Ποια ειναι η αγαπημενη σας ιστορια απο ολα τα ειδη κομικς?εγω θα σκεφτω αργοτερα και θα απαντησω γιατι ειναι δυσκολο να επιλεξεις:):-k
Kλειδώστε το. Τώρα!
Άνετα
http://disneycomics.free.fr/Ducks/Rosa/kalevala/Thumbnails.html
εδιτ: Πωω, ποσο γκεη φαινεται πλεον το δικο μου
επος.:bow2:προσκυνω την τεραστια αυτη ιστορια.τεραστιο:respect:
ον τοπικ.δυσκολα θα πωενα φτωχο γεροντακι,αιχμαλωτη του χειμαρου της αγωνιας,γραμμα απο το σπιτι.ακομα να διαλεξω τελικα:p
Revolutionary Girl Utena απο [B]BePappas[B
Eπειδή ντεν παίζει να βάλω μόνο Σλέιν. Οι ΠΟΛΥ αγαπημένες μου, είναι οι εξής:
+1000000000
Frank Miller και μλκιες:p…
SANDMAN(ολα!!!)
INCAL(Moebious ρεεεεεεεεεε!!!)
WATCHMEN(μουρ και τα μυαλα στο μπλεντερ)
Nausicaa of the valley of the wind(Μιγιαζακι,ο μεγιστος)
Corto Malteze,η μπαλαντα της αλμυρης θαλασσας
ψιτ, εσύ ο αποπάνωνες.
Προλαβαίνεις να κάνεις εντιτ αυτό που είπες για το μίλλερ, πριν μπει ο ΒικΒέγκα και γίνει της Κορέας!
Περιμενω πανοπλος!!!:p8)…Come and get some!!!
Και αυτο το βουτηξα απο τον κσ9 και γαμησε.
θελω τις συνεχειες
Βουτηξες τον πρωτο τομο??Βουτα και τον δευτερο που γ@μ@ει και εχει τρελες καφριλες μεσα…αναμενετε συντομα και το τριτο…
οχι, τον δευτερο βουτηξα
Tσαντιστηκα σε καποια φαση με τον κωλογερο
ε,βουτα και το πρωτο,εξισου κορυφαιο…καλα,σπαει @@ οντως ο κωλογερος καποια στιγμη(ο Κουοτερμεην,αν λεμε τον ιδιο,που γενικα ειναι πρηξας)…αλλα Mr Hyde ρουλς στον δευτερο και κανει και επικη καφριλα…
Nαι αυτονανε. Πορνογερος, σταδιαλα.
Και ο οντως η καφριλα με τον αορατο ηταν για πολλα μπαουνταουνζ. :respect:
Lupin τι τον ενθαρύνεις βούτα και βούτα, θα μείνω χωρίς comics:p
:lol::lol::lol:Δανεικα κ αγυριστα που λενε??:lol:
εδώ κοτζάμ psp είναι αγύριστο στα κόμιξ θα κολλούσε…σκωτσέζος παίδι μου τι να πέριμενεις από δαύτους:!:
και να ειμαι οντόπικ συμφωνω και εγώ για Watchmen, V for Vendetta, League, Sin city, 300 επίσης Μπλεηκ και Μόρτιμερ γουστάρω πολύ (παίζει να μαι ο μόνος αλλα παιδική αγάπη είναι αυτή!). Νταξ τι να λέμε τώρα για Σκρούτζ, Μίκυ μυστήριο κλπ ντίσνευ8)
Πλακα πλακα να στο γυρισω το πσπ η να το αφησω δω περα? Δεν τοχω ανοιξει μια φορα ενα εννιαμηνο πουμαι δω περα και βαριεμαι να το κουβαλαω…
Και ο Μπλεκ gamay