χαχα καλό
[SPOILER]NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT :p[/SPOILER]
χαχα καλό
[SPOILER]NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT :p[/SPOILER]
και μετα θέλετε να φάω εγώ μπαν…:lol:
Λέγε και άλλα τέτοια γιατί Νοέμβρη μήνα με 26 βαθμούς δεν την παλεύουμε:p:p
[SPOILER]“Σήμερα το πρωί στο μπάνιο…” σου ρθε εμπνευση όταν έχεζες, εε;;:p[/SPOILER]
:lol:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ…ΕΙΝΑΙ…
[SPOILER]ΨΕΜΑ!!!Μπανιο έκανα και ειδα το σαμπουάν Swarcheuheuhewscmehfehfiwhdjfhs-wof[/SPOILER]
μονο και μονο επειδη σημερα ειναι Κυριακη σε πιστευω
εεεεε εγω παντως εεεχμμμμ
γελασα:-s:lol:
[SPOILER]Είναι ο Σάκης και σηκώνεται να πάει στην δουλειά το πρωϊ όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.Ξεκινά λοιπόν αλλά μόλις φτάνει στον χώρο εργασίας του,τον πληροφορούν ότι σήμερα δεν θα δουλέψει καθόλου καθώς έχει ρεπό εκτάκτως.Ο Σάκης δίχως να πει τίποτα φυσικά φεύγει και μπαίνει στο αμάξι του και μετά από ολιγόλεπτη σκέψη αποφασίζει να κατέβει προς τον Βόλο μία βόλτα.Όντως φτάνει στον Βόλο κατεβαίνει και τον πρώτο άνθρωπο που βλέπει αρχίζει και τον πλακώνει στο ξύλο.Αφού πλάκωσε αυτόν μετά πλακώνει και έναν δεύτερο περαστικό.Και μετά έναν τρίτο κτλ.Σε μία φάση χτυπά το τηλέφωνο του.Ήταν ο φίλος του ο Τάκης που τον πήρε να δει τι κάνει.Ο Τάκης όμως από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου άκουγε τις φωνές και γενικά το ξύλο που έδινε ο Σάκης σε διαφόρους περαστικούς.
-Έλα ρε Σάκη που βρίσκεσαι ρε;
-Να μωρέ εδώ,έξω,χαλαρά (ΜΠΑΜ#$%$#ΜΠΟΥΜ@#)
-Τι έξω ρε δεν δουλεύεις;Και που είσαι και ακούγονται κραυγές πόνου;
-Όχι ρε σήμερα μου έδωσαν ρεπό και είπα να περάσω μία βόλτα από τον Βόλο(ΑΑΑΑ ΜΠΑΜ3$@$#$ΜΠΟΥΜ@#$)
-Στον Βόλο;Και καλά τι διάολο κάνεις εκεί και ακούγονται κραυγες;
-Ε μα αφού σου είπα δεν έχω δουλειά σήμερα!Είναι λογικό!(ΜΠΑΜ@#$$$%%)
-Πώς είναι λογικό;
-Ε να μωρέ εδώ…Βόλο-δέρνω
[/SPOILER]
πραγματικα…
[SPOILER][SIZE=“5”]ΟΧΙ!!![/SIZE][/SPOILER]
XAAXAXAXAXA
διαβαστε και τα σχολια
:lol2::lol2::lol2::lol2:
[I]"ειναι και καποιοι ανθρωποι που κλαινε μολις ακουνε το ονομα της πολης τους, οι voluntears… "[/I]
τα σχόλια είναι χειρότερα από τα ανέκδοτα #-o
Floydized η επιρροη απο τον Παναγιωτοπουλο δεν σου κανει καλο…!! :p:p:p
ενα σικό μου αρκετα καλό
-καλημέρα μήπως ξέρετε προς τα που είναι τα ταξι?
-sorry,but i don’t speak greek…
-[SPOILER]kalimera mipos kserete pou einai ta taxi?[/SPOILER]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
χαχαχαχαχα
Γαμώ τα ανέκδοτα.
Α, συγνώμη ξέχασα…
gamo ta anekdota!
:|:|:|
[SPOILER]μλκ εισαι θεοτητα:lol:[/SPOILER]
[SPOILER]βιβλίο Γλώσσας 3η Γυμνασίου:
(Σε σκετσάκι,μπαίνει στο σπίτι η γυναίκα και ο άντρας κάθετε στην πολυθρόνα και διαβάζει εφημερίδα)
(Γυναίκα)-Που είναι τα παιδιά?
(Αντρας)-Στ’αγγλικά
(Γυναίκα)-Excuse me,where are the children?
:|:|[/SPOILER]
#-o#-o
[SPOILER]
Ο Τακης κατεβαινει στην ψαραγορα για να αγορασει κανα θαλασσινο για το τραπεζι που ετοιμαζει σπιτι του.
Τυχαινει μαλιστα ο πολυ καλος του φιλος Σακης, να εχει παγκο με διαφορα θαλασσινα.
Αφου χαιρετιουνται και λενε τα δικα τους ο Τακης αρχιζει να κοιταει και να ρωταει τον Σακη:
‘Τι ειν αυτα εδω ρε συ τα μικρα?’
“Αααα αυτα ειναι αθερινες…πολυ ωραιες” λεει ο Σακης
Προχωραει ο Τακης και…:
‘Επ ρε Σακη αυτα εδω τι ειναι?’
“Αυτα Τακη μου ειναι τσιπουρες πολυ καλη επιλογη πελαγισιες"
Λιγο πιο κατω:
‘Ρε Σακη τι εχεις εδω??’
“Αυτες εδω φιλε μου ειναι οι καλυτερες γαριδες φρεσκες οτι πρεπει για μακαροναδα” συμπληρωνει ολο περηφανεια ο Σακης.
Τελος ο Τακης βλεπει κατι αλλα που του κινησαν το ενδιαφερον
’ΑΑΑΑ Σακη αυτα εδω τι ειναι θελω οπωσδηποτε…’
“ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΗ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ” ουρλιαζει ο Σακης.
‘Τι εγινε ρε Σακη τι επαθες ρε?’ λεει ο Τακης τρομαγμενος απο την αντιδραση
"Τιποτα ρε συ μονο σε παρακαλω αυτα εκει μη τα αγγιζεις ουτε για αστειο.” λεει ο Σακης πιο ηρεμα
’Γιατι ρε συ τι ειναι αυτα τα ψαροειδη να ουμ’ ?
[SPOILER]“Αστα-κει”[/SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]Ο μικρος Σακης ανακοινωνει στον μπαμπα του Πακη (οχι απο το ντουλαπακης):
Ημερα των εξετασεων και χτυπαει το τηλεφωνο.
[SPOILER]Ο Σάκης και ο Τάκης παίρνουν το λεωφορείο 72 για να επισκεφθούν τον φίλο τους τον Μάκη που τους κάλεσε στην Νεα Μηχανιωνα. Οι δυο φίλοι, λοιπόν, επιβιβάζονται, κόβουν το εισιτήριό τους, κάθονται και το λεωφορείο ξεκινά κανονικά τη διαδρομή του.
Οι στάσεις περνούσαν, κόσμος έμπαινε και έβγαινε και όλα μοιάζανε φυσιολογικά ενώ οι δύο φίλοι είχαν πιάσει ψιλή κουβέντα.
Ξαφνικά, το λεωφορείο σταματάει σε μία στάση και όλοι μα όλοι κατεβαίνουν… Το λεωφορείο αδειάζει τελείως και ο Τάκης αναρωτιέται…
[SPOILER]- “Στους Νέους Επιβάτες”[/SPOILER][/SPOILER]