outlawtorn86:
Τη πατησες εκανα edit.
Τι λες ρε παιδι μου?
ρε δεν φταιω εγω…η φατσα του φωναζε ΔΕΙΡΤΕ ΜΕ…
[QUOTE=outlawtorn86;622373]Τη πατησες εκανα edit.
απλα ηθελα να βαλω ανθρωπινι και δε προκαμα :oops:
Τρωίλος sounds fine, με μια μικρη αλλαγη γινεται και Τρουιλος.
Αν ημουν κουριτσι το Αγαμήδη θα ηταν οτι πρεπει
Mackintosh:
Τρωίλος sounds fine, με μια μικρη αλλαγη γινεται και Τρουιλος.
Αν ημουν κουριτσι το Αγαμήδη θα ηταν οτι πρεπει
υπαρχουν τετοια ονοματα ρε Μακιτοστ ή μας κοροιδευεις?
Υπαρχουν ρε μπουμπουνοκεφαλη
μπουμπουνοκεφαλη??!! 8O :idea: ωραιο ονομα!It sounds good =D>:p
εξαρταται που θα τονισεις
damnation669:
Βρε πανεξυπνε πανσοφε ξερολα μαθε τι ηταν ο Περιανδρος στην αρχαια Κορινθο και μετα ελα να μας πεις.Αντε τρεχα να googlareis η θες βοηθεια?Αντε επειδη σε συμπαθησα να σε βοηθησω.
Ο Περίανδρος ο Κυψέλου, Κορίνθιος, ήταν περιώνυμος για την κακουργία αλλά και τη μεγαλοπραγμοσύνη και σοφία του τύραννος της Κορίνθου (668 ? 584π.Χ.) που διαδέχθηκε τον πατέρα του Κύψελο που είχε ανατρέψει την δωρική αριστοκρατία. Υπήρξε στην αρχή πολύ ηπιότερος του πατρός του αλλά αργότερα παρασύρθηκε σε αδικοπραγίες και ωμότητες . Ο Ηρόδοτος μας πληροφορεί ότι κάποτε ο Περίανδρος ζήτησε συμβουλή από τον τύραννο της Μιλήτου Θρασύβουλο πώς να στερεώσει καλλίτερα την Αρχή του και έλαβε με συμβολική πράξη την απάντηση ότι θα πρέπει να εξοντώσει κάθε ισχυρό αντίπαλο ή αντιδρώντα στο έργο του.
Nαι ρε! Σε πιστεύω. Στοιχηματίζω δε ότι και ο αρχηγός σου για τους ίδιους λόγους θα το διάλεξε :!:
Ένα άλλο καλό όνομα για σένα, μια που το πας ιστορικά, είναι το Ιππίας :!: Μη σου πω και Αλκιβιάδης, Κύλων, Εφιάλτης, Κλεομένης κτλ.
:lol::lol::lol:
Αυτό ακριβώς είμαι. Να φυλάγεσαι από μένα γιατί θα σου κάψω το βιβλιοπωλείο :!:
Εύγε. Εμένα όμως περισσότερο μ αρέσει το Άδωνις.
Νομίζω ότι ένα καλό όνομα για σένα θα ήταν το “μαλάκας”
Isis
May 9, 2009, 1:41pm
Εγω αν αλαζα το ονομα μου, θα προτιμουσα το “Σουλπικιος”. ΓΚΑΜΑΕΙ!!
φημιζεστε για την ανδρεια σας οι χρυσαυγιτες.
ον τοπικ
Στην ελληνική μυθολογία ο Παρθενοπαίος ήταν ο ένας από τους επτά αρχηγούς που εξεστράτευσαν εναντίον των Θηβών και έγιναν γνωστοί ως οι Επτά επί Θήβας. Υπήρξε γιος της Αταλάντης και του Ιππομένη ή Μελανίωνα, ή του Μελεάγρου ή ακόμα και του θεού του πολέμου Άρη. Σύμφωνα με τοπική, αργειακή παράδοση, ο Παρθενοπαίος ήταν αδελφός του Αδράστου, γιος του Ταλαού και της Λυσιμάχης. Ο Παρθενοπαίος σκοτώθηκε από τον Περικλύμενο (γιο του Ποσειδώνα), κατά τον Ευριπίδη (Φοίνισσες, στίχοι 1160 κ.ε.), ή από τον...
Εγώ θα θελα να με έλεγαν Αγλαϊα.
Τα Φρίξος, Φανούριος, Παγώνα, Παρθένα, Κλεάνθης και Ροδαμάνθης ακούγονται όμορφα επίσης.
Και το Mackintosh είναι ωραίο όνομα.
leris
May 9, 2009, 4:06pm
Βελλερεφόντης ή Αγαθαρχίδης.
Υπήρχε κι ένας τύπος που τονε λέγανε Κροκόδειλο Ψαθά.
Nαι ρε! Σε πιστεύω. Στοιχηματίζω δε ότι και ο αρχηγός σου για τους ίδιους λόγους θα το διάλεξε :!:
Ένα άλλο καλό όνομα για σένα, μια που το πας ιστορικά, είναι το Ιππίας :!: Μη σου πω και Αλκιβιάδης, Κύλων, Εφιάλτης, Κλεομένης κτλ.
:lol::lol::lol:
Αυτό ακριβώς είμαι. Να φυλάγεσαι από μένα γιατί θα σου κάψω το βιβλιοπωλείο :!:
Πληροφοριακα ο Περιανδρος ανηκει και στους 7 σοφους της αρχαιοτητας.
Εγω θα ηθελα να με λενε Παρθενοπαιο-Ισαρχιδα.
Αν θελατε θα μπορουσατε να με φωναζετε και Αρχιδοπαιο.
Mε λεγανε Αινεια ωσπου με βαφτισανε Κοσμα [-X
Ειμαι Ελληνας ομογενης της Αλβανιας ( Say What ? ) κοινως Βορειοηπειρωτης και οταν ηρθαμε
στην πατριδα #-o αναγκαστηκαμε να βαφτιστουμε.