Ανεκδοτάκια

τι είπανε δύο οδοντογλύφίδεσ όταν είδαν στο δρόμο ένα σπίρτο?
-ωπ κοιτα το κεφάλα.

τι είπανε δύο οδοντογλύφίδεσ όταν είδαν στο δρόμο μια καρφίτσα?
-ωπ ο robocop!!!

ακυρίλες…

Pax αλητεία.

Ακυριλα ΙΙ: Περπαταει ενα χταποδι κ ενα πεπονι στο δρομο. Καποια φαση περναει ενα αυτοκινητο κ λιωνει το πεπονι. Εκεινη την ωρα λεει το χταποδι… “Pepowned”!!

:expressionless: _______

^

Σωστη αντιδραση!

Σωστή αντίδραση θα ήταν να ερχόμουν εκεί και να έπεφτε ξύλο.

Κοπιασε… :stuck_out_tongue:

Ηράκλειο?

Ακριβως! :stuck_out_tongue:

Ελα σπαμινγκ οφφ!

Ταφ κάπα?

Τι ταφ καπα ρε;

Ένας λογιστής γυρνά αργά στο σπίτι του μία νύχτα:

• Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα; ρωτά η γυναίκα του.
  • Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε. Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.
  • Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;
  • Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα, λέει αυτός περήφανα.
  • Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;
  • Μπα, είχα τους λόγους μου. Πρώτος μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται, δεύτερον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου, και τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ

καλο ηταν…
δεν τρελαθηκαμε κιολλας αλλα γελασαμε ως ενα σημειο…
παρτε ενα…

Ενα ζευγαρι εχει μολις κανει ερωτα για πρωτη φορα στην κρεβατοκαμαρα της γυναικας και ξαπλωνουν κι οι δυο εξαντλημενοι κι αγκαλιασμενοι.
Σε καποια στιγμη τα ματια του νεαρου πεφτουν πανω στην κορνιζα που βρισκεται στο κομοδινο. Ειναι μια φωτογραφια ενος αντρα αρρενωπου , με γενεια και πονηρο χαμογελο.
" Δεν πιστευω να εισαι παντρεμενη…" κανει ο νεαρος " και να ειναι o αντρας σου αυτος? "
" Οχι , χαζουλη , δεν ειναι ο αντρας μου , δεν ειμαι παντρεμενη " του απαντα εκεινη.
" Τοτε καποιος ιδιαιτερος γκομενος ? " ξαναρωταει εκεινος διστακτικα.
" Οχι , οχι , που παει ο νους σου…"
" Αδερφος , πατερας σου , θειος ? "
" Τς , τς , τς…μαντεψε ξανα " τον τσιγλαει εκεινη.
" Μμμμ…καποιος φιλος σου αγαπημενος τοτε? " aναρωτιεται πλεον ευλογα ο
νεαρος.
" Οχι βρε ανοητο παιδι , εγω ειμαι , πριν την εγχειριση!"

Προβλεψημο κ κρυο…

μαλακα κρυο

ε αει στο διαλο κρυοκωλοι!!!
αυτο ηταν για ζεσταμα ρεεε νιωστε!:stuck_out_tongue:

Kαποιος ήθελε να πηδήξει μια γκόμενα,που δούλευε στο ίδιο γραφείο με αυτόν και του άρεσε πάρα πολύ, αλλά αυτή είχε γκόμενο και δεν δεχόταν.
> Μια μέρα,ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, άν καθόταν να την πηδήξει.
> Αυτή αρνήθηκε.
> Τότε της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος.
> Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα,αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει αυτός θα είχε τελειώσει.
> Η γκόμενα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει τον γκόμενο της. Έτσι τηλεφώνησε στον γκόμενο της και του εξήγησε την περίπτωση.
> Εκείνος της λέει: ΟΚ ζήτησε 200 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει να κατεβάσει ούτε τα παντελόνια του.
> Η γκόμενα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 200 Ευρώ και ο τύπος συμφωνεί.
> Μετά από μισή ώρα ο γκόμενος της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να δει τι έγινε.
> Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί και ρωτάει τι έγινε…
> Και αυτή λαχανιασμένη του απαντάει:‘Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα’.
> ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδήξουν, να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική πρόταση πριν συμφωνήσεις

τα ανεκδοτα με ηθικο διδαγμα στο τελος ειναι 100% αεισ

χαχαχαχαχαχαχ γοδσμασκγρ γελάσαμε. όχι με τα κρύα ανέκδοτα σου αλλά με το να λες στους άλλους ότι είναι κρύοκωλοι. όχι ότι δεν είναι αλλά δεν είσαι και ο καταλληλότερος για να το πει.

οκ
οταν εχεις τα κοτσια να μου το πεις με μαυρα γραμματα,
τα λεμε.

[SIZE=“5”]όχι με τα κρύα ανέκδοτα σου αλλά με το να λες στους άλλους ότι είναι κρύοκωλοι. όχι ότι δεν είναι αλλά δεν είσαι και ο καταλληλότερος για να το πει[/SIZE]