Ανεκδοτάκια

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

μην ασχολείσαι παιδί μου

what is this???8O

παντως τα περισσοτερα ανεκδοτα ειναι καλα
εκει με τον αι-φελ πεθανα μιλαμε:lol:

τωρα το ειδα αυτο που εστειλες floydized. ειναι οντως απελπιστικα τραγικο

Έτσι και βρω δύο-τρεις γελοίους που υποστηρίζουν και φτιάχνουν αυτά τα πράγματα θα τους βασανίσω μέχρι θανάτου σου λέω.
Μα τι έλλειψη ανακδοτακικής παιδείας…
Τσ τσ τσ τσ.

συμφωνω! τωρα μενει να βρουμε αυτους τους 2-3 και να βρουμε τροπο βασανιστηριων

Όχι,κάτσε δηλαδή,δες εδώ κάτι “ανέκδοτα”

[SPOILER]Η γυναίκα στέλνει τον ανδρούκο της για ψώνια. Του λέει λοιπόν τι να πάρει, ο άνδρας φεύγει και γυρίζει με τα ψώνια
Τα αφήνει πάνω στο τραπέζι, η γυναίκα αρχίζει και επιθεωρεί…

• “Ένα γάλα, ένα ψωμί, ωραία…, ένα βαζάκι μέλι… μπράβο… Επ!!! Τι είναι αυτό???”
  • “Τι είναι ρε Ευθέρπη?”
  • “Έλα εδώ!!!”
    Ο άνδρας πλησιάζει και βλέπει αυτό που του δείχνει η Ευθέρπη.
  • “Ο μαϊδανός!!!Είναι γεμάτος ζιζάνια!”
    Πράγματι, πλησιάζοντας λίγο περισσότερο πάνω στον μαϊντανό υπήρχαν 22 ζιζάνια τα οποία παίζαν με μία μπάλα, ένα ζιζάνιο έκανε τον διαιτητή, δύο εστίες υπήρχαν δεξιά και αριστερά, γραμμές γηπέδου και και γύρω γύρω χιλιάδες ζιζάνια που παρακολουθούσαν με πανώ και αγωνία.
  • “Καλά! Είσαι χαζός!!? Τι είναι αυτό που μου έφερες?!!”
  • “Καλά ρε Ευθέρπη! Θα με τρελάνεις!!! Μου φαίνεται δεν ξέρεις τι θέλεις!! Εσύ δεν μου ζήτησες ένα ματσάκι μαϊντανό!!!”
    [/SPOILER]

γάμησε.

Θέουλας…:lol::lol::lol::lol:

jesus

Άστα να πάνε

:lol::lol::lol:

τι έχει ποσταρει ο άλλος…άξιος.!!

Εγραψε ο Floydized! :lol::lol:

μπειτε και λιωστε dithenanekdota.blogspot.com

:lol: :lol: :lol:

Ένα ματσάκι μαϊντανό… #-o

:(:(:frowning:

Στο Link που έδωσε ο JTN σας προτείνω να πάτε στις αρχικές αναρτήσεις.Πολλά από αυτά τα έχω ποστάρει και εγώ εδώ μέσα και κάποια και ο Hokam.
Ότι νέο και ακυκλοφόρητο βγαίνει θα το μαθαίνετε πρώτοι!

δειτε απο το τοπ 40 καλυτερα

ποσο επος ομως???:lol::lol::lol:
φιλε εισαι θεος πες και αλλα τετοια!

Αντε βρε Wrongακο μπαγασακο,παρε ακομα ενα να χεις για να στενοχωρηθεις για το ποσο ευφυης εισαι.

Ειναι τυπας και κοιταει βιτρινα καταστηματος με ηλεκτρονικα ειδη,τηλεορασεις,διβιδι,πλεηστεσιον κτλ.Ε χαζευει εκει για ωρα ωσπου παιρνει το ματι του διπλα σε μια τηλεοραση 70 ιντσων ενα αλογο να τρωει σανο(sun 0)))?) ανεμελο στη βιτρινα.Tα παιζει ο τυπας,αλλα το αγνοει και μπαινει μεσα.Τελικα αφου αγοραζει εναν αποχυμωτη παει στο ταμειο και αφου πληρωσει ρωταει τον ταμια.Ρε παλικαρι ολα καλα και απο τιμες κτλ,αλλα το αλογο στη βιτρινα τι το θελετε??
Και λεει ο ταμιας

Ε να ειμαστε…ιπποκαταστημα