Ανεκδοτάκια

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΕΠΟΣ!!!

μου το ειπε ενας φιλος μου τις προαλλες…
Σε ένα ιατρικό συνέδριο?

?Ενας Ισραηλίτης γιατρός λέει:

• Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε ένα άλλο και σε 6 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Γερμανός γιατρός λέει:

• Αυτό δεν είναι τίποτα. Στη Γερμανία βγάζουμε μέρος από τον εγκέφαλο ενός ατόμου, το βάζουμε σε ένα άλλο και σε 4 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!

Ένας Ρώσος γιατρός πηγαίνει στο βήμα και λέει:

• Ούτε αυτό είναι τίποτα. Στη Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε τη μισή καρδιά από ένα άτομο, τη βάζουμε σε ένα άλλο και σε 2 εβδομάδες και οι δύο ψάχνουν για δουλειά!

Ακούγοντας όλα αυτά ο Έλληνας γιατρός απαντάει:

• Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες! Είστε όλοι πολύ πίσω! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και δίχως όρχεις, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα? όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!

Τις κρυοκωλιες μου πρεπει να τις μοιραζομαι.

ΝU Εθνικός Δρυμός

Λύκοι Παρκ

τωρα και σεις, και γω, μπορουμε να παμε για υπνο
:bye:

Πω, γελασα μ’αυτο. :expressionless:

το παρακατω μαλλον θα το καταλαβουν οσοι εχουνε περασει απο κρητη…οι υπολοιποι δεν ορκιζομαι!!

πως λεγεται ο σκυλος του λουκι λουκ?

κουλουκι λουκ

\:D/:cold:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,γάμησεεεεε

Α

-Ti σχέση έχει το στρινγκ με το τάνγκα ?

-όση ο Στινγκ με τον Τράγκα !

Β

Πότε γιορτάζει ο Ρόκυ Μπαλμπόα ?

Του Αη-οφ δε τάιγκερ

δυο μπαλονια πετανε στην ερημο…και λεει το ενα…προσεχε…ειναι ενας κακτος μπροστα…και λεει το αλλο

ποιος κακτοςςςςςςςςςςςςςφςςς

λοιπον, να ενα καλο…δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει

-ηταν σε ενα αεροπλανο ενα ποντιος, ενας παπας και ενας μπαφιαρης
και ξαφνικα κατι παθαινει το αεροπλανο και αρχιζει να πεφτει.παιρνει γρηγορα ο πιλοτος ενα αλεξιπτωτο και την κανει…
μενουν 2 αλεξιπτωτα για τους αλλους.παιρνει γρηγορα ενα αλλο ο ποντιος και φουνταρει στο κενο
μενουν ο παπας με τον μπαφιαρη με ενα αλεξιπτωτο.ο παπας ως σωστος χριστιανος θυσιαζεται για τους αλλους, και λεει στον μαστουρη να το παρει.
-χαλαρωσε παπα, του κανει ο μαστουρης
-παρτο παιδι μου , εγω την εχω ζησει τη ζωη δεν πειραζει, παρτο εσυ που εισαι νεο παιδι να σωθεις!
-κουλαρε παπα…
-μα παρτο πριν πεσουμε!!!

κουλαρε παπα, ο ποντιος πηρε το sleeping bag…

λιγο κρυο αν το διαβαζεις αλλα αν με ακουσεται να το λεω απο κοντα θα γαμηθειται στα γελια:D

Το παρακατω ειναι ενα επικαιρο και μακαβριο…και ολιγον σκατοψυχο!

[SPOILER]Seriousleh…[SPOILER]it is …rather…tasteless.[SPOILER]H Farrah fawcett πεθαινει και παει στο Παραδεισο…Την υποδεχεται με χαμογελο ο αγιος Πετρος και την καλωσοριζει στην αιωνιοτητα…

• “Τεκνον μου” της λεει “Ειχες ενα ασχημο θανατο και δεν προλαβες να παντρευτεις”
  • “Ναι” του απαντα εκεινη λυπημενη.
    _“Θα μπορεσεις ομως αντ’αυτου να κανεις μια ευχη για το ευρυτερο καλο στον κοσμο που ησουν και θα την πραγματοποιησουμε”! λεει ο Πετρος

Μετα απο λιγη σκεψη,η Farrah ειναι ετοιμη να κανει την ευχη της.

Λεει:

-“Ευχομαι ολα τα παιδια του κοσμου να σωθουν απο τις κακες καταστασεις κα να ζουν χαρουμενα και ευτυχισμενα”!

Μετα απο λιγο, πεθανε ο Michael Jackson…[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

πεθανε και η farah fawcett??? αιντεεε

Σκαει ενας τυπος σε ενα μπαρ…Πλησιαζει στη μπαρα,καθεται και αφηνει στη διπλανη καρεκλα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι τσιμεντο.Ακουει τον θορυβο ο μπαρμαν ερχεται προς το μερος του,βλεπει ολον αυτον τον ογκο και τα χανει…

Παει προς τον τυπο και τον ρωταει διστακτικα “τι…τι θα θελατε?”.Κι ο τυπος απανταει αταραχος…“πιασε 2 ποτακια…ενα για μενα κι ενα για τον δρομο”.

.

:lol::lol::lol:

Ωραιο παπαρδελιτο, εγραψε !!! :respect:

Πως χτίζεται ένα μπουρδ*λο;

Πετρούλα Πετρούλα!

Disclaimer: Δεν έχω πρόβλημα με την κοπέλα, αλλά είναι αστείο όπως και να το κάνουμε :lol:

εαν με καποια κοπελα θα πρεπε να χουμε προβλημα αυτη ειναι η Πετρουλα…

το’χω ξανακουσει αυτο…για τη φημη λεω

nope, never heard of it… anyway, όπου το’χω πει το θεωρούσαν αστείο.#-o

ειναι αστειο…απλα εδω εχει ξαναειπωθει λιγες σελιδες πιο κατω νομιζω.!

True, δυστυχως.
Ειχε φαει και μαχαιρια απο ενα αλλο ντιλερι.

Και επειδη ειμασταν στην ιδια ταξη και την ξερω απο το γυμνασιο, το μπουρδελο εχει γινει ηδη ουρανοξυστης.:lol:

Δεν γνωριζω τι κανει η Πετρουλα, αλλα καλο θα ηταν τετοια πραγματα να μην λεγονται στο forum γιατι σηκωνουν και μηνυσεις… μην βρουμε κανα μπελα ομαδικο δλδ…:roll: