρεμενους χρηστες λογω χιουμορ!!!Κλαιω που εβαλες κατω απο το nick το Λαμογιο Leftwinger!!!:lol::lol::lol:

^^ Αυτά είναι ! Καλή φάση !

Άμα πάω καμιά φορά προς Νορβηγία, θα το προτιμήσω. Τσάμπα ύπνος, τσάμπα φαγητό, μέχρι και στούντιο (black μεταλιές θα παίζουν). Hostels my ass !
Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκοτώσω κανα-δυο…λεπτομέρειες τώρα…=p

Πλάκα πλάκα αυτοί είναι καλύτερα από μας :?

+1000
Για γέλια και για κλάματα οι Νορβηγοί!

Πάρτε και αυτόν τον μαλάκα:

Δεν φαντάζομαι να έχουμε κανένα οπαδό Smiths εδώ μέσα; :stuck_out_tongue:

Ε ναι μην πει κανείς κακό λόγο για αμερικάνικους κολοσσούς, μαλάκας αμέσως. :lol:

θεούλης ο σπριγκς!!!
σέβομαι ανθρώπους που τρολάρουνε γράφοντας κατεβατά και ζώντας τόσο πολύ τον χαρακτήρα που έχουν επιλέξει να παίξουν. δε θα αντεχα να το κάνω,ειλικρινά! μπράβο από μένα!

#-o:lol:

Ίσα-ίσα που είχα και ένα γνωστό που δούλευε στη McDonald’s και τον δούλευα για όσα δείχνει το supersize me και αυτός να προσπαθεί να τα υπερασπιστεί και να λέει “και από τα σουβλάκια της γειτονιάς σου αν τρως ΄κάθε μέρα τα ίδια θα πάθεις!” :lol:

Δεν τρώω McDonalds ούτε KFC, αν έτρωγα θα είχα κακογεράσει, θα φαινόταν! :lol:

Έληξε και η θεατρική παράσταση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και ω τι παράξενο τα βρήκαν οι Δημοκρατικοί με τους Ρεπουμπλικάνους, λες και υπήρχε περίπτωση να οδηγηθεί η χώρα σε στάση πληρωμών. Άντε καιρός να γυριστεί και σε ταινία το “οικονομικό θριλερ” που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό…

Κανείς λόγος βέβαια για την ταμπακιέρα… Ποιος θα πληρώσει βέβαια τα σπασμένα; Μαντέψτε δεν είναι δύσκολο…

Ισις αν και γενικά είσαι ενημερωμένος, όταν γράφεις για Αμερικάνικη πολιτική έχω την αίσθηση πως δεν ξέρεις για τι γράφεις.
Ακόμα και αν η κουβέντα για “στάση πληρωμών” ήταν υπερβολική σε αυτή τη φάση, το να κατεβάσει ρολά η ομοσπονδιακή κυβέ΄ρνηση όπως είχε γίνει στα μέσα της δεκαετίας του '90 (πάλι με δημοκρατικό πρόεδρο και ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στο κογκρέσο) δεν ήταν καθόλου απίθανη. Και αν θες και τη γνώμη μου δεν θα έβλαπτε κιόλας. Και στα δικά μας θα ευχόμουν!

Συγκρίνεις δύο τελείως διαφορετικές συγκυρίες. Από τη μία μιλάς για τα μέσα της δεκαετίας του 1990, λίγα χρόνια μετά τη “νίκη” του φιλελεύθερισμού στην παγκόσμια ιδεολογική μάχη με το Κακό, με μια Αμερική παντοδύναμη, οικονομικά και στρατιωτικά. Το “Τέλος της Ιστορίας” και οι ανάλογες αστικές μπουρδολογίες.
Και από την άλλη μιλάμε για μια περίοδο όπου η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση μετά την κατάρρευση του Μεσοπολέμου, οι οικονομικοί συσχετισμοί έχουν αλλάξει και η Αμερική αν και στρατιωτικά παραμένει(:wink: υπερδύναμη, οικονομικά αιμορραγεί.
Ο αντίκτυπος λοιπόν μιας πιθανής στάσης πληρωμών στην τρέχουσα συγκυρία, θα ήταν τρομακτικός όχι μόνο για την Αμερικανική οικονομία αλλά και για το σύστημα καθεαυτό σε παγκόσμια κλίμακα.

Μία μικρή παρένθεση αλλά εντάξει,θεϊλα!:lol: