Ας το κάνουμε λοιπόν, μήπως και καταφέρουμε με τον καιρό και λέμε ο ένας τον άλλο με το μικρό του όνομα…
Γιάννης λοιπόν εγώ, 18 ετών και κάτι λίγων ημερών, από Πάτρα, πρωτοετής Αγγλικής Φιλολογίας στην Αθήνα…
Λάτρης κάποτε του αγνού heavy/power, ώσπου να ανακαλύψω μετά τις πιο ακραίες καταστάσεις… Φεύγοντας, επισκέφτηκα την progressiveland, ενώ τελευταίες μου “κατακτήσεις” είναι το ότι περιέχει μέσα ατμόσφαιρα, καθώς και nu metal σιγά σιγά… Από όλα δηλαδής…
Αγαπημένες μπάντες Queensryche και Paradise Lost, και άπειρες άλλες
ΥΓ. Ζητείται ψηλή ξανθιά γαλανομάτα για συζήτηση μέσω του forum και ότι προκύψει…
UnHoLyMaRtYr να ξερεις οτι το συνορο απο το μεγαλο μισος στην μεγαλη αγαπη ειναι πολυ μικρο.Ειμαι σιγουρος οτι η Ice_Queen τρεφει ενα κρυφο παθος για σενα που ουτε η ιδια το εχει αντιληφθει ακομα. 8)
Unholy, πειράζει που ειμαι ψιλος, μαυρομάτης και οδηγάω νταλίκα?
Σοβαρά τώρα, Δημήτρης, 18 και πολλών ημερών, απο Πορτοχέλι, συμφοιτητής του “καμένου” unholy. Grunger, progster και nu-metalhead, με μεγαλύτερη αγάπη τους Pearl Jam. Επίσης να καταγγείλω οτι ο ανχώλις κάνει σθεναρές προσπάθειες να με μυίσει στο gay-metal βάζοντας μου συνέχεια Paradise lost της host εποχης. Σε λιγο θα ακούμε και him γαμώ την πουτάνα μου…
and sometimes is seen a strange spot in the sky
a human being that was given to fly…
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΤΕΛΗΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ), ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ “ΑΡΙΣΤΟ” ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ…
33 (ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ), ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ…
ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ 3 ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
ΥΓ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ…