ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ…
Μου φαινεται οτι εχεις προβλημα με τα Avatar μου… Παρε λοιπον καποιν σιγουρα στρειτ, για να μην μιλας…
οχι ρε φιλε … προς θεου …!!! κανενα μα κανενα απολυτος προβλημα … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
με εχεις παρεξηγησει …
Πλακα κανω… Σαββατο βραδυ μεσα… Χαλια κατασταση…
Ενταξει … για μενα το καταλαβαινω … ειχα βγει εξω χθες το βραδυ … χωρισμενος ειμαι … οι γνωστοι εχουν βγει με τις γυναικες τους και παει λεγοντας … εσυ γιατι ?
Κανει δουλειες στο σπιτι για το Πασχα. Μλκς… Η παρεα μου εχει φυγει ολη για διακοπες κι εγω δουλευω μεχρι την Μ. Πεμπτη, οποτε ΡΟΥΜΠΟΣ… Τελος παντων… Δεν τρεχει τιποτα, σου ευχομαι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ να σου φερει κατι καινουργιο, πολυ καλυτερο… Ωχου με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη…
Α καλα , κατι μας ειπες … παω να παρω κανα σουβλακι … κερναω εισαι , μεσα ?
χα χα χα μολις εφαγα ευχαριστω… Καλη ορεξη Ανδρεα
ξερεις τι μ’ αρεσει εδω μεσα … οτι συνεχεια ειμαστε εκτος θεματος …!!!
Είστε τρελοί ρε;
Ε; Είστε;
Είναι εκτός θέματος το παράνομο κυνήγι φάλαινας;
Κοίτα κάτι άνθρωποι ρε…
Αντρέα, θέλω σουβλάκι
Γιαννακη … αργησες … αγορι μου . Νεxt time
re eiste ola palava… :lol: gamata!!
ego eimai i chrysa,25 apo thessaloniki…nice to meet you all!
Καλώς σε βρήκαμε.
Χρυσα μου θα με συγχωρεσεις αλλα το μονο πιο λογικο και εγκρατεις ατομο ειμαι εγω … οι αλλοι ειναι τρελοι … τους κανω παρεα ομως γιατι ειμαι καλο παιδι , εχω κανει πιανο και γαλλικα . :lol:
:lol: :lol: nai vre toksero,to katalava amesos… 8)
8O
Δηλαδή εσύ δεν είσαι;! Πως βρέθηκες τότε εδώ;! Αν ήταν τυχαίο, τότε φύγε όσο είναι καιρός! :lol:
Το πιανο το δεχομαι, αφου καθε καλο ποζερι που σεβεται τον εαυτο του, γουσταρει πιανακι και keyboards, αλλα τα γαλλικα ρε αδερφε δεν κολλανε. Εκτος αν ειναι καποιο σεξουαλικο υποννοουμενο ΧΑ ΧΑ ΧΑ… Παντως περα απο την πλακα το site γενικως μαμαει… Δεν εχω δει καλυτερο (για Ελληνικο δεν το συζητω), πλην ισως του metalstorm… Kourou μετα την συμφωνια μου με τον Sirjim δεχομαι ευχαριστως και επιταγες…
A μωρη γρια κουτσομπολα (telisvas) … δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω…
Για αυτο εχω να σου κανω μια προταση …
Να κανονισουμε ενα πρωι να συναντηθουμε για καφε να κουτσομπολεψουμε , υπο εναν ορο ομως … ( να εχουμε και συνεργα μαζι … οχι βεβαια φτυαρια … αλλα ρομπες , και να φακιολι στα μαλλια μας ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Δηλαδή εσύ δεν είσαι;! Πως βρέθηκες τότε εδώ;! Αν ήταν τυχαίο, τότε φύγε όσο είναι καιρός! :lol:[/quote]
pernousa tixaia odos,alla leo na meino ligaki… :lol: