Ανεκδοτάκια

Ένα ζευγάρι ονειρευόταν να κάνει ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη. Επειδή όμως ήταν σπάταλοι και δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα λεφτά, αποφάσισαν να αγοράσουν έναν κουμπαρά και, κάθε φορά που έκαναν έρωτα, να ρίχνουν μέσα 10 ευρώ. Έτσι και έγινε. Πέρασε ένας χρόνος και είπαν να ανοίξουν τον κουμπαρά.

• Παράξενο, λέει ο σύζυγος. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα, έριχνα στον κουμπαρά 10 ευρώ. Εδώ, όμως, βλέπω πάρα πολλά χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ!
  • Γιατί σου φαίνεται παράξενο; απαντά με ύφος η γυναίκα του. Νομίζεις πως όλοι οι άνδρες είναι τόσο τσιγκούνηδες όπως εσύ;

Λέει ο άνδρας στην γυναίκα του:

• Βαλε το παλτό σου, αγάπη μου, θα πάω στο μπαρ.
  • Θα με πάρεις μαζί για ένα ποτό; απαντάει χαρούμενα η γυναίκα.
  • Μην λες βλακείες, της απαντάει… Θα κλείσω το καλοριφέρ.

Το παντρεμένο ζεύγος κάθεται στην παράλια. Περνάει ένας τύπος με ένα μικροσκοπικό μαγιό. Γυρίζει ο άνδρας και λέει στην γυναίκα του:

• Τι λες; Να φορέσω κι εγώ ένα τέτοιο;
  • Όχι, απαντάει αυτή.
  • Και γιατί όχι; ρωτάει πειραγμένος ο άνδρας. Δεν έχω τίποτα να κρύψω! Και η σύζυγος:
  • Αυτό είναι το πρόβλημα!

Ένα ζευγάρι πηγαίνει στο θέατρο να παρακολουθήσει μια παράσταση.
Φτάνοντας ο σύζυγος δίνει τα εισιτήρια στην ταξιθέτρια να τους πει τις θέσεις τους.
Εκείνη προσπαθεί μέσα στο σκοτάδι και τελικά μετά από ένα λεπτό τους λέει

• Μα κύριε μου, αυτά τα εισιτήρια είναι για την χθεσινή παράσταση
    Τότε ο σύζύγος γυρίζει στην γυναίκα του και της λέει με παράπονο…
  • Και σου έλεγα να ετοιμαστείς πιο γρήγορα!

τα σπασανε. :lol:

Eίναι δυο αδέρφια ο Ιτς και ο Ατς.
Eνα πρωί πρίν πάνε στο σχολέιο ρωτάει η μητέρα τον Ίτς:

• τι να σου φτίαξω παιδί μου να πάρεις μαζί σου στο σχολείο?
    -να ρε μαμά βάλε ψωμί , τυρί.ζαμπόν, ντοματούλα λιγο μαρούλι και μαγιονέζα και είμαστε οκ.
    Tο φτίαχνει λοιπόν η μαμά και έρχεται η σειρά του Άτς να τον ρωτήσει:
  • εσένα παιδί μου τι να σου φτίaξω να πάρεις μαζί σου?
  • μμμμ… να μωρέ… φτιάξε ένα σαν του Ίτς…

:lol: Kαλό.Λοιπόν είναι ένας τύπος,Σάββατο βράδυ,πάει σε ένα club και πάει στον barman.Τι θα πάρεις?Τον ρωτάει…Ενα τοστ απαντάει αυτός…Μουαχαχααχαχ ο barman και οι θαμώνες…Τι μαλάκας είναι αυτός…ΠΗΡΕ ΤΟΣΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ… 8)

Ξυπνάει μια γυναίκα μέσα στα άγρια χαράματα και βρίσκει τον άντρα της να κλαίει απαρηγόρητος.

• Τί έχεις άντρα μου; του λέει.
  • Θυμάσαι πριν 20 χρόνια που μας έπιασε ο πατέρας σου στον αχυρώνα και μου είπε ή την παντρεύεσαι την επόμενη κυριακή ή σε βάζω φυλακή;
  • Ε, να… Τώρα θα είχα βγει!!

Ένα πουλί πετούσε προς τις ζεστές χώρες γιατί ήταν χειμώνας. Πάγωσε όμως από το κρύο και έπεσε στο χώμα. Μια αγελάδα που περνούσε από εκεί το έχεσε. Το πρωί βγήκε ο ήλιος, τα σκατά ζεστάθηκαν και το πουλί ξεπάγωσε. Από τη χαρά του άρχισε να κελαηδάει. Έτσι το άκουσε ένας γάτος, το έβγαλε από τα σκατά και το έφαγε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Όποιος σε βάζει στα σκατά δεν είναι πάντα εχθρός σου και όποιος σε βγάζει δεν είναι πάντα φίλος σου. Επίσης όταν χαίρεσαι, να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Παίρνει ένας βλάχος σε ροζ-γραμμή.
Ακούγεται μία ωραία γυναικεία φωνή που λέει όλο υπονοούμενα:

• Έλα μωρό μου, μίλα μου βρώμικα…
    Και λέει ο βλάχος:
  • Σκατά!

Ο Δεκάλογος του τεμπέλη

1. Αγάπα το κρεβάτι σου ως εαυτό.
  2. Αναπαύσου την ημέρα ώστε να απολαμβάνεις τον ύπνο το βράδυ.
  3. Όταν δεις κάποιον να ξεκουράζεται βοήθησε τον.
  4. Κάθε δουλειά είναι μια προσπάθεια που πρέπει να αποφεύγεται.
  5. Μη κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο.
  6. Κάνε το δυνατόν λιγότερες κινήσεις.
  7. Ό,τι θα έπρεπε να κάνεις άσε να το κάνει κάποιος άλλος.
  8. Κανένας δεν πέθανε από υπερβολική ανάπαυση.
  9. Αν αισθανθείς τη διάθεση για εργασία ξάπλωσε και περίμενε να σου περάσει.
  10. Ενθυμού: «Ζούμε για να ΑΝΑΠΑΥOΜΑΣΤΕ»

Τα σημαντικότερα ερωτήματα της ανθρωπότητας :

• Αφού το κολύμπι αδυνατίζει, τί λάθος κάνουν οι φάλαινες ;
  • Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο ;
  • Γιατί όταν παίρνουμε λάθος τηλέφωνο η γραμμή δεν είναι ποτέ κατειλημένη ;
  • Γιατί πριν επισκεφτούμε ένα μέντιουμ πρέπει να κλείσουμε ραντεβού ;
  • Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς Κελσίου και αύριο κάνει δύο φορές περισσότερο κρύο, πόσο κρύο θα κάνει αύριο ;
  • Γιατί η λέξη “μονοσύλλαβη” είναι πεντασύλλαβη ;
  • Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν αμέσως κάποιον που τους λέει ότι ο ουρανός έχει 400 δις αστέρια, ενώ όταν τους πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πάνε και το ελέγχουν με το δάχτυλο ;
  • Γιατί η λεμονάδα αποτελείται από συντηρητικά, όταν το απορρυπαντικό για τα πιάτα περιέχει πραγματικό χυμό λεμονιού ;
  • Με τί ταχύτητα απλώνεται το σκοτάδι ;
  • Υπάρχει άλλη λέξη για το “συνώνυμο” ;
  • Αν ένας σχιζοφρενής απειλεί να αυτοκτονήσει, μπορεί να κατηγορηθεί για ομηρία του εαυτού του ;
  • Γιατί δεν υπάχει γατοτροφή με γεύση ποντικιού ;
  • Πώς θα ήταν οι καρέκλες αν τα γόνατά μας λυγίζαν ανάποδα ;
  • Γιατί ένα βενζινάδικο που είναι 24 ώρες ανοιχτό έχει κλειδαριά στην πόρτα ;
  • Γιατί η “συντόμευση” είναι τόσο μεγάλη λέξη ;
  • Γιατί κατά την θανάτωση των βαρυποινιτών στις ΗΠΑ με ένεση απολυμαίνουν τις βελόνες ;
  • Γιατί το ξυνόγαλα έχει ημερομηνία λήξης ;
  • Γιατί τα αεροπλάνα έχουν σωσίβια αντί για αλεξίπτωτα ;
  • Πώς έρχεται ένας χιονοκαθαριστής το πρωί στη δουλειά του ;
  • Αφού το μαύρο κουτί των αεροπλάνων δεν παθαίνει τίποτα κατά τη σύγκρουση, γιατί δεν φτιάχνουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό ;

:? :?

Ήταν μια φορά στις ΗΠΑ ένας άνεργος που έψαχνε για δουλειά. Πήγε, λοιπόν στη microsoft και ζήτησε να τον προσλάβουν ως καθαριστή. Ο προϊστάμενος, τον έβαλε να κάνει μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του και τα πήγε καλά. Κατόπιν του πήρε τη συνηθισμένη συνέντευξη (interview) και αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος του είπε:

• Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σας προσλάβει. Δώστε μας το e-mail σας για να σας στείλουμε ένα έντυπο να συμπληρώσετε και να σας πούμε πότε και πού θα πρέπει να παρουσιαστείτε.
  • Αχ, ξέρετε δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι μου και φυσικά ούτε και e-mail.
  • Τι!!! Δεν έχετε e-mail κι έχετε το θράσσος να ζητάτε εργασία στη Microsoft!!! Αν δεν έχετε e-mail κύριε για τη Microsoft δεν υπάρχετε!

Απελπισμένος ο άνθρωπος φεύγει. Στη τσέπη του είχε μόνο 10$. Πήγε λοιπόν στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε ένα καφάσι με 10 κιλά ντομάτες. Αφού γύρισε από σπίτι σε σπίτι πούλησε τις ντομάτες και διπλασίασε το κεφάλαιο. Αφού το επανέλαβε αυτό άλλες τρεις φορές έφτασε τα 160$. Σκέφτηκε λοιπόν ότι έτσι θα μπορούσε να βγάλει το ψωμί του και έκανε κάθε μέρα αυτή τη δουλειά.
Σηκωνόταν όλο και πιο νωρίς το πρωί και επέστρεφε όλο και πιο αργά πολλαπλασιάζοντας συνεχώς το κεφάλαιό του.
Κάποια στιγμή αγόρασε καρότσι, αργότερα φορτηγό μέχρι που έφτασε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων των ΗΠΑ.
Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει μια ασφάλεια ζωής γι αυτόν και την οικογένειά του. Πάει λοιπόν σε έναν ασφαλιστή και αφού συμφώνησαν του λέει ο ασφαλιστής:

• Δώστε μου το e-mail σας να σας στείλω τα έγγραφα που θα συμπληρώσετε.
  • Α, ξέρετε, δεν έχω e-mail.
  • Δεν έχετε e-mail; Καλά έχετε χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία και δεν έχετε e-mail; Αναρρωτιέμαι τι θα ήσασταν σήμερα αν είχατε και e-mail.
  • Καθαριστής στη Microsoft

ΗΘΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

1. To ίντερνετ δεν είναι η ιδανική λύση στη ζωή.
  2. Αν θες να δουλέψεις σαν καθαριστής στη microsoft φρόντισε να έχεις e-mail.
  3. Ακόμα κι αν δεν έχεις e-mail, αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος
  4. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα μέσω e-mail έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις καθαριστής παρα εκατομμυριούχος.

E και???Προηχογραφημενα ειναι!!! 8) 8)

στις 4 το πρωι χτυπαει το τηλεφωνο.
-για σας ο power ranger ειμαι!!!
-ποιος power ranger???
-ο μπλε!!!

απλα θεος! :smiley:

ταυτόσημο

Πως θα λεγόταν αν ήταν Έλληνας…

ο Ritchie Blackmore ? … Ριχάρδος Μαυροπερισσότερος
ο David Coverdale ? … Δαυίδ Κοβερδέλιος
ο Bruce Dickinson ? … Βρούτος Πουτσομεσαγιός

Nick Cave and the bad seeds - Νικος Σπηλιας και οι κακοι σποροι
Jimmy Page - Δημητρης Σελιδας

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:
Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα.
Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη.
Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.
Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.
Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.
Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα.
Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;
Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.
Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό.
Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.
Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.
Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.
Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας.
Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.
Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες.
Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.
Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους.
Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού.
Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.
Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού.
Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.
Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.
Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.
Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.
Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.
Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.
Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες.
Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.
Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.
Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις όλα;;;
Και απάντησε ο Θεός,
Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση…

Αυτό μπορείς να το πεις και έτσι…

Δαυίδ Εξωφυλλοκοιλάδας!

Απογευματάκι Σαββάτου μπαίνει ένα νεαρό ζευγάρι σε ένα κοσμηματοπωλείο:
(αυτή) - Σου αρέσουν αυτά τα σκουλαρίκια μωρό μου;
(αυτός) - Ωραία είναι, αλλά μικρά βρε παιδί μου

• Μικρά ε; αυτά τι λες;
  • Καλύτερα αλλά εγώ θα έλεγα να δεις εκείνα, και δείχνει κάτι πλατινένια με διαμάντια.
    Ενθουσιάζεται η μικρή.
    Ο κοσμηματοπώλης το ίδιο αλλά διατηρεί μια επιφύλαξη γιατί ήταν μικροί και οι δύο και δεν έδειχναν και πολύ φραγκάτοι.
  • Πόσο έχουν;
  • Αυτά κύριε για σας 4000!
  • Ωραία θα τα πάρουμε (λιώνει η μικρή)
  • Πώς θα πληρώσετε κύριε;
  • Με επιταγή
    (φρικάρει ο κοσμηματοπώλης) - Ξέρετε κύριε, είναι πολιτική του καταστήματος να μη δεχόμαστε επιταγές αν δεν επικοινωνούμε πρώτα με την τράπεζα…
  • Καταλαβαίνω
  • Μήπως έχετε πιστωτική κάρτα;
  • Όχι. Λοιπόν κοιτάξτε τι θα κάνουμε, θα σας κόψω μια επιταγή τώρα, θα κρατήσετε τα σκουλαρίκια και τη Δευτέρα μόλις μιλήσετε με την τράπεζα, ορίστε και το κινητό μου, πάρτε με να περάσω να τα παραλάβω, τι λέτε;
    (ξαναλιώνει η μικρή που είχε αγχωθεί λίγο με τον κοσμηματοπώλη)
  • Βεβαίως κύριε κανένα πρόβλημα έτσι θα γίνει, ευχαριστώ πολύ, γεια σας!
  • Γεια σας
    Τη Δευτέρα σχετικά νωρίς το πρωί χτυπάει το κινητό του νεαρού και στην άλλη άκρη είναι ο κοσμηματοπώλης:
  • Καλημέρα κύριε!
  • Καλημέρα…
  • Ξέρετε κύριε υπάρχει ένα πρόβλημα με την επιταγή σας…
  • Ναι ε;
  • Ναι είναι ακάλυπτη όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να σας δώσουμε τα σκουλαρίκια…
  • Δεν πειράζει φίλε μου δε με νοιάζει, εγώ τώρα γάμ$#@%!..

Πάει ένας σε ένα περίπτερο για να αγοράσει προφυλακτικά. Λέει στον περιπτερά:
ΠΕΛΑΤΗΣ: Θέλω 100 κουτιά προφυλακτικά.
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Και που να τα βρω ρε φίλε 100 κουτιά από την ίδια μάρκα;
ΠΕΛΑΤΗΣ: Δεν πειράζει, από διάφορες μάρκες.
Μαζεύει ο περιπτεράς 100 κουτιά διάφορες μάρκες και του τα δίνει.
Πληρώνει ο πελάτης, τα παίρνει και φεύγει. Μετά από δύο μέρες γυρνάει ο πελάτης στον περιπτερά:
ΠΕΛΑΤΗΣ: Ρε φίλε πόσα κουτιά σου γύρεψα;
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: 100
ΠΕΛΑΤΗΣ: Εσύ πόσα μου έδωσες;
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: 100
ΠΕΛΑΤΗΣ: Λάθος μου έδωσες 99!!
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Εντάξει, ρε κύριος…εντάξει… να σου επιστρέψω τη διαφορά.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Τι να τα κάνω τα λεφτά ρε φίλε; Μου χάλασες το Σαββατόβραδο!

Τρεις φίλοι μετά από πολύ αλκοόλ βγαίνουν από το μπαρ και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη βραδιά τους σε ένα μπουρδέλο. Πάνε να μπούνε μέσα σε ένα μπουρδέλλο αλλά η τσατσά τους σταματάει. Πιάνει τους 2 από αυτούς και δείχνοντας τον τρίτο τους λέει ότι είναι πολύ μεθυσμένος και καμία από τις κοπέλες της δεν θα δεχτεί να πάει μαζί του. Το μόνο που μπορεί να κάνει τους είπε είναι να τον βάλει να σε ένα δωμάτιο με μια πλαστική γυναικεία κούκλα και ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Οι άλλοι δύο δέχτηκαν με το σκεπτικό ότι ο φίλος τους είναι πολύ τύφλα για να καταλάβει οτιδήποτε.
Την άλλη μέρα οι 3 φίλοι πάνε για καφέ και συζητάνε για την προηγούμενη βραδιά και την επίσκεψη στο μπουρδέλο. Λέει ο πρώτος:

• Εμένα η γκόμενα ήταν σίγουρα Γαλλίδα!
    Και που το κατάλαβες ρε μαλάκα, ρωτάνε οι άλλοι δυο.
  • Μου έκανε κάτι κόλπα γαλλικά, άλλο πράγμα!
  • Εμένα, λέει ο άλλος, ήταν Ισπανίδα. Μου έκανε ένα ισπανικό και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου!!
  • Εσένα τι ήταν, ρωτάνε γελώντας οι 2 πρώτοι στον φίλο τους που είχε πάει με την πλαστική κούκλα.
  • Εμένα ήταν σίγουρα μάγισσα!
  • Τι μάγισσα ρε μαλάκα, ακόμα μεθυσμένος είσαι, του λέει ο ένας.
  • Μάγισσα σας λέω. Μην επιμένετε. Αφού εκεί που τη φιλούσα και περνούσαμε καλά, όταν πήγα να της τον βάλω μου κάνει ένα φφσσσσστ και εξαφανίστηκε στον αέρα…
    :lol: :lol: :lol:

Λέξεις που δεν υπάρχουν στα λεξικά που κυκλοφορούν:

Απλυτήρι, το
Το ποτήρι που αφήνουμε δίπλα στο νεροχύτη για να πίνουμε νερό ώστε να μη βγάζουμε καθαρό από το ντουλάπι κάθε φορά. Να σημειωθεί ότι η λέξη δεν έχει πληθυντικό. Αν είναι πάνω από ένα, τότε λέγονται σκέτο ‘άπλυτα ποτήρια’.

Αφαναροψία, η
Οφθαλμολογική πάθηση ορισμένων Ελλήνων οδηγών κατά την οποία το κόκκινο και το πορτοκαλί των φωτεινών σηματοδοτών θεωρούνται αποχρώσεις του πράσινου, οπότε δεν προκύπτει λόγος να σταματήσουν.

Βρομιλί, το
Χρώμα που έχει πάψει να είναι χρώμα και είναι απλώς βρόμικο, το χρώμα της βρομιάς.

Γκαλαξίλα, η
Η χαύνωση και η κατατονία που σε πιάνει όταν ακούς Γκάλαξι FM για πάνω από δυο ώρες. Πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα στις εθνικές οδούς οφείλονται σε γκαλαξίλα.

Γουστέλλειψη, η
Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Δεγράφυλοι, οι
Ο στόλος των στυλό που φυλάμε στη μολυβοθήκη μας, παρότι έχουν πάψει από καιρό να δουλεύουν. Έχει παρατηρηθεί πως κάθε φορά που πρέπει να γράψουμε στα γρήγορα κάποιο τηλέφωνο ή μια άλλη πληροφορία, πιάνουμε δεγράφυλο και τσαντιζόμαστε, οπότε μας έρχεται να τους πετάξουμε. Παραδόξως όμως, δεν τους πετάμε αλλά τους ξανατοποθετούμε στη θέση τους.

Δολιοκλωστή, η
Ύπουλη κλωστούλα που κρέμεται από κάποιο είδος ρουχισμού και που μόλις τραβάς για να την κόψεις, καταλήγεις να ξηλώσεις το μισό ρούχο.

Επισκεπτολογίες, οι
Οι δικαιολογίες που εκφράζουμε για το χάος που επικρατεί σπίτι μας σε επισκέπτη προτού προλάβει εκείνος να πει τίποτα.

Ζαρχίδης, ο
Αυτός που κουνά τα ζάρια για 3 λεπτά, τα φυσά, τα ευλογεί, τους κάνει τρισάγιο και. εκνευρίζοντας μέχρι φόνου ή αυτοκτονίας τους συμπαίκτες του. Ζαρχιδιά. ‘Αν είναι ν’ αρχίσεις τις συνηθισμένες ζαρχιδιές σου, θα παίξω με τον Μπάμπη’, προειδοποίησε ο Μήτσος τον φίλο του στο καφενείο.

Ημιαλεξιβρέχομαι, ρ. αμετβ.
Μοιράζομαι με κάποιον την ίδια ομπρέλα, αφού υπάρχει μόνο μία, οπότε καταλήγουμε κι οι δύο να έχουμε από ένα βρεγμένο ώμο, αλλά γινόμαστε καλύτεροι φίλοι.

Ισορροπητήρι, το
Αυτό το κάτι (καπάκι μπύρας, πετρούλα, ξυλαράκι) που επιστρατεύουμε για να φέρουμε ένα τραπέζι που τραμπαλίζει στα ίσια του σε λαϊκά ταβερνάκια.

Καμικαζέντομο, το
Έντομο, κυρίως μυγάκι, που έχει ταχθεί να αυτοκτονήσει μέσα στον καφέ σου ή στο κρασί σου και δε λέει να φύγει μέχρι να πέσει μέσα. Ορισμένα καμικαζέντομα έχουν ως σκοπό ζωής να εξερευνήσουν τα ρουθούνια σου.

Κοτοχαρά, η
Η χαρά όταν σε γεύμα με κοτόπουλο σου δίνουν το κομμάτι που σου αρέσει.‘Αχ! Τι κοτοχαρά, μου έπεσε το μπούτι’

Κρετινερωτήσεις, οι
Ερωτήσεις με πασίδηλες απαντήσεις που συνηθίζουν να κάνουν οι δημοσιογράφοι σε δύσμοιρους πολίτες. Οι εν λόγω ερωτήσεις καταδεικνύουν περίτρανα ότι μερικοι δημοσιογράφοι έχουν IQ φρυγανιάς. Π.χ. Σε κάποιον που μόλις έχει πέσει από τον έκτο όροφο: ‘Πονάτε;’ Σε κάποιον που μόλις έχασε μάνα, πατέρα, τρία αδέρφια και το σκυλάκι του σε αυτοκινητιστικό: ‘Πώς αισθάνεστε;’

Κτελοντούρι, το
Το είδος ελεεινής μουσικής που σε κρατά ξύπνιο σε νυχτερινά ταξίδια με τα ΚΤΕΛ. Το μεγαλύτερο μέρος της άγρυπνης νύχτας το περνάς αναρωτώμενος πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι στα ντουζένια του στις 5 η ώρα το πρωί.

Μελλοχρήσιμο, το
Αντικείμενο πασιφανώς άχρηστο το οποίο το φυλάω κάπου γιατί ίσως στο μέλλον φανεί χρήσιμο. Αποτελεί συμπαντικό κανόνα ότι τα μελλοχρήσιμα, όταν τελικά τα χρειαστούμε στο μέλλον, ποτέ δε θυμόμαστε πού τα έχουμε βάλει.

Ραμπωτές, οι
Κομμωτές που έχουν το τακτ και την ευαισθησία του Ράμπο σε εξόρμηση στο Βιετνάμ και που σε κουρεύουν όπως θέλουν εκείνοι παρά τα δάκρυά σου. Οι Ραμπωτές αξίζουν να πάθουν ό,τι έπαθε η καριέρα του Συλβέστερ Σταλόνε.

Σκουπευκαιρία, η
Όταν, κατά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, περνάω ένα κομμάτι χνούδι ή κλωστούλα τουλάχιστον δέκα φορές με τη σκούπα αλλά δεν το ρουφάει, οπότε τελικά σκύβω και το πιάνω, το εξετάζω και μετά το ξαναρίχνω χάμω για να δώσω μια ευκαιρία στη σκούπα να το πιάσει.

Σφουγγαροπερπατώ, ρ. αμετβ.
Το γελοίο και εντελώς ανώφελο βάδισμα που υιοθετούν όσοι πρέπει να περάσουν πάνω από μια επιφάνεια που μόλις έχει σφουγγαριστεί, περπατώντας ελαφρώς στα νύχια. Ας σημειωθεί ότι σφουγγαροπερπατάμε μόνο αν είναι παρούσα η καθαρίστρια.

Τραπεμαντησκίστης, -στρια
Ανθρωπος που για εντελώς ανεξήγητους λόγους επιτίθεται μετά μανίας στα πλαστικά τραπεζομάντιλα εστιατορίων και τα κάνει χίλια κομμάτια ενόσω τρώει (συνήθως όμως προτού ξεκινήσει ή αφού τελειώσει).

Υδροτηλέφωνο, το
Τηλεφωνική συσκευή που είναι προγραμματισμένη να χτυπά δυο λεπτά αφότου μπεις να κάνεις μπάνιο. Το υδροτηλέφωνο είναι επίσης προγραμματισμένο να σταματήσει να χτυπά μόλις το σηκώσεις, ενώ στάζεις νερά παντού και κινδυνεύεις από πνευμονία.

Φυσοτρώω, ρ. μετβ.
Όταν από τη λαιμαργία μου προσπαθώ να φάω κάτι που ακόμα αχνίζει και το βάζω στο στόμα μου οπότε αναγκάζομαι να κρατάω το στόμα μου ανοιχτό και να φυσάω και να ξεφυσάω ελπίζοντας να δημιουργήσω ρεύματα αέρος που θα ψύξουν την άτιμη μπουκιά μου. Ενίοτε βγάζω και άναρθρους ήχους, οι πιο ηλίθιοι δε, κουνούν την παλάμη τους μπροστά απ’ το στόμα, λες κι αυτό βοηθάει.

Διάσημα τελευταία λόγια:

Μου φαίνεται ότι προλαβαίνουμε να περάσουμε απέναντι…
Δεν πειράζει που 'ναι μονόδρομος. Τέτοια ώρα θα 'ναι άδειος.
Μπορώ να μείνω κάτω από το νερό πιο πολύ από εσένα.
Ωχ, όχι!
Τίποτα δεν θα πάει στραβά.
Καπνός είναι αυτό;
Είναι κοντά. Δεν χρειάζεται να πάρουμε τρόφιμα μαζί μας.
Είναι απολύτως ασφαλές.
Μα, πού είναι η ταραντούλα μου;
Τι κάνει αυτό το κουμπί;

Απορίες

Γιατί λέμε “κοιμάται σαν μωρό”, όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;
Αν ενας κουφός πρέπει να πάει στο δικαστήριο, εξακολουθεί η διαδικασία να λέγεται ακροαματική;
Γιατί πατάμε όλο και πιο δυνατά το τηλεκοντρόλ οταν ξέρουμε οτι οι μπαταρίες τα έχουν φτύσει;
Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;
Γιατί ο Σούπερμαν ενώ αποκρούει τις σφαίρες με το στήθος του, σκύβει οταν του πετάνε το ίδιο το πιστόλι;
Γιατί οι Καμικάζι φορούσαν κράνος;
Ποιανού ιδέα ήταν η λέξη ψευδός να έχει τα γράμματα Ψ και Σ;
Υπάρχουν ειδικές θέσεις για αρτιμελείς οδηγούς στις Παραολυμπιάδες;
Αν είμαστε εδώ για να βοηθάμε τους άλλους… τότε ποιά ακριβώς δουλειά κάνουν οι άλλοι;
Αν κάποιος με διχασμένη προσωπικότητα αποφασίσει να αυτοκτονήσει τότε μήπως πρόκειται για κατάσταση ομηρίας;
Γιατί οι πίτσες τοποθετούνται σε τετράγωνα κουτιά αφού είναι όλες στρογγυλές;
Γιατί πρώτα έφτασε ο άνθρωπος στο φεγγάρι και μετά εφηύραμε τα ροδάκια στις βαλίτσες;
Γιατί οι άνθρωποι πληρώνουν για να ανεβούν σε κάποιο ψηλό κτίριο και μετά πληρώνουν για να δούν με τα κυάλια το έδαφος;
Γιατί οι γιατροί γυρνάνε την πλάτη όταν πρόκειται να γδυθείς όταν έτσι κι αλλιώς θα σε δούν γυμνό;

Γλωσσάρι ελληνικών φράσεων!
1)ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; = ARE YOU WORKING ME?
2)ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ; = ARE WE GLUING COFFEE POTS?
3)ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; = ARE YOU ASKING AND THE CHANGE FROM OVER?
4) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ =AT THE END THEY SHAVE THE GROOM.
5)ΚΑΛΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ = BETTER FIVE AND IN HAND THAN TEN AND WAITING.
6) ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ= BETTER DONKEY-BONDING THAN DONKEY-SEARCHING.
7)ΠΙΑΣ’ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦ’ ΤΟ = CATCH THE EGG AND MOW IT
8 )ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ; = DOES THE GOAT CHOW SALTED FISH ROE???
9)ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ! = FART US A STONEWALL !
10)ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ. = HE DOESN’T UNDERSTAND CHRIST.
11) ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;=HOW FROM HERE MORNING MORNING ?
12)ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ. =HE ATE DOOR.
13)ΜΕ ΕΚΛΑΣΕ. =HE FARTED ME
14)ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΔΥΟ.=HE MADE US THE THREE, TWO.
15)ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. =HE SLEEPS WITH THE CHICKENS.
16)ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ. =HE RETURNED ME THE ENTRAILS.
17)ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.=HAS THE WEATHER TURNINGS.
18 ) ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.=HE DOES THE DUCK.
19)ΛΕΕΙ! =IT SAYS!
20) ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΕΙΟ.=I MADE HER LOTTERY.
21)ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΑΛΟ. =I STAYED BONE.
22) ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ.=I SAW THE CHRIST SOLDIER.