:lol::lol:
Πήραμε και τον ChrisP:D
Εισ’ωραιος Κρισπ
Hταν τρία ποντίκια και λέγανε πόσο τολμηρά ήταν:
- Εγώ, λέει το πρώτο, πίνω ένα σφηνάκι ποντικοφάρμακο κάθε πρωί για να έρθω στα ίσα μου.
- Εγώ, λέε το δεύτερο, όταν θέλω να γυμναστώ χρησιμοποιώ την ποντικοπαγίδα για να κάνω κάμψεις.
- Εγώ, λέει το τρίτο, βαρέθηκα και εσάς και τις μαλακίες σας.
Πάω να γαμήσω την γάτα!
:-s:-k
κάτι τέτοιο μάλλον
καταλαβα τι θελει να πει αλλα αυτο δεν ειναι καμψεις
απ’οσο ξερω τουλαχιστον
:lol3::lol3::):!:
αυτό ναι
ειναι ο σακης και ο τακης.μελη του Σ.Φ ΤΟΥΜΠΑΣ.και ξεκιναν εκδρομη να δουν τη παοκαρα…φτανουν στο γηπεδο.μετα απο καποια επεισοδια,μπαινουν μεσα.στηνονται στο πεταλο.και ξεκιναει μια θερμη μαχη και γηπεδικα και οπαδικα…οι οπαδοι του ΠΑΟΚ στο γνωστο "ΚΑΙ ΡΩΤΑΑΑΤΕ,ΚΑΘΕ ΜΕΕΡΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕΕ ΠΑΤΕΡΑΑ"
και απο απεναντι οι αντιπαλοι οπαδοι "μαθε στον γκαρσια λιγη μπααλα.ΜΑΝΤΟΥΜΠΑΑΑΛΑΑΑΑ ΜΑΝΤΟΥΜΠΑΑΑΛΑ"
συνεχιζουν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ "ΟΥΛΕΛΕ…ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ…ΟΥΛΕΛΕ…ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ"
απανταν οι αντιπαλοι οπαδοι. "ΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑΝ ΑΥΓΗ"
συνεχιζοταν αυτο για πολλη ωρα.ωσπου γυρναει ο τακης σαστισμενος και ρωταει τον τακη
-ρε μαλακα,τι ειν αυτοι που τραγουδαν ελληνικα λαικα τραγουδια?
-ρε μαλακα γαμησε τα ειναι απτους καλυτερους οπαδους στην ευρωπη.πολυ θερμοαιμοι!
-ελα ρε μλκ ποιοι ειναι δλδ?
[SPOILER]μα οι οπαδοι της Ρουμπιν Καζαντζιδης φυσικα![/SPOILER]
ρε μαλάκα
Κάνει ο Τάκης ανακαίνιση στο μαγαζί του. Μπαίνει ο Τάκης να το δει. Ήταν όλα πολύ καλά. Καινούργιες καρέκλες και τραπέζια, όμορφη η διακόσμηση στους τοίχους, το bar όλο ξύλινο κτλ. Εκεί που καθόταν, κοιτάει το ταβάνι και βλέπει γραμμένα διάφορα: “1+1=3”, “Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Αντίς Αμπέμπα”, “E=mc³”, “Ο τραγουδιστής των Iron Maiden είναι ο Rob Halford” και άλλα τέτοια. Οπότε γεμάτος απορία ρωτάει τον Τάκη: “Ρε Τάκη τι είναι όλα αυτά εκεί πάνω?” [SPOILER]“Καλά ρε Σάκη, δεν σου είπα ότι θα βάλω ψευδοροφή?”[/SPOILER]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι άλλο ένα από το σεντούκι…
[SPOILER]Πάει ένας τύπος στο σεξολόγο…
-Καλησπέρα γιατρέ μου.
-Καλησπέρα, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας αγαπητέ;
-Γιατρέ μου, δεν γαμάω…
-Συγνώμη;
-Δεν γαμάω…
Τον βάζει κάτω ο γιατρός, τον εξετάζει, τον ψάχνει, δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό, αλλά ο άλλος επιμένει ότι δεν… Με τα πολλά του γράφει ένα χαπάκι και του λέει να το παίρνει δυο φορές τη μέρα, μέχρι την επόμενη βδομάδα, που θα πάει να τον ξαναδεί.
Σε μια βδομάδα, πάλι στο ιατρείο…
-Καλησπέρα αγαπητέ, ευχάριστα τα νέα, ευχάριστα;;
-Γιατρέ…
-Τι;
-Δεν γαμάω…
Μην τα πολυλογούμε, κόντρα εξετάσεις, ψαξίματα, τόνα τάλλο, κείνο τούτο, τίποτα το παθολογικό. Του δίνει ένα πιο εξελιγμένο χάπι, τρεις φορές τη μέρα για δέκα μέρες, κλπ…
Σε δέκα μέρες ξανά…
-Γιατρέ…
-Άσε, κατάλαβα…
-Ε, ναι. Δεν γαμάω…
Σκέφτεται λίγο ο γιατρός, δεν μπορεί να το εξηγήσει κιόλας… Βγαίνει λίγο έξω, πάει στη γραμματέα του.
-Ρε συ Κατερίνα, τόσα χρόνια δε σου έχω ζητήσει ποτέ τίποτα, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση. Θα ήθελα τη βοήθειά σου με το αζημίωτο, βέβαια…
-Πείτε μου γιατρέ, του λέει η Κατερίνα.
-Θέλω να πας μέσα και να προσπαθήσεις λίγο να τον ανάψεις. Να δεις ρε παιδί μου, πως αντιδρά και σε παρακαλώ, αν ανταποκριθεί…ξέρεις…
-Κατάλαβα γιατρέ, μην ανησυχείς, του λέει και πάει μέσα, κλείνοντας την πόρτα…
Σε δύο λεπτά μέσα, κόλαση. Φωνές, βογγητά, ουρλιαχτά, αγκομαχητά, γκάπα, γκούπα, τι σου κάνω, τι μου κάνεις κι από δω κι από κει, ζυγώνω, τελειώνω κι άλλο κι άλλο. Περνάει μία ώρα, δυο ώρες, τρεις ώρες, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει η Κατερίνα στα τέσσερα, τρεκλίζοντας στα κακά της τα χάλια…
-Τι έγινε ρε Κατερίνα, ρωτάει ο γιατρός
-Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο γιατρέ ποτέ μου, του λέει ασθμαίνοντας. Αυτός δεν…;;;
Μπαίνει μέσα ο γιατρός και τον βλέπει να κάθεται στον καναπέ, καπνίζοντας ένα τσιγάρο, ευτυχισμένος…
-Τι έγινε ρε; Πώς έγινε…εσύ δεν…δεν έλεγες ότι δε γαμάς…Πώς έγινε αυτό;;;
Και του λέει ο “ασθενής”…
[SPOILER]Ε, άμα βρω, γαμάω…[/SPOILER]
[/SPOILER]
Τέτοιο έχει βγάλει ο Χόκαμ,εγώ και η Κοινοπραξία.
Είστε ο τέταρτος κύριε!
Αλλά σπέρνει!
Τεράστιο! Το έκλεψα!
[SPOILER]μου ρθε μια καλή ιδέα για δήθεν, αλλά δεν είμαι σε μουντ για να φτιάξω το περιτύλιγμα. κάνας εθελοντής? :p[/SPOILER]
αν δεν προλαβε κανεις αλλος ,στειλε σε μενα
σε πρόλαβαν, σορρυ…
rough idea by dude:
Ήταν ο Σάκης και δούλευε στο μπαρ του Τάκη με την ψευδοροφή. Κάποια στιγμή μπαίνει ένας τύπος τούμπανο που είχε δεμένα τα χέρια όπως οι μποξέρ. Πάει στο μπαρ να καθίσει και παραγγέλνει ένα διπλό ουίσκι. Του το πάει ο Σάκης και πιάνοντας του την κουβέντα μαθαίνει ότι είναι χωρισμένος και το έχει ρίξει στο ποτό. Μην πολυλογούμε εκεί που είχε πιει πέντε ουίσκια διπλά, ζητάει από τον Σάκη ξηρούς καρπούς από αυτούς που είναι σαν μισοφέγγαρο. Εκεί που τους τρώει, πάει σε ένα παλιό αρμόνιο που έχει ο Τάκης στο μαγαζί και αρχίζει να παίζει ένα λυπηρό κομμάτι. Πάνω στην κορύφωση βλέπει ο Σάκης ότι τον έχουν πάρει τα κλάματα. Ρωτάει λοιπόν τον Τάκη: “Ρε συ Τάκη, ποιος είναι αυτός?” [SPOILER]“Έλα ρε συ Σάκη, είναι ο Κάσιους Κλαίει”[/SPOILER]