Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μην τους λες μπερδεμενα πραγματα, αστους να κλαινε απο τα γελια. Θα τους βοηθησει και η υπουργαρα ο χαικαλης. Θεε μου ποσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ειμαστε.

Απλά έτυχε να τον διαβάσω την προηγούμενη μέρα και το συνδύασα με αυτά που έγραψες κι εσύ (αν και οι του ΚΚΕ - πρώην και νυν - απέχουν τεράστια απόσταση από έναν γνήσιο αναρχικό, απλά κάπου συμπίπτουν ορισμένες απόψεις). Κατά τα άλλα ό,τι είπες, σύμφωνοι.

http://www.athensvoice.gr/article/ειδήσεις/μητέρα-ν-βαλαβάνη-σήκωσα-€200000

Μην παει το μυαλο σας στο πονηρο. Η γιαγια απλα εχει μυαλο ξουραφι…

Τεραστια αποσταση αλλα καποιες αποψεις συμπιπτουν.εσυ πινεις κατι καλο, θα μου πεις που το βρισκεις; Στειλε πμ.

Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι για να γίνει ο κόσμος καλύτερος δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα αλλά οι άνθρωποι. Είναι όπως στο ποδόσφαιρο. Οι παίχτες κάνουν τα συστήματα και όχι τα συστήματα τους παίχτες.

Αυτο που λεει ο CrisP ειναι ακριβως το ιδιο με την θεση του EEK.
Μαλιστα ειναι το κυριο σημειο διαφωνιας του με την προταση της Ανταρσυα -κυριως της ΜΑΡΣ βασικα- οτι δηλαδη απλως μια αλλαγη νομισματος σε μια χρεωκοπημενη αλλα παντα καπιταλιστικη ελλαδα θα αλλαξει προς το καλυτερο την κατασταση. Φυσικα εξοδος απο την ευρωζωνη αλλα οχι για εθνικο απομονωτισμο, αλλα με επαναστατικα μετρα κοινωνικοποιησεων και διεθνιστικο καλεσμα.

Πιθανόν να είναι και οργονοτικό το πρόβλημα

( θα σου κάνω την ερώτηση εδώ, για να μην χαθεί παρακάτω.
πως γίνεται να μιλάς συγκεκριμένα για αυτήν την υπόθεση και αυτή την πολιτικό, ενω σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα βλέπουμε τέρατα των τεράτων, και ανήκουστες αποφάσεις? πως και γιατί. και θέλω και απάντηση.οχι για το αν την βλέπεις “ενοχή”(το καταλάβαμε), αλλά γιατί αυτη την υπόθεση. )

εδώ η κόρη είναι προφήτης…

ρεπορτάζ (5 σελίδες μόνο…) του πρώτου “ψέματος”

φώτο με την μάνα της βαλαβανη που αποδεικνύει οτι έχουν καλές σχέσεις καθώς είναι στον ίδιο χώρο και η οποία τραβήχτηκε [B]20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ[/B] όπως θέλει να περάσει το άρθρο.
στην φώτο εχει κοπεί προφανώς ηθελημένα, σχεδόν ολο το σώμα του [B]ΝΕΚΡΟΥ [/B]άντρα της βαλαβανης που αποδεικνύει οτι δεν είναι πρόσφατη η φώτο. μάλιστα είναι από το [B]2012[/B] !!

στο άρθρο η κατηγορία του πολιτικού που είχε κάνει ερώτηση στην βουλή για το θέμα, πως είχε αναγκάσει τον διευθυντή να στείλει με υπαλλήλους(…) στο σπίτι της μάνας της τα χρήματα, έχει αλλάξει και έγινε πληροφόρηση στην μάνα της και ανάληψης της ίδιας του ποσού…

τελικά εκτός του οτι τα οικονομικά της μητέρας της τα διαχειρίζεται η λογίστρια της μαζι με την ίδια, (που πήγε μαζί της για την ανάληψη), [B]Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ακόμη και στην δεύτερη ανάληψη ειναι τρομερά δύσκολο να υπάρχει ενημέρωση).[/B] η περίπτωση τελικά δεν είναι 200 χιλιάδων. δεν έχει ανακατευθεί ο διευθυντής, δεν υπήρχε μεταφορά χρημάτων(ούτε ο λατσης μιλάμε…), δεν υπήρχε καθυστέρηση στην ΝΟΜΙΜΗ ανάληψη για να υπάρξει παρέμβαση της βαλαβανη να εκτελεστεί (προφανώς, αφού έγινε σε καιρό που δεν υπήρχε πρόβλημα και κλειστές τράπεζες), και γενικά σε ολη την ιστορία δεν υπάρχει ένα σημείο που να μοιάζει επιβαρυντικό για το(ένα απο τα πολλά) μαύρο πρόβατο του συριζα.
βέβαια όλα αυτά είναι λεπτομέρειες…

έχουμε αρχική κατηγορία που άλλαξε σε ημερομηνίες, ποσά, εμπλοκή του διευθυντή, τρόπος ανάληψης των χρημάτων, και μια φωτογραφία ετών που παρουσιάζεται σαν πρόσφατη με εναν νεκρό σε ρεπορτάζ τρικυμία.
φρι πρες να την στοχοποιουν όσο δεν πάει, και κατηγορία με πληροφορίες απο πολιτικό αντίπαλο για τα οικονομικά στο οικογενειακό της περιβάλλον, που μάλλον προήλθαν μέσα από τον συριζα αμέσως μετά την άρνηση της να ακολουθήσει την κυβερνητική τραγωδία.

οταν είσαι ένοχος δεν χρειάζεται κανένα άρθρο μαμούθ με τόσα ψέμματα και ραπτοκοπτικη σε φωτογραφίες και στοιχειά(5 σελιδες-οχι απλά καμια απόδειξη, αλλά και πράγματα και ημερομηνίες που δεν ταιριαξαν σε κανένα σημείο της ιστορίας.), καμία στοχοποιηση με ιστορία που αλλάζει καθε 3 μερες, και γενικά δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω απο την αλήθεια.
αλλά δυστυχώς μόνο με την αλήθεια η έδρα δεν παραδίδεται. οπότε θα τραβήξει και άλλο η ιστορία. λογικά μέχρι την μέρα που θα πειστεί να φύγει εντελώς.ελπίζω ποτέ.

και ακόμη μετά από όλα αυτά, ακόμη υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει οτι έχει κάνει κάτι το οτιδήποτε επιλήψιμο. οχι ενα μνημόνιο ακόμη, αλλά για 554157621 είμαστε.

πρώτη φορά δεξιαριστερα μιλάμε. πραγματικά τζαμπα τα κραξίματα σε σαμαρα τόσο καιρό.εδω έχουμε χειρότερα πράγματα σε οποιοδήποτε θέμα. μπράβο

Οι υπάνθρωποι των media επιτέλους ξεβρακώνονται σιγά σιγά, μαζί τους συνένοχοι οι απανταχού crabsody της ελλάδας που βγάζουν την μιζέρια τους και την μισαλλοδοξία τους στηριζόμενοι στις πλάτες των παραπάνω υπανθρώπων. Ο πνευματικός και ηθικός καρκίνος που έχετε στον εγκέφαλο είναι μεταδοτικός αλλά είναι και ιάσιμος. Choose wisely.

LOL
Περιμένεις απάντηση από τον Κραπσ ??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Εδώ του έχω και vid με τα φιλαράκια του:
Νεοφιλελεύθερος - Λυμπεράκη “Δεν πειράζει να χάσει κάποιος το σπίτι του, για την συμφωνία”

Φαντάζομαι θα απαντήσει με το επόμενο “σκάνδαλο” που θα ποστάρει το παρατηρητήριο ή με κάτι άσχετο κλπ …

Σε άλλα νέα ο Σαγιάς και Παππάς “ΞΕΧΑΣΑΝ” το φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις ! #-o#-o

Δεν βλεπω κανενα ξεβρακωμα. Τα ιδια ζωα βλεπω οταν ανοιγω τηλεοραση και μαλιστα χωρις καποιο κεφαλι σπασμενο.

βασικά περιμένω, και δεν το ρώτησα ειρωνικά καθόλου. απλά θέλω να δω ποια η λογική του.
έχουμε ενα θέμα που σκυλοβρωμάει όπου και να το πιάσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει τόσο υλικό σε αυτή την κυβέρνηση. περισσότερο μας νοιαζουν τα αγκάθια του συριζα που προσπαθούν να τα σβήσουν ενα-ενα, παρά ολα τα υπόλοιπα?

Υπομονή, ίσως και να έχουμε κάτι θετικό σχετικά σύντομα. Εντωμεταξύ βοήθησε και εσύ λίγο την κατάσταση αφού μιλάμε περί υπανθρώπων και λαμογιών γενικότερα, βγάλε το 7 για αρχή, δείξε λίγο καλή θέληση. Εκτός κι αν το έχεις για το 7th Son…

ΟΣΚΑΡ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΤΩΡΑ :!:

Πολύ ντράγκι(α) εκεί στο σύριζα. Οι μισοί δεν γουστάρουν μνημόνια αλλά τα ψηφίζουν, οι άλλοι μισοί δεν τα γουστάρουν αλλά στηρίζουν το κόμμα. Όλοι τους γουστάρουν την θεσούλα, γιαυτό μάλλον ήταν τόσα χρόνια σύντροφοι με τους δημαρίτες. Φώτη Κουβέλη γύρνα πίσω

Μην πεφτετε απο τα συννεφα. Λες και δεν τον ξεραμε τον συριζα η δημιουργηθηκε το 11 η τ ο 12 ας πουμε.

Μετά από 5 χρόνια μνημόνια, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που πέφτουν από τα σύννεφα.

[QUOTE=matia;1680876]Υπομονή, ίσως και να έχουμε κάτι θετικό σχετικά σύντομα. Εντωμεταξύ βοήθησε και εσύ λίγο την κατάσταση αφού μιλάμε περί υπανθρώπων και λαμογιών γενικότερα, βγάλε το 7 για αρχή, δείξε λίγο καλή θέληση. Εκτός κι αν το έχεις για το 7th Son…[ με λες υπανθρωπο ή λαμογιο; Για να ξερω

Ήμουν συγκεκριμένος, τι δεν καταλαβαίνεις? Ρώτα τον ChrisP να σου εξηγήσει 8)