Ανεκδοτάκια

Από σένα τα παίρνουν λοιπόν! Υποκλίνομαι εις διπλούν!

:bow2::bow2:

Όχι είμαστε πολλοί:D

Κάποιος παλίκαρος πόσταρε στο πολύπαθο thread για το The Wall το εξής:

Μόνο ο Τσακ Νορις θα παρακολουθήσει τη συναυλία με iPhone. #-o

Ο Τσακ Νόρις έχει πάει στον Άρη. Γι? αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.

Αγόρι μου, καλώς όρισες σπίτι σου…

χαχαχαχ!!! γαματο!!! αυτο και αυτο μετο γατι (γιατι κλανει το γατι) ειναι απο τα καλυτερα που ειπωθηκαν τελευταια!

Έφτασε ο καιρός να παίξουν Live οι MANOWAR στην Ελλάδα αλλά καθώς έρχονται με το βανάκι τους, πετυχαίνουν κοντά στα Τρίκαλα ένα κοπάδι πρόβατα! Ανοίγει το παράθυρο ο DeMaio και αρχίζει να τα φωνάζει για να φύγουν και να ανοίξει ο δρόμος για να περάσουν! Τα πρόβατα όμως ατάραχα συνεχίζουν να είναι μέσα στον δρόμο!
Τσατίζεται τότε ο DeMaio, παίρνει ένα σπάθι, κατεβαίνει κάτω και αρχίζει και τα σφάζει όλα!
Με αυτά και μ’αυτά όμως έχουν αργίσει στο live! Τους παίρνει τότε τηλ. ο manager…

-Άντε ρε, που είστε; Έχει αρχίσει να φωνάζει ο κόσμος από κάτω επειδή αργίσατε!
-Εεεε, είχαμε δουλεία ρε συ…
-Τι δουλεία είχατε ρε;
-Κάναμε πρόβα-τα κομματια!

Παλιο,αλλα καλο…Κ το oλo Manowar background του δινει αλλη χαρη:p

Η καμαριερα δεν προλαβε να στρώσ’ καν.

Xaxaxaxax#-o#-o

Όταν αυτή πάει να [B]στρωσ[/B]’ εκείνος της το [B]καν[/B]’.
Εγώ αυτήν την εκδοχή άκουσα σήμερα :stuck_out_tongue:

Ο Τσακ Νορρις κανει γαργαρες με μελι!

Στο είχα υποσχεθεί…8)

Πάμε με άλλα δύο που ανέβηκαν προσφάτως στην κοινοπραξία των Δήθεν Ανεκδότων

[SPOILER]Ποιος γνωστός Άγγλος κύριος του 18ου αιώνα του αρέσει μανιωδώς να κλειδώνει σπίτια;
-ο Ser Lock Homes
[/SPOILER]

[SPOILER]Ο Τάκης αποφασίζει να αγοράσει αυτοκίνητο. Βρίσκει, λοιπόν, ένα καλό μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή και το έχει πάρει για να το τσεκάρει σε δικό του συνεργείο.

• “Μάστορα! Θέλω να τα δούμε όλα ε?”
  • "Όλα θα τα δούμε κύρ Τάκη. Μην ανησυχείς"
    Ο μάστορας αρχίζει ελέγχει τη μηχανή, βλέπει τα φίλτρα, κοιτάει από εδώ, κοιτάει από εκεί. Τάκης λίγο πιο δίπλα παρακολουθούσε περιμένοντας με αγωνία το πόρισμα.
    Σε κάποια φάση ο Τάκης πάει τουαλέτα. Με το που γυρνάει βλέπει τον μάστορα να έχει παρατήσει το αμάξι, να έχει ανοίξει ένα laptop και αραχτός στην πολυθρόνα να διαβάζει.
  • “Καλά ρε μάστορα! Μία στιγμή έλειψα και τα παράτησες να ουμ?. Το βιάζομαι το πράμα!”
  • “Μα τι λέτε κύριε Τάκη! Τον έλεγχό μου συνεχίζω και εδώ”
  • “Που ρε φίλε! Στο λάπτοπ?”
  • “Ε, να. Δείτε και μόνος σας”, λέει ο μάστορας και δίνει το laptop στον Τάκη.
    Ο Τάκης βλέπει μία σελίδα στο blogspot… Αρχίζει να διαβάζει:
    “Είμαι το ΝΙΡ4246 και αυτό είναι το προσωπικό μου ιστολόγιο. Από εδώ καλοί μου φίλοι θα τα λέμε όσο συχνά μπορώ… μπλα μπλα μπλα”.
  • “Τι μαλακίες είναι αυτές…”, σκέφτεται ο Τάκης και συνεχίζει στο δεύτερο κείμενο
    "Γεια σας. Είμαι το ΝΙΡ4246 πάλι. Προχθές στον δρόμο της Χαλκιδικής και ενώ ήμουν με τρίτη και 80 ξαφνικά από δίπλα μας πέρασε μία Ferrari… μπλα μπλα μπλα".
  • “Καλά ρε φίλε!! Τι μαλακίες είναι αυτές! Τι κοιτάμε εδώ να ουμ?”
  • “Μα… τις αναρτήσεις του!”

[/SPOILER]

8O8O8O
the return of the king

Μαλάκα τo 2o είναι υπερέπος…

__Φλόιντάιζντ!!!

__Τα διάβασα και τα τρία μαζί!!!

__ΚΛΑΙΩΩ!!! :lol2::lol2::lol2::lol2:

__Οι φίλοι μου θα με μισήσουν!!! (ναι, θα τολμήσω να τα αναπαράξω!) :lol::stuck_out_tongue:

Παιδιά και το site,αν και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές,είναι αυτό εδώ

Κατά τα άλλα,τι να πω :lol::lol::lol::lol:

Εντάξει. Δεν υπάρχει…

Κλαίω…:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ποια ειναι η αγαπημενη σταση του Ντομινικ Στρος Καν ?

[SPOILER]η στάση πληρωμών![/SPOILER]

:roll:

Ολόφρεσκη ημετέρα έμπνευση:

Γιατί το απόλυτο rock attitude επιβάλλει να καπνίζεις κατά τη διάρκεια της παράστασης του The Wall, παρά τις ευγενικές παρακλήσεις και την λογικότατη απαγόρευση;

[SPOILER]Γιατί θα είναι Smoke On The Waters.[/SPOILER]

Copyright © Vic Vega 2011