Ωραία, καλά τα είπατε όλοι, άλλοι την έχουνε δει σε στύλ, εγω γουστάρω να χτυπιέμαι και στην τελικη ήξερες που πας, και άλλοι είναι μη μου άπτου, και τους φταίνει όλοι και όλες.
Να πω και εγω οτι είμαι 30 χρονών και έχω δει κανα 100 Live σε Ελλάδα και εξωτερικό, και αυτο που έγινε στους AC/DC ήταν αναμενόμενο και όχι τίποτα το βάρβαρο. Προσωπικά απο ένα σημειο και μετα, κουράστηκα - εχω εγχειρισμένο γόνατο- αλλά παρόλαυτά, έφαγα πολυ σπρώξιμο, έφαγα κανα 3 μασχάλες στη μούρη αντρικες και γυναικίες, δίπλα μου ήταν ένας τυπάς ο οποιός άναβε τσιγαριλίκια το ένα μετα το άλλο, σε σημείο που μαστρουρωσα, πέινασα, δίψασα κ.α. σε κάποια φάση πέρασε απο δίπλα μου,μια παρεά αγοριών , μέσα στο μπήχλα και τον ιδρωτα και χωρις μπλουζάκια και σαν βδέλες, κολλούσαν απο όλους μέχρι να πάνε εκεί που θέλαν να πάνε, αλλα και πάλι κάνεις τουμπεκι πιστέυω, κάτι τέτοια συμβάντα ειναι αναμενόνα σε συναυλίες, μέταλ και ροκ. Δεν μπορείς να πεις στον άλλον ρε φίλε και εγω γουστάρω, αλλά, δεν κάνω έτσι !
Διπλα μου ήταν ένας τυπάς φαλακρός, ο οποίος, εκτος οτι ήταν γυμνός, απο τη μέση και πάνω, έπαιζε air guitar τόσο πολύ που σε κάποια φάση πίστεψα οτι έχει κιθάρα, αλλά ειναι αόρατη, και ήθελε δική του μια ακτίνα 3 μέτρων τουλάχιστον. Ε, αυτος έφαγε Χ.
Ο κολλητος μου που ήταν δίπλα μου, σε κάποια φάση τον είδα να λογοφέρει με έναν τυπά, διότι αυτος ο τυπάς, ερχόταν/περίμενε σε κάθε πιασάρικο riff και απλά έσπρωχνε, απλά εσπρωχνε για να ξεκινησε η φάση . 'Εφαγε και αυτος Χ για τον απλό λόγο οτι κάνεις άλλος σε εκεινη την χρονική στιγμη και το μέρος δεν ήταν σε διαθεση πιτ. Εφαγε Χ και το καταλαβε πολυ καλα απο τον φίλο μου που τυχαίνει να είναι 140 κιλα και 198 εκατοστα.
Το διαταύτα, ειναι οτι, οταν πας σε μια συναυλία μέταλ ή ροκ, περιμενεις διάφορα τέτοια, όχι με πάτησες όχι, κάνεις headbanging και δεν βλέπω κ.α. αλλά, αυτα είναι τα ελάχιστα που μπορουν να συμβουν.
Δυστηχως υπάρχουν τα τσογλάνια,γιατι τσογλάνια είναι, που πάνε σε ένα Live μονάχα για τα πιτ και για άλλα περίεργα.
Εσείς που πήγατε μπροστά, δεν θα πώ καλα να πάθετε, διοτι μπορεί να πέσατε σε κανα μαλάκα ο οποίος ή πήγε για το πίτ, σου λεει μπροστά είμαι παίζουν οι AC/DC, ή ήθελε να πιάσει τα απόκρυφα μέρη της κάθε γκόμενας, αλλά σίγουρα αυτο που έγινε μπροστα, δεν είναι για γκρίνια΄, έτσι πιστευω.
Οσο αφορά το εξωτερικο, κάποιος που ανέφερε κάτι πιο πάνω, να πώ οτι πριν απο αρκετα χρόνια ήμουν σε ένα Live των Opeth και είχα μαζί μου τη φίλη μου, και τις λέω, θές να πάμε κάγκελο, εντελως κάγκελο ομως. Μου λεει πάμε, την τυλίγω κανονικα με τα χέρια μου, και αρχιζω να πηγαίνω πηγαίνω, ωσπου έφτασα κάγκελο και κάθησα εκει. Η φίλη μου - άσχετη με το μέταλ - τα είδε όλα κανονικα και φοβηθηκε πάρα πολυ, εγω το μόνο που έκανά ήταν το αναμενόμενο να την κρατάω να μην πέσει, δεν απαιτησα απο κανεναν, να σταματήσει το πιτ, και τα σπρωξηματα και το headbanging διοτι έμενα μου γκάυλωσε να πάω την φίλη μου μπροστα.
Με λίγα λόγια ρε παιδια, αμα εισαι μέσα στο χαμο στα πιτ και στα φλεγόμενα τειχη πως τα λένε και δείς έναν άκυρο,και μη μου άπτου, τι κάνεις, σταματας το πιτ, ή αναρρωτιέσαι τι δουλειά έχει αυτος εδω ;