Ας (ξανα)γνωριστούμε

κανε καμμια ασφαλεια ζωης και ολας … για καλο και για κακο . να βγαλουμε και κανα euro , εχουμε υποχρεωσεις … παιδια , σκυλια … κλπ κλπ , να εξασφαλιστουμε και εμεις …

Μεσα ρε αμετανοητο ποζερι… Λοιπον εγω θα φερω μαζι μου χειροπεδες μαστιγια, δυο Ρ20 και τον φορητο μου υπολογιστη… Θα σου κανω test να δω τις προτιμησεις σου… Τα Ρ20 η κατι σπανια ποζερικα unreleased… A και κατι αλλο εγω ειμαι ομορφη ποζεροκωλογρια απο φυσικου μου, δεν βαφω τα μαλλια μου σαν τον Sirjim…
ΥΓ. Ανδρεα θα σου στειλω τον αριθμο του κινητου μου στο mail σου…

Soy estila kai go to diko mou !!!

Χρυσα μου θα με συγχωρεσεις αλλα το μονο πιο λογικο και εγκρατεις ατομο ειμαι εγω … οι αλλοι ειναι τρελοι … τους κανω παρεα ομως γιατι ειμαι καλο παιδι , εχω κανει πιανο και γαλλικα . :lol:[/quote]

Λέει ψέμματα!!!Ουστ ρε!!!Πόσο είπες ότι είσαι χρύσα???25???οκ οκ τότε…angel είσαι το μόνο λογικό άτομο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μόνο που το αφεντικό σου δεν είναι :twisted: )

χρύσα welcome…

Χρυσα μου θα με συγχωρεσεις αλλα το μονο πιο λογικο και εγκρατεις ατομο ειμαι εγω … οι αλλοι ειναι τρελοι … τους κανω παρεα ομως γιατι ειμαι καλο παιδι , εχω κανει πιανο και γαλλικα . :lol:[/quote]

Λέει ψέμματα!!!Ουστ ρε!!!Πόσο είπες ότι είσαι χρύσα???25???οκ οκ τότε…angel είσαι το μόνο λογικό άτομο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μόνο που το αφεντικό σου δεν είναι :twisted: )

χρύσα welcome…[/quote]

Chrisa μην τους πιστευεις ειναι ψευτες και οι δυο. Ασε που πινουν συνεχεια και δεν ξερουν τι λενε…
Welcome to the jungle

χρύσα welcome…[/quote]

Chrisa μην τους πιστευεις ειναι ψευτες και οι δυο. Ασε που πινουν συνεχεια και δεν ξερουν τι λενε…
Welcome to the jungle[/quote]

Πίνουμε μόνο και μόνο για να σου κάνουμε παρέα ρε telisvas…Βασικά το πιο πολύ αλκοόλ το καταναλώνεται εσείς…Εγώ οδηγώ κα δεν πίνω(αν εξαιρέσεις 2-3 μπυρίτσες 4-5 σφινάκια)…
Πάντως εγ΄ψ δεν είμαι ψεύτης…Διαφήμιση κάνω σε angel… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Χρύσα αλήθεια το μόνο λογικό άτομο εδώ μέσα είμαι εγώ…οπα οπα λάθος…το πιο λογικό άτομο εδώ μέσα είναι…and tha winner is…angel!!!

(πόσα με πληρώνεις ρεεεεεεεεε???)

Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα(το οποίο είναι off topic) πρέπει να πω ότι είμαι ο mazestix από τα Βόρεια Προάστεια(μην ακούσω κάνα Gucci)και είμαι 19…Από μουσικές προτιμήσεις ακόμα ψάχνομαι,αλλά κλασσικά πράγματα(deep purple, led zeppelin-αυτούς θεωρώ εισηγητές στο metal…τι black sabbath και πράσινα άλογα…οι led διδάξανε-guns en roses, rory, europe κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ)και alternetive νότες(papa roach , linking park, hoobastank κτλ κτλ) τα ακούω πολύ άνετα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας…Τώρα τελευταία έφαγα κόλλημα με ατμοσφαιρικό(δεν προλαβαίνω να κατεβάζω…θα πάρω εξωτερικό σκληρό να κατεβάζω από σχολή…χεχεχεχε)και με τους disturbed…

Ουφ…καλή η ανάλυση???

Ola ta lefta mazestix , ola ta lefta

Giannis, 24 apo Nikaia. Diavazo edo kai kana dimino peripou, meta tin sinavlia twn sepultura, kai leo “den kano kai kana register na leo kai go ta dika mou pou kai pou”…kai edo eimai!!

Xarika!! :slight_smile:

Καλώς ήρθες λοιπόν!

yep,welcome!!

den sas sustithika toso kairo. ksexastika :stuck_out_tongue:
Stelios, 26 apo L.A. (koinws Lekanopedio Attikhs)
agaphmenos mou kallitexnhs einai o rouvas ton opoion kai 8aumazw aperiorista! (joking e, min arxisoun ta doulemata meta, sas efaga :stuck_out_tongue: )

Σ’αρέσει ο Ρουβάς, νια νια νια νια νια

Χεχεχεχε… εμένα μ’αρέσει η Κοκκίνου! Έχω ένα cd κρυμμένο στ’αμάξι και το βάζω όταν είμαι μόνος! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ti xamos pou ginetai (kai) s’auto to thread re paidia… 8O

Tespa :stuck_out_tongue: ,Eleanna apo Krhth,15(VIP previously known as 'QuietNiagara as well :?)

Psaxnomai sunexws gia kainourgia pragmata oso afora th mousikh,pros to paron agaphmenes mpantes oi Carcass,Led Zeppelin,Pink Floyd,Sonic Youth,Converge,Godspeed You Black Emperor!,Nine Inch Nails,Tool,Possessed,Merzbow,Masonna(sic),Whitehouse,
Tool,Dream Theater,Opeth,Skinny Puppy,King Crimson,80’s Metallica,Cradle Of Filth,Emperor,Morbid Angel.

Γυναικα εισαι ? 8O

semnaaaaaa
koritsi 15 etwn einai

(erxomai krhth suntoma, tha ta poume :smiley: )

Κώστας από Πετρούπολη(όχι Ρωσσίας),16 παρά κάτι και ακούω τέτοια μουσική 20 χρόνια(!!!).Μέχρι το καλοκαίρι 2003 ορκισμένος εχθρός των καφροσχημάτων ώσπου έπεσε στα χέρια μου το Deliverance των Opeth και όλα άλλαξαν ριζικά…προσωπικά κολλήματα:queen,candlemass,opeth,king diamond,spiritual beggars,…και το σουφλέ της μητέρας μου.

Tωρα ρε Ηλια πεσμου να μην το πω … Up The Irons … στειλε μια μεριδα απο το sufle … γιατι με εχει ψιλοκοψει η πεινα …!!!

Τόσο καιρό ούτε εγώ σας συστήθηκα… :cry: :oops:
ΕΛΕΝΑ (14 χρονών)…nice to meet you all!

Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα :cry: …όχι οτι θα έδινα αν υπήρχε :twisted:
Μήπως θέλεις Opeth 8O 8O