Ας (ξανα)γνωριστούμε

εφηβικοι καβγαδες.

no καβγας μιστερ

η σωστη απάντηση είναι (για το αν ειναι καβγας η όχι)

no mister, no

god και nightwing υπάρχει μια υπηρεσία, windows live νομίζω λέγετε. Για δείτε το, μπορεί να σας βοηθήσει πολύ εσάς και να μας ηρεμήσει εμάς:)

:stuck_out_tongue: πατρα μενεις?

Μα πως αλλιως.

Και σε πιο ακραιες καταστασεις.

Υπαρχει!

\:D/

Κει μεσα στο Πα.Πει., τι (καλους κυριως) λογους εχεις ακουσει για το τμημα πληροφορικης; Καμω ερευνα. :-s

Κολλητός σπουδάζει εκεί, τι θες να μάθεις.

Not so good. :wink:

EKΠΑ αν θες hardcore ΙΤ, ΑΣΟΕΕ αν θες πληροφοριακά συστήματα.

Αν του αρεσει κατ’αρχας. :stuck_out_tongue:
Πως ειναι απο αποψη καθηγητων και εγκαταστασεων. Αυτο μονο. Σχεδον εχω καταληξει για την πρωτη επιλογη!
Α για να μην ειμαι και οφτοπικ.

Ειμαι η Ρανια και πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικο μου θα εχω πληροφορικη ΕΚΠΑ. Μαλλον. :oops:

Ανα μπραβο, η ΑΣΟΕΕ ειναι η δευτερη επιλογη. Βασικα εχει γαματοτατο προγραμμα σπουδων.

έχω πέσει κάτω κ κλαίω. αγαπάμε μάνατζερνικ κ το θεικό εικονοψαχτήρι του …:lol::lol::lol:

Χμμ, ξέρω οτι το ΠΑΠΕΙ πληροφορική είναι τοπ μετά το ΕΚΠΑ. Anyway.

Λοιπόν, αυτός το λατρεύει (πρώτη του επιλογή ή απ τις πρώτες τελοσπάντων), εγκαταστάσεις καλές, καθηγητές νορμαλ, 3 κατευθύνσεις έχει νομίζω, άμα γουστάρεις πληροφορική είναι πολύ καλή επιλογή.

Όχι και τόσο και ειδικά μετά τη μαλακία αλλαγή προγράμματος που κάνανε πριν κάτι χρόνια με τους κύκλους.

Εσυ τι λες ? :stuck_out_tongue:

γιατι οι μοντς ποτε δεν λενε πραγματα για αυτους?
μποτ ειναι?

πιστευω πως επειδη ειναι τοοοσο καιρο στο κουρμπετι εχουν βαρεθει να γραφουν τα ιδια:p

Αχ συγνωμη,που εμεις διαταρασσουμε την ηρεμια του φορουμ.Και λεγεται window live messenger.

Αχ μη καλε, μας διαταρασσετε :stuck_out_tongue:

windows live messenger για την ακριβεια.
Και μην ξεχασετε να βαλετε και τονους και τελειες ε :stuck_out_tongue:

Εγώ είπα και με γράψανε όλοι στα φρύδια τους~!

εσυ εισαι παιδι του λαου βρε.