με απογοητεύεις δεν περίμενα από σένα κάτι τέτοιο κοίτα να το σταματήσεις σε παρακαλώ
τι σε νοιαζει εσενα.Let him have a slow death…
με νοιάζει επειδή έχω πει μαζί του δυο κουβέντες παραπάνω και ξέρω τον έχω εκτιμήσει ειλικρινά και επειδή κι εγώ καπνίζω από τα 18 και ειλικρινά τον συμπαθώ τον συμβουλεύω να το κόψει αμέσως
θα καπνίζω μέχρι να αρχίσει να μ’ενοχλεί ο καθαρός αέρας.
από τα πράγματα που συχαίνομαι στον ύψιστο βαθμό. μπίχλα, σιχαμάρα, σαπίλα, ανίατη εμετίαση κι άλλα τέτοια όμορφα.
Loooooooooooooooooooool!Θεικο post!:lol:
Όχι.
Πριν 2 λεπτά όμως, ναι.
Οταν ειμαι με παρεα εξω κανω συνηθως μισο πακετο. Αλλα τωρα τελευταια που δεν βγαινω πολυ κανω 1-2 τσιγαρα την μερα. Δεν θελω να το κοψω ομως και ουτε προκειται. Και ολα αυτα που λενε ειναι πιπες και παλι πιπες, εχω την ιδια πιθανοτητα να παθω καρκινο με οποιονδηποτε αντικαπνιστη, μονο που εγω θα το εχω ευχαριστηθει. :-s
Ναι…:oops: Πολύ…
η ανωριμοτητα σου και το επιπεδο της μα…ας σου ξεπερναει καθε προηγουμενο…ειναι το πιο ανουσιο επιχειρημα ολων των εποχων…οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε (δεν μετραει η βιολογικη ηλικια)!!!Οσο υπαρχουν ατομα που σκεφτονται οπως εσυ τα πραγματα θα πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο…αντε να λουστεις τωρα για να φυγει ο καρκινος της καπνας απο τα μαλλια, το αιμα, τη ψυχη και το ειναι σου…Γεια μας!!!
Προφανως για να πειραχθηκες τοσο εχεις προσωπικη εμπειρια. Λοιπον 3 ατομα του περιγυρου μου τα τελευταια χρονια ειχαν καρκινο, οι 2 πεθαναν, αλλα ολοι ητανε αντικαπνιστες. Δεν ειναι σωστο το επιχειρημα που εθεσα αλλα δεν εβρισα κανενα, απλα αυτο πιστευω. Ειναι δικη μου αποψη! Εξ αλλου και γω στην βιολογκη σου ηλικια τα ιδια με σενα ελεγα…
Nope! I don’t need this.
Ευτυχως που καποιος του απαντησε…
Παω να παρω λιγακι ηρωινη, την ιδια πιθανοτητα εχω να πεθανω με σενα, εγω ομως θα το εχω ευχαρισηθει περισσοτερο…
Ε αφου η ηρωινη ειναι ιδια με το τσιγαρο…
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]ABE ΝΑΙ ΒΕ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ[/SIZE][/FONT]
Ας γλυτωσουμε πρωτα τον κοσμο απο αυτο και μετα βλεπουμε για το τσιγαρο. Γιατι στο μελλον δεν θα υπαρχει τετοια πολυτελεια…
Σαφως και δεν ειναι ιδιο, η λογικη ομως ειναι ιδια…
παίδες,κοιτάτε την πάρτη σας κι αφήστε μας να κάμουμε το τσιγαράκι μας και να σκεφτόμαστε τα δικά μας…
+1(δεν καπνιζω παρ’αυτα)
Αλλα αυτο να ισχυει και αντιστροφα ε?
ε,ναι