Ανεκδοτάκια

Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:

• Μπαμπά, τι είναι η πολιτική;
    Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
  • Κοίταξε παιδί μου… Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.

Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.

Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας.

Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;

• Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.

Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει
κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και
βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί…
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους
θορύβους…πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα
τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!

• “Τι να κάνω;”, σκέφτεται, “να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την
    υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το
    μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω…”

Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο
μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:

• Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;

• Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.

• Και τι συμπέρασμα έβγαλες;

• Όταν η κυβέρνηση κοιμάται,

το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη,

η κοινή γνώμη αδιαφορεί,

και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!!

Τό Μάθημα!

Ημουν ευτυχισμένος. Η κοπέλλα μου κι εγώ βγαίναμε πάνω από ένα χρόνο και μόλις αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας μας βοήθησαν με κάθε τρόπο, οι φίλοι μου με παρότρυναν και η κοπέλλα μου ήταν ένα όνειρο!

Ενα μόνο με απασχολούσε: Η πεθερά μου. Ηταν γυναίκα καριέρας, έξυπνη, ομορφη και σέξι και μερικές φορές με φλέρταρε κάνοντάς με να νιώθω αμήχανα.

Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της να γράψουμε τις προσκλήσεις του γάμου. Έτσι πήγα.Ηταν μόνη της και όταν έφτασα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε κάποια αισθήματα για μένα και επιθυμίες που δεν μπορεί να κατανικήσει. Ετσι πριν παντρευτώ και δεθώ μόνιμα με την κόρη της θα ήθελε να κάνουμε έρωτα έστω μια φορά μόνο.

Τι να έλεγα… Ημουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Ετσι, μου είπε, “πάω στην κραβατοκάμαρα και αν θέλεις κι εσύ έλα σε περιμένω”. Εμεινα αποσβολωμένος να κοιτώ τον υπέροχο πισινό της καθώς ανέβαινε τις σκάλες. Για 1-2 λεπτά έμεινα ακίνητος και μετά προχώρησα προς την εξώπορτα.Την άνοιξα και βγήκα έξω.

Ο πεθερός μου ήταν εκεί και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και μου είπε πολύ χαρούμενος ότι πέρασα το μικρό τους τέστ, ότι δεν θα έβρισκαν καλύτερο σύζυγο για την κόρη τους και με καλωσόρισε στην οικογένεια.

Οσο για μένα… το μάθημα που έμαθα ήταν:

.

.

Πάντα να κρατώ τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο

Γιατι η Πιτσα Παπαδοπουλου αρνηθηκε να παντρευτει το Χαρη Ρωμα.

Για να μη τη λενε Πιτσα Ρωμα:p

Τα σπασε!!! ^

Ηταν ο Χριστος και του λενε οι μαθητες του:

• Δασκαλε, διδαξε μας…
  • Ενταξει. f(x)= ax2 + bx + c
  • Μα τι ειναι αυτο?! , τον ρωτανε με απορια.
  • Παραβολη!

Ενα για τους τεχνολογικους/θετικους αντε και για τους μαθηματικους8):p:

-Ποσα παιδια εχει ο Βοlzano?

Toυλαχιστον ενα!:smiley:

Tώρα που γυρνάει το μαθηματικό:
Κάνουν πάρτι όλες οι συναρτήσεις, όποτε γίνεται χαμός στην πολυκατοικία. Σε κάποια φάση ανεβαίνει πάνω η παράγωγος και φωνάζει: “Θα κλείσετε τη μουσική μη σας παραγωγίσω όλους”
Και πετάγεται η e^x: “Θα μου κλάσεις τα @@”
:expressionless:

^^
:lol:

Sweeeet!

:lol::lol::lol::lol:

Kαι απαντα η παραγωγος: " Και ποιος σου πε οτι παραγωγιζω μονο ως προς χ":stuck_out_tongue:

Ποσο φυτα μπορει να ειστε?

χαχαχαχ αυτό δεν το ξέρα σαν απάντηση.Γενικά τα σπάει το ανέκδοτο…:lol::lol::lol:

Now playing: Soulfly - Back To The Primitive
via FoxyTunes

στη ποζερια σου εσυ!:stuck_out_tongue:

Μου το χάλασες ρε γαμώτο… Ήθελα να το βάλω μετά για να φανώ πιο έξυπνος… :lol:

ΠΟΖΕΡ ΟΡ ΝΤΕΘ

Ο μικρός Ριρίκος (μικρός, τρόπος του λέγειν, 18 χρονών μαντράχαλος) είχε μπουχτίσει πια με τη ζωή του. Από τη μία χυλόπιτα στην άλλη πήγαινε όλα αυτά τα χρόνια. Η μία τον έκανε κολλητό, η άλλη του έδινε θάρρος στην αρχή και μετά τον ξέκοβε κτλ. Δεν ήξερε τι άλλο να κάνει. «Είναι όλες πουτάνες» έλεγε από μέσα του κι έτσι μάζεψε τα συμπράγκαλά του σε μια βαλίτσα και κίνησε να βρει τη γη των ονείρων του.
Περπάταγε, περάταγε, περνούσε από ερήμους, από ζούγκλες, από χιονισμένα βουνά? Είχαν περάσει μήνες, ίσως και χρόνια. Ο μικρός Ριρίκος είχε απογοητευτεί. Ήταν έτοιμος να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στη ζωή του. Ώσπου στο τέλος της στροφής, τι να δει; Ένα αιδοίο να τον καλωσορίζει.

«Καλώς σε βρήκαμε στη χώρα μας, ξένε. Εδώ θα βρεις ό,τι ονειρεύεται ένας άνδρας!»

Πράγματι, στους δρόμους έβλεπε να κυκλοφορούν κι άλλα αιδοία, οπίσθια. Λίγο πιο πέρα ένα ζευγάρι στήθη διέσχιζε το φανάρι. Κάτι μπούτια κάθονταν ανέμελα σε ένα παγκάκι και αερίζονταν.
Τέλεια, σκέφτηκε ο Ριρίκος. Εδώ θα μείνω. Είναι παράδεισος. Και κυρίως, δεν υπάρχει πουθενά γυναικείο στόμα και γυναικείο μυαλό!!

«Διάλεξε σε ποιανού το σπίτι θα μείνεις Ριρίκο. Εδώ είμαστε πολύ φιλόξενοι.»
«Θα μείνω σπίτι αυτού του μαστού εκεί πέρα. Αυτού με τη μεγάλη ρώγα!» λέει όλο χαρά ο Ριρίκος.

Για να μην τα πολυλογούμε, πάει και εγκαθίσταται εκεί πέρα. Ώσπου μια μέρα χτυπάει το κουδούνι.
«Ριρίκο, πήγαινε να δεις ποιος είναι!»
Πάει ο ριρίκος, κοιτάει απ? το ματάκι και βλέπει κάτι μαντράχαλους μαλλιάδες με αγριεμμένες φάτσες. Τρελαίνετε ο Ριρίκος και βάζει μια φωνή:

Μαστέ ειν? οι Rotting Christ!!

Δεν εισαι αστειος.

Πάει ένας τύπος σε ένα εστιατόριο, παραγγέλνει, έρχεται ο σερβιτόρος, και του αφήνει μια σαλάτα με ντομάτες, κρεμμύδια, αγγούρια, φέτα, και πάνω πάνω έχει κάτι μικρές κεραίες, αναμεταδότες, δορυφορικά πιάτα κλπ. -τι είναι αυτό ρε φιλε? -σαλάτα κύριε. -καλά, βλαμένος είσαι, τι σαλάτα είναι αυτή?? -Χορτιάτικη.

Τώρα;

Εχω ανατριχιασει πολλακις απο τη στιγμη που το διαβασα,2 ωρες πριν.
Καταπληκτικο ανεκδοτο.

Αυτο με τους RC είναι χειρότερο και απο αυτο με το άλογο που πάει στο φούρνο !

Γιατι βγηκαν οι ασπρες σοκολατες ?

[SPOILER] για να λερωνονται και οι μαυροι

:cold:[/SPOILER]