Καλως σας βρηκα..!

Γεια σας!! Ειμαι η χρυσοψαρη ή αλλιως Θεωνη!! Ειμαι στο πρωτο χρονο εκμαθησης πιανου και εχω βαλει στοχο να παιξω Chopin και Beethoven!!! τελος παντων… Ειμαι 20 χρονων και μενω στην Αθηνα. Bρηκα το site και γραφτηκα για την αναζητηση ενος drummer για το συγκροτημα του κολλητου μου φιλου… Το ειδοσ της μουσικης που παιζουν ειναι gothic,grunge και alternative rock. Φυσικα με αγγλικο στιχο… Καλως σας βρηκα και αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα μηνυμα για να δουμε!!! :slight_smile:

Θεώνη καλώς σε βρήκαμε κ εμείς !

είμαι της άποψης να κρατήσεις το παρόν θρεντ για να μας πεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, τα ενδιαφέροντα κ τα ακούσματά σου κ να βάλεις μια αγγελία, στην κατηγορία “αγγελίες” του φόρουμ μας. Θα σου είναι έτσι πιο εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς

:):):slight_smile: Εγω ακουω σχεδον τα παντα… Με ιδιετερη προτιμηση στο Ελληνικο ροκ (αγαπημενα συγκροτηματα ενδελεχεια,τρυπες,διαφανα κρινα). Ξενουσ καλλιτεχνες που λατρευω Bob Dylan,Jimi Hendrix, Bob Marley και απο συγκροτηματα Deep purple, the doors, nirvana,r.e.m,pink floyd,joy division. Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου!!! Ασχολουμαι με την ποιηση γραφω ποιηματα , παραμυθια και θα παω σε σχολη δημιουργικης γραφης… Αυτα…

Nice interests!

Καλώς ήρθες κι απο μένα.

Σας ευχαριστω για την θερμη υποδοχη σας!

Καλωσήρθες Χρυσόψαρη!
και καλη διαμονή!!:):slight_smile:
αρκει να μην φύγεις αφου βρεις τον drummer,που λες

Γιατι να φυγω?? Απο τα λιγα πραγματα που εχω δει μεχρι στιγμης το site μου κινει παρα πολυ το ενδιαφερον…8)

Καλωσηρθες χρυσοψαρη!:)Kαλη διαμονη στο φλορουμ και καλα τοστ!:smiley:

καλως ηρθες στη παρεα χρυσοψαρηηη!

Welcome, welcome! Καλά ποστς! :slight_smile:

βρήκες τις γυμνες φωτογραφίες μου? :-s

Θελω να σου πεταξει ενα “Oχι, εναν Sean στο Πιο Ομορφος βρηκα…” και να δεις για το ποτε θα πας στα γιδια

:lol::lol::lol::lol: