Ανεκδοτάκια

Τρεις φίλοι , Ο Σούλης , ο Ρούλης και ο Τούλης αποφασίζουν να να πάνε να φάνε γύρο. Πηγαίνουν σε ένα γυράδικο, παραγγέλνουν και κάθονται σε ένα τραπέζι. Ετοιμάζονται οι γύροι και αρχίζουν να τρώνε… Ξαφνικά όμως ο Ρούλης αρχίζει να φωνάζει.<<Όλε, όλε, όλε>> σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει μέσα στο μαγαζί συνεχίζοντας όμως να ζητοκραυγάζει.
-Καλά τι κάνει αυτός;; ρωτάει ο Τούλης τον Σούλη.
-Τι να κάνει ρε Τούλη το παιδί, πανηγυρίζει.
-Και για ποιο λόγο πανηγυρίζει μέσα στο μαγαζί;; Τρελάθηκε.

[SPOILER]-Ε να πρέπει να έφαγε τον γύρο του θριάμβου…[/SPOILER]

[SPOILER]
Μπρρρ:cold::cold::cold:[/SPOILER]

Είναι ξεκάθαρο ότι βάζοντας εκτός spoiler “Ή το άλλο”, διευκρινίζω ότι θα είναι το ίδιο στυλ και το άνοιξες με δική σου ευθύνη,
φιλάκια

[SPOILER]Έτος 2050.Ο Σάκης και ο Τάκης είναι ανώτατα στελέχη σε εταιρεία που σχετίζεται με εργαστήρια πειραμάτων βιολογίας και ιατρικής.Η εταιρεία αυτή είχε προχωρήσει τόσο πολύ ώστε είχε την δυνατότητα να παράγει ακόμα και κλώνους.Ναι καλά ακούσατε,κλώνους!Μία νύχτα λοιπόν και όπως οι δύο φίλοι κάθονταν στα εργαστήρια και επιθεωρούσαν,σαν σωστά διοικητικά στελέχη,την κατάσταση μόνοι τους στο εργαστήριο ο Σάκης ακούει έναν θόρυβο,πολύ πιθανόν προερχόταν από ένα τζάμι που έσπαγε.Φανερά προβληματισμένος ο Σάκης λέει στον Τάκη
"Τι ήταν αυτό ρε ψηλέ;"
"Έλα ρε τίποτα καμιά γάτα,κούλαρε…“
Απαντά παντελώς ήρεμος ο Τάκης.Δεν περνάν όμως 5 λεπτά και ο Σάκης έντρομος βλέπει έναν τύπο με κουκούλα και όπλο να κυκλοφορεί στα εργαστήρια και όχι μόνο αυτό αλλά να φορτώνει και κλώνους στο βανάκι που είχε απέξω!Ο Σάκης πλέον τρομοκρατημένος αρχίζει να φωνάζει…
“ΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!Μας κλέβουν ρε μαλάκα,μας κλέβουν!!!”
“Όχι ρε Σάκη ηρέμησε λίγο ρε” απαντά με ολύμπια ψυχραιμία ο Τάκης
"Τι να ηρεμήσω ρε;ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!Δεν βλέπεις τι γίνεται;”
“Όχι ρε αυτός ο άνθρωπος θα πάει τον κόσμο μπροστά,δες τον με τι καμάρι κάνει την δουλειά του!Αυτός θα σώσει τον λαό ρε Σάκη” απήντησε ξανά ο Τάκης,σχεδόν συγκινημένος…
“Μα τι μου λες τώρα;Ποιον θα σώσει;Εδώ μας κλέβουν!Τα λεφτά μας,η περιουσία μας,οι κόποι μας!!”
“Ε μα είναι λογικό…”
“Μας πως είναι λογικό;;;;;”
“Ε δεν βλέπεις,είναι σοσια-ληστής…”
[/SPOILER]

what???

#-o#-o:lol:#-o#-o

Aυτός είναι o Floydized που λατρέψαμε. Καλώς ήρθες πίσω φίλε…

με διαφορα το καλυτερο απο τα… μωρουδιστικα!

ενταξει παιδια μην φρικαρετε δηλαδη η μικρη αννουλα που εχει πεθανει με 453 διαφορετικους τροπους τι να πει?

Ασχολιαστα τα ανεκδοτα με τα μωρα. Ακομα και το χιουμορ εχει καποια ορια…[-X

Ενα αγαπημενο μου!

Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.

• Ακου παιδί μου… Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον…
    Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα…
    Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε…
    Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
  • Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!
  • Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι…
  • Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο…!

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στο μάθημα της αριθμητικής:

• “Υπάρχουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο. Αν ο κυνηγός πυροβολήσει το ένα από αυτά, πόσα θα μείνουν;”.
    Οπότε σηκώνει το χέρι της η Μαρία.
  • “Ναι Μαρία”, λέει η δασκάλα.
  • “Ένα”, απαντάει η Μαρία.
    Ωστόσο ο Τοτός σηκώνει επίμονα το χέρι του φωνάζοντας:
  • "Όχι."
    Η δασκάλα λοιπόν του απευθύνει το λόγο.
  • “Δεν θα μείνει κανένα, αφού και το δεύτερο πουλάκι θα ακούσει τον πυροβολισμό, θα τρομάξει και θα φύγει”, της λέει ο Τοτός.
  • “Όχι, Τοτέ, τώρα κάνουμε αριθμητική, οπότε θα μείνει ένα πουλάκι, εντάξει; Ωστόσο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.”
  • "Καλά κυρία."
    Μετά της λέει:
  • “Μπορώ να πω και εγώ ένα;”
  • “Ναι”, του λέει η δασκάλα.
  • “Λοιπόν, σε ένα παγκάκι κάθονται τρεις κυρίες και τρώνε παγωτό, η μια το γλείφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλη το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη;”.
    Οπότε η δασκάλα προβληματισμένη, αρχίζει να σκέφτεται και του απαντάει:
  • “Αυτή που το βάζει όλο μέσα.”
  • “Όχι κυρία”, της απαντάει ο Τοτός, “παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε.”

:roll:

Φλόυντ προσκυνάμε. είσαι κάτι σαν τον Νοβί στο άλλο τοπικ.

Με συγκινείτε δήθεν τέκνα μου…
Να πω ότι το site έχει πέσει σε ένα μακροχρόνιο τέλμα,δεν ξέρω γιατί…Μέχρι να ανεβάσω βέβαια8)

[B]Τα παιδιά είχαν όλα φωτογραφηθεί και η δασκάλα προσπαθούσε να τα πείσει να αγοράσουν από μια ομαδική φωτογραφία.

"Σκεφτήτε τί ωραία που θα είναι όταν μεγαλώσετε να βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και να λέτε “Να η Ιωάννα, είναι δικηγόρος” ή “Να ο Μιχάλης, είναι γιατρός”.

Μια φωνούλα ακούστηκε από το βάθος της τάξης “Και να η δασκάλα, είναι νεκρή.”[/B]

[B]επισης θεικες ατακες απο γραπτα μαθητων δημοτικου και γυμνασιου :

Ο αλιγάτορας είναι συνδυασμένο ζώον: μισός άλιγας, μισός γάτορας.

Ψευδώνυμο είναι αυτό που χρησιμοποιείται από τους ποιητές, όταν ντρέπονται για την ποίησή τους.

Η παρτιτούζα είναι οι νότες που έχουν μπροστά τους οι μουσικοί της συμφωνικής ορχήστρας. Ο μαέστρος δεν θέλει παρτιτούζα. Αυτός και μόνον αυτός, κρατάει τη βακέτα και την κουνάει τεντωμένη δώθε-κείθε, έχοντας κάτι το κοινόν στα οπίσθιά του. Το κοινόν δεν παίρνει μέρος σ’ όλα αυτά, μόνον βλέπει και ακούει έντονα καταγοητευμένον από την διέγερσιν.

Ο πατέρας μου είναι πολύ καλός και με βοηθάει σε όλα. Όταν κάνω εξάσκηση στο βιολί, κλείνεται στο δωμάτιό του, βγαίνει πότε-πότε και μου λέει μπράβο παιδί μου, μετά ξανακλείνει την πόρτα. Σε λίγο, πάλι μπράβο παιδί μου. Μερικές φορές, για να μη με διακόπτει, φοράει ακουστικά και ακούει κανονική μουσική.

Σε περίπτωση λιποθυμίας, ξεκουμπώνουμε το πουκάμισο και τρίβουμε με οινόπνευμα. Αν είναι κορίτσι, ζητάμε συγνώμη και συνεχίζουμε ασταμάτητοι το τρίψιμο ανενόχλητοι, αλλά κάπως πιο απαλά, με ρυθμικό τρίψιμο επαφής, ώστε να το ευχαριστιέται και η ίδια.

Το εθνικό σήμα της Ολλανδίας είναι το άνθος της τουλούμπας.

Το εμφιαλωμένο νερό προκαλεί εμφιάλτες.

Της έταξε λαχνούς με πετραχείλια.

Το άλλο παιδί ήταν άσχημο, κακότροπο και οξύμωρο.

Η κόμπρα είναι τελείως ακίνδυνη για τους Έλληνες. Πέρυσι χάσαμε χιλιάδες σε τροχαία δυστυχήματα. Ούτε ένας θάνατος από κόμπρα!"[/B]

τι ειναι κοκκινο και ανεβοκατεβαινει?

[SPOILER]μια ντοματα στο ανσασερ[SPOILER][/SPOILER]:tomato::tomato::tomato:[/SPOILER]

αχαχαχαχα :stuck_out_tongue:

Επειδή βλέπω έχουν μπει κάτι πιτσιρικάδες στην μέση λέω να αρχίσω να πετάω αυθεντικές δηθενιές προς τέρψιν των παλαιών θαυμαστών μου αλλά και προκειμένου να πείσω και τους νέους,οι οποίοι μπορεί να μην έχουν καταλάβει ποιος είναι ο Βασιλιάς εδώ μέσα:blues:

Αν το έχω ξαναπεί συγχωρέστε με

[SPOILER]Βρισκόμαστε στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. όπου και διεξάγεται η περίφημη μάχη ανάμεσα στην συμμαχία των Ελληνικών πόλεων-κρατών και στην Περσική Αυτοκρατορία.
Οι μάχες είναι απίστευτες και οι δυνάμεις του Ξέρξη τρομακτικά μεγάλες.Οι Έλληνες όμως τα δίνουν όλα.Εξέχουσες προσωπικότητες των δυνάμεων της συμμαχίας ήταν ο Σάκης και ο Τάκης.Αυτοί οι δύο είχαν κατατροπώσει ορδές Βαρβάρων με μόνο τους όπλο το σπαθί τους.Οι δύο ημέρες κυλήσανε δίχως να έχει υποχωρήσει καμία δύναμη,με τους Πέρσες όμως να έχουν αποδυναμώσει εμφανώς τους συμμάχους.Φτάνουμε στην τρίτη ημέρα και μετά από την προδοσία του Θωμά οι Πέρσες καταφέρνουν να περικυκλώσουν τους Έλληνες στα στενά των Θερμοπυλών.Πλέον είχε φτάσει το τέλος.Ο Τάκης είχε τρομοκρατηθεί…
Όμως παρατήρησε και κάτι πολύ παράξενο.Πιο συγκεκριμένα και ενώ πίστευε ότι είχε τελειώσει η κατάσταση,είδε τον ουρανό να σκίζεται στα δύο,να βγαίνει ένα τεράστιο τρένο από μέσα και όχι μόνο αυτό αλλά πετούσε και μεγάλους κεραυνούς στους Πέρσες με αποτέλεσμα να τους αφανίσει σχεδόν όλους!!!
Ο Τάκης γεμάτος απορία και φόβο ρωτά τον Σάκη:
“Καλά ρε τι είναι αυτό που βλέπουμε;;;”
“Έλα ρε!!Δεν ξέρεις,είναι λογικό!!”
“Μα πως είναι λογικό;Τι είναι αυτό το πράγμα;;”
“Ε να είναι ο ατμο-μηχανής θεός…”
[/SPOILER]

μονος σου τα βγαζεις;

Φλουντάιζντ για σένα

Πως λέγετε το κρουασάν που είναι πολύ ψηλότερο από τα υπόλοιπα??

[SPOILER]Μουρεσάν
[/SPOILER]

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πεθαινω:lol::lol::lol: